.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Защо се получи така..

" this is the endДата/час : 04.05.2008 00:24:40

pri4inite sa mnogo... ne iskam da kontaktuvam s momi4e koeto si haresva drugi momi4eta.. nito koeto si e rqzalo venite nito koeto q e sram ot mene... nito koeto psuva celiq svqt neznaino kfo ... nito 4e se prai 4e seki i e vinove.. nito 4e govori samo gluposti.. .. tova.. prosto.. ne iskam i na mene da se podgiravat .. ve4e po4naha.. tova e.. seedno ne me poznavash.. otdavna trebashe da go napravq.. ne qvno ne mi stiskashe.. reshih se i ve4e ne mi puka. .. bye "

..ето какво написа човека,който чувствах като брат..човека, с който с часове сме висели в градинката да ритаме,да пиеме,човека, с който съм била толкова щастлива..не е най-добрият ми приятел..но беше мн добър..и мн държах на него..и влизам днес в импулс и скайп..и гледам - блокирал ме е..звъня-не дига..пиша му смс-не отг..и ето к'во ми каза като ме отблокира в импулс..тва ли заслужавам....толкова ли е бил повърхностен..подигравали са му се..закво..била съм си рязала вените..не съм емо..дълга история е това..харесвала съм момичета..моя работа...........сега стоя в тъмното и пиша всичко тва през сълзи..не мога да повярвам,че тва се е случило мамка му..............

какво да направя ? .. не мога да се моля..просто..нз..
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Просто няма какво да направиш, освен да го преодолееш.Човек си има собствено мнение и не може да се промени.Наистина е много кофти, но щом така си е решил, нищо не можеш да направиш.Разбирам че си имала проблеми и за това си направила такава глупост, но хората в днешно време са толкова повърхностни и безлични, че 80 % нищо не разбират и нищо не знаят.Спокойно с времето малко по малко ще го преодолееш и ще ти мине.Горе главата и само напред и нагоре.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Благодаря много за отговора =]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Като гледам явно ти си виновна...
    The Spark

Виновна?С какво? .. не твърдя обратното,просто питам .

Сигурна ли си, че искаш да имаш приятел, който би те зарязал заради хорското мнение?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако ти беше истински приятел, нямаше да се влияе от хорското мнение..помисли си добре дали си заслужава да ти е гадно за този човек...

След като цяла нощ ревах на сутринта седнах и помислих малко.........просто не го бях очаквала..точно заради тези неща..и точно той..от са нататък мн внимателно ше си подбирам приятелите и тва е..

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Леле наистина и си го смятала за добър приятел?! По начина по който говори "отdavna trebashe da go napravq.. ne qvno ne mi stiskashe" Хубаво е, че си помислила над това и наистина - подбирай си приятелите!

Наистина ,подбирането на приятелите му е цаката,много пъти мои приятели са ме заебавали само заради глупавото чуждо мнение и изобщо ,има си глупаци ,това не са приятели,пожелавам ти успех във всичко и всичко ще бъде наред.

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Просто няма какво да направиш, освен да го преодолееш.Човек си има собствено мнение и не може да се промени.Наистина е много кофти, но щом така си е решил, нищо не можеш да направиш.Разбирам че си имала проблеми и за това си направила такава глупост, но хората в днешно време са толкова повърхностни и безлични, че 80 % нищо не разбират и нищо не знаят.Спокойно с времето малко по малко ще го преодолееш и ще ти мине.Горе главата и само напред и нагоре.
    Така е за съжаление !

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Цитирай Първоначално написано от sunset_light
    пожелавам ти успех във всичко и всичко ще бъде наред.
    и аз ти го пожелавам

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ако ти беше истински приятел, нямаше да се влияе от хорското мнение..помисли си добре дали си заслужава да ти е гадно за този човек...
    +1 Ха приятели няма!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

A не мислиш ли че някои може да му е наговорил един тон глупости за тебе ?
    П.П. Историята е много гадна .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си