.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Никакви парфюми!
    Истинският мъж мирише на тютюн и ракия. Употребата на парфюми е изклюително гейско занимание. Освен това, качествената мъжка миризма се допълва и от вонята на пот. Къпането също е едно досадно дребно занимание.

Мъже с парфюми - дупедавци и путьовци!

ИНтерено, що толкова много женени за подържани и парфюмирани мъже (ака метросексуали) жени (също добре подържани) ходят да се чукат с автомонтьора?

Щото на жената не и требе парфюм на Бугати, ама и требе уй, че здраво да я клати!
    Grumpy old madman

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Много ясно че да .... аз не искам да мирише

Времее да се обединим!

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    Ти обаче си печално тъпа кофа Ще ми посочиш ли точния цитат в който казвам, че е смешно момчетата да се поддържат? Щото първата част от изречението ми нещо си я пропуснала... Слез малко на земята, не всеки има възможности да харчи маса пари за козметика, плюс това точно тия парфюми за които ще умреш от кеф да разказваш колко са скъпи ги има за по 40 кинта на черно. И ако си с малко повече акъл, сама ще се сетиш, че цените са изкуствено завишени. Но за едно си права - няма смисъл да се спори с хора които ни приемат, ни предават.. Ако усещаш на къде бия..
    1vo...nea shans da kazva6 kva sam pri polojenie 4e ne me poznava6 OK? 2ro...teq parfiumi za koito kazva6 na ``4erno``sa si mentaci i ne sa kato istinskite...(govorq za parfiumi zakupeni ot istinski magazini v sf i drygi golemi gradove v bg) 3to...kato iam pari sh si har4a kolkoto si iskam za kozmetika...
    Първо.. Нали не беше грандоманка и не парадираше?
    Второ.. Как дака дрехи които в българия са на една цена, в чужбина са тройно по евтини? Което ти важи и за телефони и парфюми и всичко въобще? И според теб от къде точно големите магазини си купуват стоката? И пак за парфюмите на черно. По принцип са в безмитни магазини и са от пратки точно към любимите ти магазини с цени стил "аз съм бог".
    Трето.. ти ли ще ми кажеш дали мога да говоря каква си? По мненията ти аз си вадя мое такова. Което се мъдри в началото на предния ми пост.

Аа да а ще ми изясниш ли и разликата между истински и фалшиф магазин? Някак си не мога да си представя фалшиво помещение...
    pfff ti 1vo mi kaji ot koe selo si?! ma kazah ti we...na tewe nai malko sh se obqsnqvam...ne me poznava6 trai si!!! I kato ne si naqsno s teq parfiumi na bezmitna to4no kadeto sa....te vob6te ne vlizat v stranata...za tva si ostavat i na bezmitnata.... ti si misli6 taka ok...tvoe mnenie...za mene nai vajna e skypata i markova kozmetika...! ii dam....ot moite komentari mila nqq shans da re6i6 kakva sam...pak ti kazvam i se povtarqm...ne me poznava6....trai si! az moga sekvi komentari da si pi6a da si se ligavq i t.n. taka 4e.... ne govori ne6ta za koito samata ti ne si ybedena opfff i aide stiga sme sporili za teq typotii....seki si ima mnenie...nito az sh te nakaram da si promeni6 tvoito...nito ti moito :P
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    да, трябва, но не прекалено много, че като се изнижат още 20 минути да стои миризмата след тях. Свако ми е така-направо не се диша в стълбището, след като е минал.

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    _princess_ написа:
    ne ne trqbva.. nie da davame po 150 leva za parfiumi, a te neka si smurdqt...
    mnogo qsno, che trqbva

za6to pyk parfiumi po 150 lv...........

posledniq put tolkova se izrusih i povecheto momicheta davame gore dolu po tolkova za kozmetika ako ne i poveche kakto e v moq sluchai
    e ami...ne davam 4ak po 150 lv za parfum...est te ne sa i eftini parfumite de...est ne davam malko pari za vsqkakva kozmetika....ama za 150 lv parfium nqma da si kupq :P

pffffff Playlife_f ti kva si we hodi se pregledai i izob6to zn li kakvo govori6 we 1vo nali ne be6e 2ri klas, za da ti se obqsnqvat "tolko tupo", a kato gledam go pravi6 su6toto 2ro qvno ti si ot nqkoe selo, 6tom postoqnno pita6 "Awe ti ot koe selo si?" ili si prekaleno tupa i dr ne znae6 i 3to nali be6e mn obrazovana ne ti li li4i mn mn nau4i se da pi6e6 pravilno, a ne kato nqkakvo dete ot 2ri klas, kakvato tvurdi6 4e ne si! i sum napulno suglasna s Jus7_Me evala macka
    JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    По тъп въпрос не бях виждал от 2 дена много ясно че тряя
    +1
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

първа позиция в класацията най-тъпа тема в последните 2,3 дена

Мъж или жена не трябва да фунти от 10 метра на парфиюм ааа единствено като се доближиш до него влизайки в личното му пространство тогава трябва да усетиш аромата на парфюма му !!!!
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Ти обаче си печално тъпа кофа Ще ми посочиш ли точния цитат в който казвам, че е смешно момчетата да се поддържат? Щото първата част от изречението ми нещо си я пропуснала... Слез малко на земята, не всеки има възможности да харчи маса пари за козметика, плюс това точно тия парфюми за които ще умреш от кеф да разказваш колко са скъпи ги има за по 40 кинта на черно. И ако си с малко повече акъл, сама ще се сетиш, че цените са изкуствено завишени. Но за едно си права - няма смисъл да се спори с хора които ни приемат, ни предават.. Ако усещаш на къде бия..
    1vo...nea shans da kazva6 kva sam pri polojenie 4e ne me poznava6 OK? 2ro...teq parfiumi za koito kazva6 na ``4erno``sa si mentaci i ne sa kato istinskite...(govorq za parfiumi zakupeni ot istinski magazini v sf i drygi golemi gradove v bg) 3to...kato iam pari sh si har4a kolkoto si iskam za kozmetika...
    Първо.. Нали не беше грандоманка и не парадираше?
    Второ.. Как дака дрехи които в българия са на една цена, в чужбина са тройно по евтини? Което ти важи и за телефони и парфюми и всичко въобще? И според теб от къде точно големите магазини си купуват стоката? И пак за парфюмите на черно. По принцип са в безмитни магазини и са от пратки точно към любимите ти магазини с цени стил "аз съм бог".
    Трето.. ти ли ще ми кажеш дали мога да говоря каква си? По мненията ти аз си вадя мое такова. Което се мъдри в началото на предния ми пост.

Аа да а ще ми изясниш ли и разликата между истински и фалшиф магазин? Някак си не мога да си представя фалшиво помещение...
    pfff ti 1vo mi kaji ot koe selo si?! ma kazah ti we...na tewe nai malko sh se obqsnqvam...ne me poznava6 trai si!!! I kato ne si naqsno s teq parfiumi na bezmitna to4no kadeto sa....te vob6te ne vlizat v stranata...za tva si ostavat i na bezmitnata.... ti si misli6 taka ok...tvoe mnenie...za mene nai vajna e skypata i markova kozmetika...! ii dam....ot moite komentari mila nqq shans da re6i6 kakva sam...pak ti kazvam i se povtarqm...ne me poznava6....trai si! az moga sekvi komentari da si pi6a da si se ligavq i t.n. taka 4e.... ne govori ne6ta za koito samata ti ne si ybedena opfff i aide stiga sme sporili za teq typotii....seki si ima mnenie...nito az sh te nakaram da si promeni6 tvoito...nito ti moito :P
    Тц. На мене ми се спори Ми да ти кажа безмитен магазин е такъв в който е вкарана стока без мито. Следователно с доста по-ниска цена. Язе съм от село София, ама ми е чудно ти точно от къде си... Не те карам да ми се обясняваш, ти сама го правиш, а на мене ми е яко кеф и ме забавляваш уникално много Безмитната кво ще рече? Сергия на женския пазар ли? Щото аз не ти говоря за безмитна граница а за безмитен магазин. Както обясних с безмитна стока вътре. Ти си харчи парите никой не те спира ама ми е смешно как се опитваш да наложиш мнението си а после деликатно се отказваш да спориш... И са се сетих за още нещо. Казваш, че парфюмите на черно са менте,а? А замисляла ли си се, че ако някой е решил да прави парфюми менте, те ще са само 1 марка, а не всички за които се сетиш? И да. Убедена съм в определението ми към теб. Всеки разкрива малка част от себе си в постовете си. Начина ти на изказ, поведението ти и още куп неща ми говорят каква си, а аз мнение да задържам не умея. Айде и със здраве

boom_sexy мацко почувствах се длъжна да се намеся

И понеже офтопика стана дразнещо продължителен: Мъжо требе си смърди на пот. Ебавката настрана, естествено че мъжете трябва да са поддържани. В рамките на нормалното, но все пак поддържани.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    първа позиция в класацията най-тъпа тема в последните 2,3 дена
    ей "умния" що не си навреш шиб*ната клавиатура в миризливия г*з . Темата може да е интересна за едни за др не, всеки си има вкус. и като темата е тъпа що пишеш ф нея ...loser
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    аз винаги съм окъпан здрафо с дезедорант или парфиум ! и ест преди тва едно яко купане в банята ми !

сега ползвам PACO RABANNE ULTRAVIOLET MEN мн яко мирише и е траен придавам ми нов имидж и е като за сега за тоя климат :>
    4 и 12т. от правилата

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    Est 4e trqq we aioxaixuaiuxiauxax kvi sa teq typi temi hmmm a i spored mene mom4eto ako znae kfo markovo parfium4e da si zeme....moje da podludi momi4etata
    Защо пък задължително трябва да е марков...Тцтцтц все парите гледате
    По въпроса - да, трябва да използва ( не е задължително да е марков.. има и много хубави други парфюмчета) ноо има и друго нещо недейте набляга само на парфюма, най-важна е хигиената, защото дори да си си сложил един тон марков парфюм ако незнаеш как се използва сапуна и душа.... здраве му кажи.. Така че най-добре съчетание от банята и парфюма...
    dam taka si e

ama taq tema naistina e mn t1pa kak taka da ne trqbva da polzvat parfum to si e blizko do ak1la i si e logi4ko

a we prosti li ste we ? vyprosa e lesen i se otgovarq s da ili ne . spored men vyprosa ne e typ za6toto po4ti vsi4ki jeni nad 25 si padad po istinskite myje koeto ne ozna4ava 4e mori6at na POR !POD4ERTAVAM POR :@ .. a prosto na MYJ !
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Един хубав парфюм е способен да ме възбуди... дори момчето да ми е само приятел

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    хаха....един парфюм е адски възбуждащ...поне за мен.
    И за мен е така
    +1

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    Цитирай Първоначално написано от toni_boni
    а така !

ела помириши моя на вратлето ми и прецени хубав ли е
    4 и 12т. от правилата

Град
    в мечтите ти
    В умерено количество-да, но не и да се е напарфюмирал така, че да ме удуши.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

+1
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

E da ,no da ne e mnogo tejuk ili zadavqsht ..
    ~Remember,remember...25th of November~

абсолютно да!Адски секси и възбуждащо лично на мен ми действа парфюмът въобще независимо от пола,съответното приятно ухание може да улесни възбуждането.
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Супер фен
    Град
    Bourgas
    хахаха не не трябва да ползва трябва да мирише на пор от 3км
    мен лично мн ме възбужда на paco rabanne black XS подлудява ме
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

parfuma e kato bokserki bez tqh ne moje da izlene6 ot vku6ti :P
    btw pampers mn si qka sq 6ti pi6a edin komentar

Съгласна сам с теб

Ама да не фунти на прафюм 2 мин. зад негу Трабва да гу ползва умерено Щото ного пъти съм сресщала мъже ,които се "унисат" в парфюмирането
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от sexita
    хаха....един парфюм е адски възбуждащ...поне за мен.
    i az sum na tva mnenie
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си