- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да си оголя главичката до край и ме боли при секс
Как да правя секс при положение че немога да си оголя пениса и като го вкарам ще ме боли
т.7
krem4et0
няма такъф филм " нимога " ша са помъчиш да можиш
Какви са тия тъпи бъзици от ваша страна.Момчето има проблем...
Виж тук.Може би ще ти е от полза.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
немога помъчих се !
ми жена ти ако е толко пробваи с пръстчета първо после му удари една лига и ше видиш че става
fuck off red pigs
vsi4ki gre6ite. Iam mn fr koito imaha sy6tiq problem , pri4inata e 4e prez tursko mn bylgari sa se e*ali s turci .. i ot tam e navlqzyl tozi gen .. ima re6enie na problema .. obrqzvaneto ..![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
абе стига си стряскал момчето. пробвай като влезеш да се къпеш докато ти е малъктогава хем е мокар и трявба да стане и ако го забелиш веднъж го остави така и обуваи гащите малко е гадно ама се свиква !
Както казаха,пробвай когато се къпеш и ти е мокър.Ще те заболи,но все ще премине.Ако не-обрязване.
Когато се къпеш напълни ваната и под вода се опитай да го оголиш - във водата най-малко боли (даже няма да боли).
абе не го слушай оня тапанар няма да се режеш !
fuck off red pigs
mi pod voda![]()
А имам 1 въпрос.. Кожата залепнала ли ти е за главата(незнам дали се изказах правилно,надявам се да си ме разбрал)???
и аз имах такъв проблем като започнах половият си живот, но не мислих мн. 1-вият ми път бях препил и действах здраво въпреки, че ме болеше адски.. и така няколко пъти.. помня че веднаж ми тече мн. кръв болеше ме ден-два от тогава всичко е точноПървоначално написано от kiup
момче на колко си години? виж аз имах проблем имах налепи на цялата главичка т.с кожичката ми беше залепнала за главичката и няма мърдане това ми беше по рождение като малак към 4-5 клас ме заведоха ла лекар и там ще те оправят мажат те с едно мазило и после лекар ти я "обелва" но боли.. поне мене ме болеше но бях малак после 1 - 2 седмици се мажеш с една паста(не и знам името) и си готов...
Poleka leka davai da go ogolish. Ako ne mojesh sam trqbva po hirurgichen put. Po-dobre ti, otlkoto noja.
Eating isn't cheating - Arnold
Недей да приказваш глупости. Отиди на лекар - уролог. Ако се наложи - нека те обрежат.Първоначално написано от amatorium
Глупости са това за турците... Това си е чисто физиологичен проблем, който си възниква, независимо от нацията. Но да, единственото решение е обрязването.Първоначално написано от fr3e_s7yle
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
imam 1 fr koito pedi absolutno vseki den bie6e 4ikii daje po nqkolko pati i s nego stana sa6toto nemoje6e da go zabeli dokrai
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
i kaza 4e go boli
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Това с оголването на главичката е често срещано явление /по рождение/ при доста момчета, съветвам те да посетиш уролог, защото само лекарска намеса може да ти разреши проблема. (Този проблем се оправя оперативно попринцип... ). Дано не е нищо сериозно, а хората, които се подиграват с това нямат капка съвест и достойнство, според мен това са дебелашки и безкраино просташки шеги, опитайте се да влезете в положението на момчето вместо да му се подигравате по такъв нелеп просташки начин.
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Първоначално написано от waterboy
!
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Vuobshte ne ti uvira glavata...Първоначално написано от bequick
Eating isn't cheating - Arnold
аман от простотия, невежество и ганьовска "мъжественост"!!!
резултата от повечето съвети на разбирачите е ПАРАФИМОЗА.
ето ви как изглежда и как се лекува. слабoнервните рахитични мъжлета с крехки вратлета кухи глави и боксерки да не гледат pls!
Ето ТАКА изглежда парафимозата и нейното лечение.
Тук е пълно с идиоти.
Така де аз имам същия проблем в понеделник 19-ти имам уперация и пробвай без презеватив като го вкарваш незаголен и става..само трябва да внимаваш кога свършваш..