.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от sladky_bonbonche
    vaginalen estestfen0 tfa analniq nz koi go e izmislil no spored men e gadno no bqh 4ela 4e italqncite pravili samo analen a kogato iskali bebe 4ak togava vaginalen
    be neznam dali samo analen pravqt no opredelo znam 4e mn im haresva (ot opit govorq)

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от SlYn4iCe
    Дупето (по деликатно казано) не е създадено за секс, а за ... тъй че вагинален естествено
    То и устата ти не е създадена за това, ама лапаш пишки, нали? Така че стига с тия оправдания.
    xaxa to4no taka pravilno go kaza

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от SlYn4iCe
    Дупето (по деликатно казано) не е създадено за секс, а за ... тъй че вагинален естествено
    То и устата ти не е създадена за това, ама лапаш пишки, нали? Така че стига с тия оправдания.
    Пф кой лапа уе. ууУуУ аман от всякфи дет се заяждат за най-малкото

Голям фен
    харесва ми естествено повече вагиналния ама и аналния не се за пренебрегване,когато съм на max възбудена чуството е върховно.

Guest
    ам...нз на момчетата кой повече им хар,обаче мен вагиналния си ме праща на седмото небе

Re: Анален или вагинален секс ?

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Искам да попитам момчетата...вярно ли е,че Ви е по-приятно и удоволствието е по-голямо да правите анален, от колкото вагинален секс ?
    И да попитам момичетата кое от двете Ви е по-хубаво?
    Видях че има подобна тема, но не е същата...все пак се извинявам

ем на мен вагинален си ми харесва още не съм правила анален но скоро ще правя и ще ви споделя 1вите си впечатления :P
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Град
    Къде ли не!

hi

Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    харесва ми естествено повече вагиналния ама и аналния не се за пренебрегване,когато съм на max възбудена чуството е върховно.

+1

Guest
    анален не съм пробвала,но и не мисля скоро да е и мисля че и да пробвам отговора ми ще е ВАГИНАЛЕН

Вагинален и орален... анален не съм пробвала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си