.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Ще мога ли да я задоволя с 16 см?

Здравейте на всички
    Значи имам едно ВЪПРОСЧЕ към вас.
    Аз сам момче на 15 години, но ми предстои да правя секс с 19 годишно момиче... Въпросът ми е дали изобщо има смисал в това и дали според вас ще мога да я задоволя с 16 см пенис?!?!?

Благодаря предварително!!!

т.7
    krem4et0

16...??? екстра

Не е важно колко ти е дълъг,важното е да можеш да се справяш добре с него
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    абе...да бе...то аз и сама мога да си боравя с него

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Exactly

Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Exactly
    мхмм

16...??? екстра
    +1

ne e vajen instrymenta a maistora

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    za mom4e na tvoite godini 16sm sa super,ama az po princip sum maksimalistka i sa mi malko...sega 6te po4nete da kazvate-taq lakomiq tva onova,ama aide da prestanete s glupostite,4e razmera nqma zna4enie!

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    za mom4e na tvoite godini 16sm sa super,ama az po princip sum maksimalistka i sa mi malko...sega 6te po4nete da kazvate-taq lakomiq tva onova,ama aide da prestanete s glupostite,4e razmera nqma zna4enie!
    Ima zna4enie est...no 16sm ne sa malko A kato si maksimalistka kolko sm te zadovolqvat ? (ne se zaqjdam :P)

За твойта възраст си е супер.Абе не се притеснявай,ще се справиш.Възбуди я повечко и хич не й се притеснявай.Успех!

auxiuaix spoke we...dobre si si za tvoita vazrast!!! :P ammm po vaprosa....ako q vazbudi6 kakto trqq i ne se pritesnqva6....koeto e NAI vajno nqma da obarne vnimanie kolko ti e taka 4e.....spokeeee prai sex i samo bez da se pritesnqva6

ми тя ако не е била с мн момчета 16см ще и се видят доста, и може и да са и леко проблем. Ако не е правила секс отдавна
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от koro
    ми тя ако не е била с мн момчета 16см ще и се видят доста, и може и да са и леко проблем. Ако не е правила секс отдавна
    na 19 godini ne vqrvam da ne e pravila sex otdavna

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За пълното задоволяване на 1 жена не е нужно само голям пенис. Трябват ласки, възбуждаща атпосфера, докасване, целувки игра. за това смятам, че дали е 16-17 или 18 няма особена разлика. Ако ще и с 20 да си, ама гледаш само как да го мушнеш без тя съвсем да е готова за това....лошо. А и предполагам нямаш голям сексуален опит. Той е особено важен за задоволяването на партньора. Мъж, който прави секс често с 1 жена, която познава добре и има пенис 15 см ще е по-добър любовник от новатор с 19-20.....

maximalistka-35 sm;))

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    maximalistka-35 sm)

35+
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За пълното задоволяване на 1 жена не е нужно само голям пенис. Трябват ласки, възбуждаща атпосфера, докасване, целувки игра. за това смятам, че дали е 16-17 или 18 няма особена разлика. Ако ще и с 20 да си, ама гледаш само как да го мушнеш без тя съвсем да е готова за това....лошо. А и предполагам нямаш голям сексуален опит. Той е особено важен за задоволяването на партньора. Мъж, който прави секс често с 1 жена, която познава добре и има пенис 15 см ще е по-добър любовник от новатор с 19-20.....
    напълно съм съгласна
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от So unbelievable love..
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    напълно съм съгласна
    И аз съм съгласна.Най-голямата заблуда,е че който има голям,автоматимно става добър в секса!
    А иначе ако става дума за размер и аз съм на 19 ,но не бих искала да го правя с някой,който има мн голям....няма да мога да се справя!

Мега фен Аватара на amatorium
    16 e dobur razmer. Nikakvi pritesneniq nqmai.
    Eating isn't cheating - Arnold

категорично, не !
    ше требва да направиш нещо по въпроса, иначе приятелката ти ше те зареже, че ти е малък

mnogo ti e malak xax probvai se sled 25 godini togava samiq ti hui ot vazrasta 6te e uvisnal i 6te e po dalag

ne e vajen samo razmera .........

Мега фен Аватара на koalka
    Това си е съвсем нормален размер.Даже предостатъчно, за да я задоволиш.

A taka bebok mnogo xubavo go kaza

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си