- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще мога ли да я задоволя с 16 см?
po princip ti trqbvat 12sm za da zadovolish momi4ea i ne e vaja duljinata a debelinata
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
16 sm estrahoten razmer![]()
che 16sm mnogo li sa?![]()
mi ne e vajen razmera,a na4ina po koito go pravi6,a i ima i drygi na4ina s ezik naprimer
Ами за някоя кофа може да са малко,трябват повече там!Първоначално написано от fti4ka
![]()
vsushtnost ne e nujno da si kofa za da znaesh koe e mnogo i koe e malko.. vlagalishteto se raztyago kolkoto e neobhodimo.. no yavno ti si po-kompetentna ot men izvinyavai..Първоначално написано от rame
![]()
пич моя също беше 16 см и спах с 21 годишна и след 40 мин секс изленахме и се прибрахме у тях и искаше още :P няма какво да се притесняваш![]()
![]()
Да,знам,че може да се разтяга,когато е необходимо.Ама 16 да ти се струва малко,явно е доста разтегнато! :PПървоначално написано от fti4ka
tq ne kaza che wlagalishteto se raztqga kogato e neobhodimoПървоначално написано от rame
tq kaza 'wlagalishteto se razstqga kolkoto e neobhodimo' ahhahaha dobre
da ti puhnem neshto 30 sm w teb za da ni dokajesh bi li jelala?;)
Ами виж,знам,че средният размер на влагалището е от 8 до 12 см и оттам нататък при възбуда може да се разтегне двойно и да поеме и по-голям член.А мисълта ми беше,че при каквито и положения 16 да ти се струват малко....хммм....Първоначално написано от EnriqueIglesias
![]()
Абе двойно няма да се разтегне колкото и да ви се искаПървоначално написано от rame
А иначе какво значи - " добре си за твоята възрааст" ? Той си е добре за всякаква възраст, то пениса расте основно до 16-17 години, после и да порасте още малко ще е нещо незначително. То половина мъже на тоя свят са с такива размери, така че не виждам никакъв проблем, от който да се притесняваш. Пък тя като е на 19 какво значение има? То с възрастта не им трябва по-голям, даже напротив, защото се научават как да боравят с него и как да си доставят удоволствие. Само тия малките тука дето още не са се осъзнали си мислят, че голямата работа прави ебача
Виж, тва,че се разтяга двойно го четох някъде.....Първоначално написано от WaKo
Ама иначе съм съгласна напълно с това,което каза,че голямата работа не прави ебача....Тва се опитвам да им кажа и аз,даже поспорих с мацката,дето 16 и се виждало мн малко!
![]()
![]()
16 е стандарта 13 16 см моя е мн дебел но ми се вижда къс но дося неам недоволни дори се овлдях че чукам по 2 часа и кусур !
гледахме Вронг Трън 2 2 пъти докато се клатехме с мойта !
да ви кажа жени дългите пишки 20 25 30 мн боли нема да ви хареса има филми документални гледайте истинат е в нас нормалните хора с пишки по 14 16 см
4 и 12т. от правилата
Искам да ти кажа, че на повечето момичета изобщо не им пука колко ви е голям(освен ако не е 5,6,7 см в ерекция). Не се панирай толкова, ако си добър изобщо няма за какво да се притесняваш. И да ти кажа, дебелината е по важна от дължината.(е ако е къс и дебел не е много красиво, ама...)
Music will save the world!
аз само ще добавя, че доколкото съм чел... на жените им стигат 15 -16 см, а за любителките на колбаси си има бакалий!
Техническа грешкаПървоначално написано от Spraymaster
![]()
Първоначално написано от Sakooo_
xaxaxaxaxaxax![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da da da \
/
Интересна тема...Ами мисля че е предостатъчно.Както казаха вече, по-голямата част от мъжете е с такива размери.Просто няма от какво да се притесняваш.Някъде бях намерил следната информация :
Много Малък - Под 12.5 см - 5% от мъжете по света.
Малък - 12.5 см / до 15.3 см - 25% от мъжете по света.
Среден - 15.3 см / до 17.6 см - 56% от мъжете по света.
Средно Голям - 17.6 см / до 20 см - 12% от мъжете по света.
Голям - 20 см / до 22.5 см - 1.9% от мъжете по света.
Много Голям - Над 22.5 см - 0.1% от мъжете по света.
: )
Първоначално написано от sexita
![]()
Уби ме с това
![]()
offline forever!
shto da ne![]()
Първоначално написано от sexita
Ако ти тре'а по голям размер... пиши ЛС да ти дам телефон...
не плус едно ми +20Първоначално написано от sadsad
ти кво иска6 да ти е 20 метра ли ?
![]()
+1Първоначално написано от princesa_viki
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.