- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПЕРФЕКТНОТО МОМИЧЕ
Ms.Lonely, ti poludq?
T.2,8,9,10,11,13 от правилата.
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
ramaiana
Еми ако е само до външния вид: http://snimki.tialoto.bg/?scat=8&gallery=226
И аз искам да изглеждам така![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Всичко е строго индивидуално... Моя приятел например НЕ харесва високи,клиощави блондинки... със сухи задници и огромни гърди!
Той харесва нисички,слабички със сочни дупета,черни коси,черни очи и...гърдите останаха.. НЕ някви огромни а просто нормално големи гърди!
Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
Танцувай със сърцето си !
Ти все едно за мен говориш...........Та на колко си годиниПървоначално написано от MartyParty
![]()
ako stava na vupros edna "idealnata jena" za edin muj moje da e slaba ama prekaleno slobo (skelet) , krasiva samo kogato se grimira i s golemi cici ama uvusnaliПървоначално написано от sladka_macka123
tui4e spoxo
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Dulga kestenqva kosa, zeleni o4i, sus bronzov ten, xybavo tqlo, no da ima so4no dype i cici. 4arovna usmivka. Visoka 165.
Някои момичета казаха,че според мъжете перфектана жена била:руса,слаба,красива,с големи гърди,и те не одобрявали това,що не го одобрявате,щото не сте такива ли?И кой ви излъга,че това е идеала на всеки мъж незнам,но отдавна не е така.Та както и да е.Перфектното момиче,трябва преди всичко да се поддържа.Ама от-до,имам предвид:тяло,лице,коса,кожа ,(хигиената няма нужда да я споменавам),нокти,грим,обле кло,аксесоари,маниери,похо ка,абе всичко.Да знае как да подчертае чара си,да има излъчване,което да привлича хората.Да знае кога как да погледне,как да се усмихне,интунацията на гласа,всичко има значение.Но тея неща трябва да ти идват отвътре.Смисъл трябва да ги придобиеш и да станат част от теб,твой собствен стил на поведение и на външен вид.А не да се опитваш да изглеждаш така,за да се харесаш на някого и постоянно да мислиш сега кво да кажа,как да си преметна косата,как да си кръстосам краката,на къде да погледна,за да изглеждам перфектна![]()
Става префърцунено и изкуствено и се усеща.Затова трябва да ги придобиеш и да се превърнат в твоя запазена марка,с която да грабваш хората и да те запомнят.И такива момичета ИМА!
да е УМНА красива добра инатлива и да има достойнство и ПОКРИТИЕ!
visoka 165 ?!?! xahxahxhaxhahxah bahti tapotiqta tui vaobshte ne e perfektnoПървоначално написано от --ФуКлиЧка--
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
I za6to da ne e? Vseki si ima vkus!Първоначално написано от kuklichka_bg
А така ! Кажете го тва и на оня глупчо Енрике !Първоначално написано от --ФуКлиЧка--
![]()
![]()
T.13 от правилата.
ramaiana
Според мен перфектното момиче е много красиво . 90/60/90 . Висока 180см . С кестенява ,къдрава коса до кръста и със зелени очи .
Вие пък какъв скандал вдигнахте само , защото е решила да каже абсолютно всичко .Първоначално написано от Dark~Illusion
Няма лошо . Ама вие малко се сдържайте , де все пак всеки си има мнение !
![]()
Ооо никакъв сландал не съм вдигнала но просто не можах да се сдържа когато написа: "Кажете го на ония глупчо енрике" ее как да се сдържиш...Първоначално написано от dark_sw
![]()
А по темата - висока около 172, слаба(но не кльощава), добре оформена, дълга тъмна коса, зелени очи, шоколадов тен...![]()
T.13 от правилата.Първоначално написано от Dark~Illusion
ramaiana
ostawiПървоначално написано от Dark~Illusion
ta ms.lonely ,razkaji ni oshte za wiziqta na perfektnoto momiche.. kakwa kola ima?hareswa li sportni kupeta porsche primerno?
a mejdu drugoto 165 opredeleno ne e perfektna wisochina i koito q smqta za takawa ima seriozen problem s negowata wisochina i razbiraniqta garantiram
T.13 от правилата.
ramaiana
Enrike vupros na vkus e. "koito q smqta za takawa ima seriozen problem s negowata wisochina i razbiraniqta garantiram" - i ti su6to. Qvno si visok i haresva6 visoki momi4eta,a ne da ti stoqt kato taburetki do teb. Az sum niska i haresvam nisi4ki mom4eta. Edni harersvat blondinki, dr 4ervenokosi. Ne si nalagaite va6eto mnenie nad mnenieto na drugite vseki si ima razbiraniq i xar razli4ni ne6ta.
v1preki nejniqt mi pol (6toto sam momi4e, a ne izvraten gey) 6te kaja 4e perfektnite xora - xubavi top model4eta,mili4ki angle4enca i nz kvi si nikoga ne bixa mogli da zadovolq v1v vsqko otno6enie nqkoi! 6toto xorata sa prekaleno rali4ni 4e da ima nqkoi koito da gi ''dopalva'' na 100% ili ako ima takaf 4ovek seki tr si go tarsi v prodaljenie na tolko godini 4e sigyrno kato go nameri ve4e 6te e 6a6ka6t za okoto... A perfektnata (sq ve4e seriozno po temata) moje bi bi bila - s malko akal v glavata,sini o4ki,4erna kosa (d1lga navqrno) zabavna i da e akrobatka v legloto (tfa e citat ot opisanieto koeto mi dade priqtelqt mido golqma stepen go spazvam ama toi kazva 4e akrobatizma mi pokriva sinite o4i :Oops:
![]()
:P )
za6to da se napiem i da palzim kato mojem da se napu6im i da letim!?!?!?
ah taka e ne,che hareswam wisoki momicheta,a ne hareswam taboretchici po skoro;)i da wisok sam-182 i wse pak po dobre wisok ot kolkoto nisyk;)
towa,che hareswash niski momcheta si e twoi problem tyk stawa wupros za perfektno momiche i kazwam taq deto e pisala 165 neshto i na neq i murda;)
a otnosno mnenieto i wkusa oswen towa razbirane za wisochinata ne sam kazal drugo,stana mi lubopuitno kato wzeha da i opiswat kushtata i gadjeto ta reshih da ppopitam i sled towa qwno bqh predizwikan ot nqkoq si s towa zamulchi.. prekalenoo e inata i twurdoglawieto mi da ustoi na towa
Всеки говори за това което той мисли и разбира под израза "Перфектно момиче". Така, че стига сте се заяждали, прекалено задълбавате в нещата!![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
chakai da se razberem.. az sym wisok w normata i nqmam problem,a ti qwno go imash i mejdu drugoto tochno wisokite momcheta hareswash minionchetata za gadjeta,no pyk az hareswam drug tipEnrike vupros na vkus e. "koito q smqta za takawa ima seriozen problem s negowata wisochina i razbiraniqta garantiram" - i ti su6to.
То и аз тва казвам. Между другото може да хвърлите един поглед върху това :http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=169487Първоначално написано от punkrock
На някой да му пука ти кво харесваш ?Първоначално написано от EnriqueIglesias
![]()
![]()
Най-вероятно не ! Престани да се заяждаш с хората , които не са на твоето мнение , защото не правиш кой знае колко добро впечатление . Е , аз не оставам по-назад , но все пак да те подсетя !
![]()
![]()
А и забравих да спомена , че Мц. Лоунли не е единствената , която е споменала за характера на перфектното момиче !
T.13 от правилата
ramaiana
enrikee ti si pisal 4e gi haresva6 da sa 169 az 165 nqa osobenna razlika i vse pak se dra4i6 sus vkusa mi. po-dobre ne si nalagai mnenieto za men tova e perfektno momi4e i ne me int tvoeto mnenie kvo e.