- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчетата Трябва Ли Да Ползват Парфюми ?
Никакви парфюми!
Истинският мъж мирише на тютюн и ракия. Употребата на парфюми е изклюително гейско занимание. Освен това, качествената мъжка миризма се допълва и от вонята на пот. Къпането също е едно досадно дребно занимание.
Мъже с парфюми - дупедавци и путьовци!
ИНтерено, що толкова много женени за подържани и парфюмирани мъже (ака метросексуали) жени (също добре подържани) ходят да се чукат с автомонтьора?
Щото на жената не и требе парфюм на Бугати, ама и требе уй, че здраво да я клати!
Grumpy old madman
pfff ti 1vo mi kaji ot koe selo si?! ma kazah ti we...na tewe nai malko sh se obqsnqvam...ne me poznava6 trai si!!!Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
![]()
![]()
I kato ne si naqsno s teq parfiumi na bezmitna to4no kadeto sa....te vob6te ne vlizat v stranata...za tva si ostavat i na bezmitnata....
![]()
ti si misli6 taka ok...tvoe mnenie...za mene nai vajna e skypata i markova kozmetika...!
ii dam....ot moite komentari mila nqq shans da re6i6 kakva sam...pak ti kazvam i se povtarqm...ne me poznava6....trai si! az moga sekvi komentari da si pi6a da si se ligavq i t.n. taka 4e.... ne govori ne6ta za koito samata ti ne si ybedena
![]()
opfff i aide stiga sme sporili za teq typotii....seki si ima mnenie...nito az sh te nakaram da si promeni6 tvoito...nito ti moito
![]()
![]()
:P
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
да, трябва, но не прекалено много, че като се изнижат още 20 минути да стои миризмата след тях. Свако ми е така-направо не се диша в стълбището, след като е минал.
e ami...ne davam 4ak po 150 lv za parfum...est te ne sa i eftini parfumite de...est ne davam malko pari za vsqkakva kozmetika....ama za 150 lv parfium nqma da si kupq :PПървоначално написано от _princess_
pffffff Playlife_f ti kva si we hodi se pregledai i izob6to zn li kakvo govori6 we 1vo nali ne be6e 2ri klas, za da ti se obqsnqvat "tolko tupo", a kato gledam go pravi6 su6toto2ro qvno ti si ot nqkoe selo, 6tom postoqnno pita6 "Awe ti ot koe selo si?" ili si prekaleno tupa i dr ne znae6
![]()
![]()
i 3to nali be6e mn obrazovana ne ti li li4i mn mn
nau4i se da pi6e6 pravilno, a ne kato nqkakvo dete ot 2ri klas, kakvato tvurdi6 4e ne si!
i sum napulno suglasna s Jus7_Me
evala macka
![]()
JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P
+1Първоначално написано от Vin Diesel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Мъж или жена не трябва да фунти от 10 метра на парфиюм ааа единствено като се доближиш до него влизайки в личното му пространство тогава трябва да усетиш аромата на парфюма му !!!!
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Тц. На мене ми се спориПървоначално написано от Playlife_f
Ми да ти кажа безмитен магазин е такъв в който е вкарана стока без мито. Следователно с доста по-ниска цена. Язе съм от село София, ама ми е чудно ти точно от къде си... Не те карам да ми се обясняваш, ти сама го правиш, а на мене ми е яко кеф и ме забавляваш уникално много
Безмитната кво ще рече? Сергия на женския пазар ли?
Щото аз не ти говоря за безмитна граница а за безмитен магазин. Както обясних с безмитна стока вътре. Ти си харчи парите никой не те спира ама ми е смешно как се опитваш да наложиш мнението си а после деликатно се отказваш да спориш... И са се сетих за още нещо. Казваш, че парфюмите на черно са менте,а? А замисляла ли си се, че ако някой е решил да прави парфюми менте, те ще са само 1 марка, а не всички за които се сетиш? И да. Убедена съм в определението ми към теб. Всеки разкрива малка част от себе си в постовете си. Начина ти на изказ, поведението ти и още куп неща ми говорят каква си, а аз мнение да задържам не умея. Айде и със здраве
![]()
boom_sexy мацко почувствах се длъжна да се намеся
И понеже офтопика стана дразнещо продължителен: Мъжо требе си смърди на пот.Ебавката настрана, естествено че мъжете трябва да са поддържани. В рамките на нормалното, но все пак поддържани.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
ей "умния" що не си навреш шиб*ната клавиатура в миризливия г*з . Темата може да е интересна за едни за др не, всеки си има вкус. и като темата е тъпа що пишеш ф нея ...loserПървоначално написано от alex_devv
![]()
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
аз винаги съм окъпан здрафо с дезедорант или парфиум ! и ест преди тва едно яко купане в банята ми !
сега ползвам PACO RABANNE ULTRAVIOLET MEN мн яко мирише и е траен придавам ми нов имидж и е като за сега за тоя климат :>
4 и 12т. от правилата
dam taka si eПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
ama taq tema naistina e mn t1pakak taka da ne trqbva da polzvat parfum to si e blizko do ak1la i si e logi4ko
![]()
![]()
![]()
![]()
a we prosti li ste we ? vyprosa e lesen i se otgovarq s da ili ne . spored men vyprosa ne e typ za6toto po4ti vsi4ki jeni nad 25 si padad po istinskite myje koeto ne ozna4ava 4e mori6at na POR !POD4ERTAVAM POR :@ .. a prosto na MYJ !
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Един хубав парфюм е способен да ме възбуди... дори момчето да ми е само приятел![]()
![]()
а така !Първоначално написано от toni_boni
ела помириши моя на вратлето ми и прецени хубав ли е
4 и 12т. от правилата
В умерено количество-да, но не и да се е напарфюмирал така, че да ме удуши.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
+1Първоначално написано от toni_boni
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
E da ,no da ne e mnogo tejuk ili zadavqsht ..![]()
~Remember,remember...25th of November~
абсолютно да!Адски секси и възбуждащо лично на мен ми действа парфюмътвъобще независимо от пола,съответното приятно ухание може да улесни възбуждането.
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
хахаха не не трябва да ползва трябва да мирише на пор от 3км![]()
![]()
![]()
мен лично мн ме възбужда на paco rabanne black XS подлудява ме![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
parfuma e kato bokserki bez tqh ne moje da izlene6 ot vku6ti :P
btw pampers mn si qka sq 6ti pi6a edin komentar![]()
![]()
![]()
Съгласна сам с тебПървоначално написано от toni_boni
![]()
![]()
![]()
Ама да не фунти на прафюм 2 мин. зад негуТрабва да гу ползва умерено
Щото ного пъти съм сресщала мъже ,които се "унисат" в парфюмирането
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
i az sum na tva mnenieПървоначално написано от sexita
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!