- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчетата Трябва Ли Да Ползват Парфюми ?
pfff kvi sa tiq tupi temi we ako tolko vi haresvat estestvenite mirizmi na mujete hodete u nekoi obor i si visete tam cel den puuu ebati tupite vaprosi! mn qsno 4e trqbva da se polzva parfum ne da mi smurdi na por YyyYyf blqqq (puke)A i na si4ki tiq kade mislqt 4e parfuma trqbva da e originalen ...... vajnoto e da miri6e gotino a ne dali e ot 100 ili 10 leva se taq ! ae mom4enca pruskaite se da miri6ete hubavo i uspeh s mackite :P
![]()
ne samo 4e trqbva ami e zaduljitelno mirizmata e mnogo vajno neshto pri mnogo neshta e taka kogato pomirishesh nehto za ednene ako ti haresva mirizmata ti go qdesh ako ne ti haresa mirizmat ane go qdeh , kato pomirishesh nqkoe cvete togava razbirash dali ti haresva ili ne
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Първоначално написано от Iv4eTy
oxxxx ma mn qsno 4e trea da Markov parfium we....kvo da mi miri6e na Str8 ili nekvi dolnoprobni![]()
![]()
a ot kolkoto tva za higienata mi mn qsno 4e trea da se kape...i pak s nekva gotina kozmetika....pffff mom4eta koito ne hvarlqt powe4ko pari za kozmetika za da se poddarjat ne mi gi hvalete
![]()
![]()
trea si hubavo markovo parfium4e....sa4etano s gotini dre6ki i t.n...otplesnah se malko ot temata
![]()
![]()
taa dam parfiuma e mn vajen
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
eeeeee Playlife_f ti pa za kva se misli6 we originalen parfum blq blq ti pa tolko li si originalna we deeeeba pisnalo mi e ot nekvi naduti kompleksirani mometa kade se mislqt za golema rabota leleeeee povtaram se ama aide kvo e zn dali e 10 ili tam pove4e vajnoto e da e gotin!![]()
pfff dosta nad 10 trqq da e ....i ne ne sam kopleksirana weee ``momko`` aoxiaioxoaxoaxoaix pogledni se ti samo kak selski pi6e6 ot koe selo si am? aoxuiaoixoaixoaix ti sig ne polzva6 parfium i za tva se drazni6 4e nemoje i da si kupi6 sig....ma mene ne me barka we...misli si kvoto iska6 za mee dali mi puka a?Първоначално написано от boom_sexy
![]()
![]()
a ako tolko mn znae6....sh ti dam i moq snimka da vii6 4e ne sam ``nadyta`` zalody aixuaiuxiauxiauxi ae pali wree kon
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
Playlife_f phaha 1vo ne sum "momko"2ro ne mi trqbvat tvoi snimki, to si li4i kakva si i bez snimki samo po na4ina, po koito pi6e6 i ne samo tuka, a i v drugi temi sum gledala i 3to 6tom za tebe e nai- vajno koi kolko struva i kakvi marki drehi, parfumi i t.n izpolzva, zna4i si prosto edna obiknovena materialistka. Ima kade kade po- vajni ne6ta ama qvno ne smqta6 taka........ vse pak tvoi problem, ne moi, aide uspeh i gledai da si hvane6 nqkoe prefurcuneno bogata6che s "originalen" parfum tukmo 6te ste si lika prilika
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, не трябва. Момчето трябва да смърди на П О Р. Все пак трябва да ни омайват, нали? Друго си е да ти се насълзят очите, да ти потече носа, да припаднеш от уханието и да се събудиш немай къде...![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Желателно е,според мен![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
axoaioxax e sry misleh 4e si mom4eПървоначално написано от boom_sexy
![]()
vij sq...ne mi govori na mene za jivota...znam 4e ima po vajni raboti ot markovite dre6ki i parfiumi....ama sry...ama edno mom4e za da se poddarja trqq si4ko da e na nivo....ot drehite do parfiuma i t.n....i ne mi govori s 1vo...2ro....3to...i t.n ne sam 2ri klas za da mi se obqsnqva6 taka typo
iauxiauxiauxaiux
.....Първоначално написано от Playlife_f
Поддържано момче може да е всяко и са ми адски противни хората, които мислят, че единствено с куп пари човек може да изглежда добре. Повечето хора с много пари са със сериозно изместени ценности за мен. Като започнем с разглезените високо интелигентни дечица и свършим с грандоманското поведение. От дрехите по парфюма.. моля те в България повечето "маркови" дрехи са ишлеме и почти с нищо (освен с цената) не се различават с тези в магазините в които не трябва да си богонамазан за да влезеш... Честно да ти кажа винаги бих предпочела момче, което да е умно и чаровно и за да впечатли момичетата да не се прави на циркаджия, пред някой селски бек, който форсира на всеки светофар и показва на цяла София колата на татко...
Естествено, че трябва да се ползват парфюми. И момчетата са хора, не само момичетатаА пък и ако парфюма е хубав, може да направи чудеса
![]()
ahaha ok np macka i ne sum kazala 4e edno mom4e ne trqbva da se poddurja prosto kazah 4e nqma tolkova golqmo zna4enie kakuv e parfuma 6toto sum po4ti 100% sigurna 4e i ti ne izpolzva6 4ak tolkova markovi parfumi,![]()
4e da kazva6 na dr kakvi parfumi da izpolzvat kakvito im har takiva 6te si izpolzvat
![]()
Първоначално написано от boom_sexy
opfff az polzvam dosta skypa kozmetika...a ne bukluci!!! iii vie kvo iskarahte 4e teq kae si polzvat gotina kozmetika i nosqt markovi dre6ki sa edva li ne nekvi grozni i typi naduvki mi ne weeeeeee ne paradiram s tva 4e polzvam markova kozmetika i nosq markovi drehi......a 4e si gi ima nadytite mom4enca kadeto mogat da se hvalqt samo s tva .... ima si gi ne sam kazala 4e gi nqma ! ama ae stiga napadahte teq kato mene....pak kazvam ne paradiram s tva...a prosto otbelqzvam ...i ne se praq na naduta velika i t.n.prosto kazvam moito mnenie po vaprosa![]()
![]()
![]()
![]()
opfff az polzvam dosta skypa kozmetika...a ne bukluci!!!Първоначално написано от Playlife_f
ne paradiram s tva 4e polzvam markova kozmetika i nosq markovi drehi......
Я пак? И сега за боклуците. Лятото използвах ексфолиант на Шанел. Сега съм с Clear & Clean. И да ти кажа честно никак не съм разочарована, нищо че въпросния ексфолиращ крем е 6.90 във всеки супер маркет. Българската козметика има доста качествени продукти на достъпни цени. Освен това самия факт, че мислиш, че "всичко трябва да е на ниво" когато едно момче се поддържа е смешно. Какво означава на ниво? Да сипе грешни пари? Извинявай...
Playlife_f i boom_sexy stiga ste se hulili we decaaaa tuka vi pitat edin obiknoven, elementaren vupros, a vieeeeee go oburnahte na marki, drehi, gluposti semeini skandali samo. A ina4e sum po suglasna s tebe boom i az mislq 4e ne e vajno kolko struva parfuma, vajnoto e da e priqten![]()
Кефи се на враговете си, защото винаги си в главата им, но никога в краката им!!!!
Syglasna sym napylnoПървоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
мн ясно 4е трябва..... аз имам сега един на гучи у е ацкия... приятелката ми го харесва мн...
``когато едно момче се поддържа е смешно`` mi huu ti taka misli6...az mislq 4e sqko ovajava6to sebe si mom4e 6te hvarlq powe4e pari za markovi ne6ta a ne za parfiumi ot 10lv koito sled 1h ne miri6e6 na ni6toПървоначално написано от Jus7__Me
oxxx ama verno ne mi se zanimava da se obqsnqvam tyka na nekfi kae ni priemat ni predavat....tva si e moe mnenie.!.
![]()
![]()
Ти обаче си печално тъпа кофаЩе ми посочиш ли точния цитат в който казвам, че е смешно момчетата да се поддържат?
Щото първата част от изречението ми нещо си я пропуснала... Слез малко на земята, не всеки има възможности да харчи маса пари за козметика, плюс това точно тия парфюми за които ще умреш от кеф да разказваш колко са скъпи ги има за по 40 кинта на черно. И ако си с малко повече акъл, сама ще се сетиш, че цените са изкуствено завишени. Но за едно си права - няма смисъл да се спори с хора които ни приемат, ни предават.. Ако усещаш на къде бия..
![]()
Първоначално написано от sexita
![]()
offline forever!
1vo...nea shans da kazva6 kva sam pri polojenie 4e ne me poznava6 OK? 2ro...teq parfiumi za koito kazva6 na ``4erno``sa si mentaci i ne sa kato istinskite...(govorq za parfiumi zakupeni ot istinski magazini v sf i drygi golemi gradove v bg) 3to...kato iam pari sh si har4a kolkoto si iskam za kozmetika...Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
![]()
![]()
Първо.. Нали не беше грандоманка и не парадираше?Първоначално написано от Playlife_f
![]()
Второ.. Как дака дрехи които в българия са на една цена, в чужбина са тройно по евтини? Което ти важи и за телефони и парфюми и всичко въобще? И според теб от къде точно големите магазини си купуват стоката? И пак за парфюмите на черно. По принцип са в безмитни магазини и са от пратки точно към любимите ти магазини с цени стил "аз съм бог".
Трето.. ти ли ще ми кажеш дали мога да говоря каква си? По мненията ти аз си вадя мое такова. Което се мъдри в началото на предния ми пост.![]()
Аа да а ще ми изясниш ли и разликата между истински и фалшиф магазин? Някак си не мога да си представя фалшиво помещение...![]()
_princess_ написа:
ne ne trqbva.. nie da davame po 150 leva za parfiumi, a te neka si smurdqt...
mnogo qsno, che trqbva
za6to pyk parfiumi po 150 lv...........
posledniq put tolkova se izrusih i povecheto momicheta davame gore dolu po tolkova za kozmetika ako ne i poveche kakto e v moq sluchai
Естествено това е едно най важните качества на мъжа, да мирише приятно. Свеж и ненаситен аромат. Перфектно.
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()