.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Ms.Lonely, ti poludq?

T.2,8,9,10,11,13 от правилата.
    http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
    ramaiana

Град
    Dreamland Varna
    Еми ако е само до външния вид: http://snimki.tialoto.bg/?scat=8&gallery=226

И аз искам да изглеждам така
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Бургас
    Всичко е строго индивидуално... Моя приятел например НЕ харесва високи,клиощави блондинки... със сухи задници и огромни гърди!
    Той харесва нисички,слабички със сочни дупета,черни коси,черни очи и...гърдите останаха.. НЕ някви огромни а просто нормално големи гърди!
    Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
    Танцувай със сърцето си !

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Като мене... дебела и грозна.
    Не,бъзик.Трябва да има някакво чувство за хумор да е сладка(не хубава-сладка) да е пич по характер,да можеш да си говориш с нея за всичко и едновременно да не ти се вре в мъжките работи.Да е смела,непоколебима,дори малко инатлива.Да не е мързелива и най-вече да е различна от другите.
    Ти все едно за мен говориш...........Та на колко си години

Цитирай Първоначално написано от sladka_macka123
    mi nqma perfektni xora ama m1jkiq ideal e slaba,krasiva s golemi cici ne go odobrqvam tova
    ako stava na vupros edna "idealnata jena" za edin muj moje da e slaba ama prekaleno slobo (skelet) , krasiva samo kogato se grimira i s golemi cici ama uvusnali tui4e spoxo
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Dulga kestenqva kosa, zeleni o4i, sus bronzov ten, xybavo tqlo, no da ima so4no dype i cici. 4arovna usmivka. Visoka 165.

Някои момичета казаха,че според мъжете перфектана жена била:руса,слаба,красива,с големи гърди,и те не одобрявали това,що не го одобрявате,щото не сте такива ли?И кой ви излъга,че това е идеала на всеки мъж незнам,но отдавна не е така.Та както и да е.Перфектното момиче,трябва преди всичко да се поддържа.Ама от-до,имам предвид:тяло,лице,коса,кожа ,(хигиената няма нужда да я споменавам),нокти,грим,обле кло,аксесоари,маниери,похо ка,абе всичко.Да знае как да подчертае чара си,да има излъчване,което да привлича хората.Да знае кога как да погледне,как да се усмихне,интунацията на гласа,всичко има значение.Но тея неща трябва да ти идват отвътре.Смисъл трябва да ги придобиеш и да станат част от теб,твой собствен стил на поведение и на външен вид.А не да се опитваш да изглеждаш така,за да се харесаш на някого и постоянно да мислиш сега кво да кажа,как да си преметна косата,как да си кръстосам краката,на къде да погледна,за да изглеждам перфектна
    Става префърцунено и изкуствено и се усеща.Затова трябва да ги придобиеш и да се превърнат в твоя запазена марка,с която да грабваш хората и да те запомнят.И такива момичета ИМА!

Супер фен Аватара на rakiQ
    да е УМНА красива добра инатлива и да има достойнство и ПОКРИТИЕ!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от --ФуКлиЧка--
    Dulga kestenqva kosa, zeleni o4i, sus bronzov ten, xybavo tqlo, no da ima so4no dype i cici. 4arovna usmivka. Visoka 165.
    visoka 165 ?!?! xahxahxhaxhahxah bahti tapotiqta tui vaobshte ne e perfektno
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    I za6to da ne e? Vseki si ima vkus!

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    I za6to da ne e? Vseki si ima vkus!
    А така ! Кажете го тва и на оня глупчо Енрике !

T.13 от правилата.
    ramaiana

Според мен перфектното момиче е много красиво . 90/60/90 . Висока 180см . С кестенява ,къдрава коса до кръста и със зелени очи .

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Хаха мила темата е как изглежда перфектното момиче, а не в каква къща живее, как се държи че чак и с кого ходи...хаха
    Вие пък какъв скандал вдигнахте само , защото е решила да каже абсолютно всичко . Няма лошо . Ама вие малко се сдържайте , де все пак всеки си има мнение !

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Хаха мила темата е как изглежда перфектното момиче, а не в каква къща живее, как се държи че чак и с кого ходи...хаха
    Вие пък какъв скандал вдигнахте само , защото е решила да каже абсолютно всичко . Няма лошо . Ама вие малко се сдържайте , де все пак всеки си има мнение !
    Ооо никакъв сландал не съм вдигнала но просто не можах да се сдържа когато написа: "Кажете го на ония глупчо енрике" ее как да се сдържиш...

Голям фен Аватара на o0ps
    А по темата - висока около 172, слаба(но не кльощава), добре оформена, дълга тъмна коса, зелени очи, шоколадов тен...

Ооо никакъв сландал не съм вдигнала но просто не можах да се сдържа когато написа: "Кажете го на ония глупчо енрике" ее как да се сдържиш...
    T.13 от правилата.
    ramaiana

Хаха мила темата е как изглежда перфектното момиче, а не в каква къща живее, как се държи че чак и с кого ходи...хаха :lol:
    Вие пък какъв скандал вдигнахте само , защото е решила да каже абсолютно всичко . :-D Няма лошо . Ама вие малко се сдържайте , де все пак всеки си има мнение ! :wink:
    Ооо никакъв сландал не съм вдигнала но просто не можах да се сдържа когато написа: "Кажете го на ония глупчо енрике" ее как да се сдържиш... :D
    ostawi
    ta ms.lonely ,razkaji ni oshte za wiziqta na perfektnoto momiche.. kakwa kola ima?hareswa li sportni kupeta porsche primerno?

a mejdu drugoto 165 opredeleno ne e perfektna wisochina i koito q smqta za takawa ima seriozen problem s negowata wisochina i razbiraniqta garantiram

T.13 от правилата.
    ramaiana

Enrike vupros na vkus e. "koito q smqta za takawa ima seriozen problem s negowata wisochina i razbiraniqta garantiram" - i ti su6to. Qvno si visok i haresva6 visoki momi4eta,a ne da ti stoqt kato taburetki do teb. Az sum niska i haresvam nisi4ki mom4eta. Edni harersvat blondinki, dr 4ervenokosi. Ne si nalagaite va6eto mnenie nad mnenieto na drugite vseki si ima razbiraniq i xar razli4ni ne6ta.

v1preki nejniqt mi pol (6toto sam momi4e, a ne izvraten gey) 6te kaja 4e perfektnite xora - xubavi top model4eta,mili4ki angle4enca i nz kvi si nikoga ne bixa mogli da zadovolq v1v vsqko otno6enie nqkoi! 6toto xorata sa prekaleno rali4ni 4e da ima nqkoi koito da gi ''dopalva'' na 100% ili ako ima takaf 4ovek seki tr si go tarsi v prodaljenie na tolko godini 4e sigyrno kato go nameri ve4e 6te e 6a6ka6t za okoto... A perfektnata (sq ve4e seriozno po temata) moje bi bi bila - s malko akal v glavata,sini o4ki,4erna kosa (d1lga navqrno) zabavna i da e akrobatka v legloto (tfa e citat ot opisanieto koeto mi dade priqtelqt mi do golqma stepen go spazvam ama toi kazva 4e akrobatizma mi pokriva sinite o4i :Oops: :P )
    za6to da se napiem i da palzim kato mojem da se napu6im i da letim!?!?!?

ah taka e ne,che hareswam wisoki momicheta,a ne hareswam taboretchici po skoro;)i da wisok sam-182 i wse pak po dobre wisok ot kolkoto nisyk;)
    towa,che hareswash niski momcheta si e twoi problem tyk stawa wupros za perfektno momiche i kazwam taq deto e pisala 165 neshto i na neq i murda;)
    a otnosno mnenieto i wkusa oswen towa razbirane za wisochinata ne sam kazal drugo,stana mi lubopuitno kato wzeha da i opiswat kushtata i gadjeto ta reshih da ppopitam i sled towa qwno bqh predizwikan ot nqkoq si s towa zamulchi.. prekalenoo e inata i twurdoglawieto mi da ustoi na towa

Град
    Dreamland Varna
    Всеки говори за това което той мисли и разбира под израза "Перфектно момиче". Така, че стига сте се заяждали, прекалено задълбавате в нещата!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Enrike vupros na vkus e. "koito q smqta za takawa ima seriozen problem s negowata wisochina i razbiraniqta garantiram" - i ti su6to.
    chakai da se razberem.. az sym wisok w normata i nqmam problem,a ti qwno go imash i mejdu drugoto tochno wisokite momcheta hareswash minionchetata za gadjeta,no pyk az hareswam drug tip

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Всеки говори за това което той мисли и разбира под израза "Перфектно момиче". Така, че стига сте се заяждали, прекалено задълбавате в нещата!
    То и аз тва казвам. Между другото може да хвърлите един поглед върху това :http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=169487

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    Enrike vupros na vkus e. "koito q smqta za takawa ima seriozen problem s negowata wisochina i razbiraniqta garantiram" - i ti su6to.
    chakai da se razberem.. az sym wisok w normata i nqmam problem,a ti qwno go imash i mejdu drugoto tochno wisokite momcheta hareswash minionchetata za gadjeta,no pyk az hareswam drug tip
    На някой да му пука ти кво харесваш ? Най-вероятно не ! Престани да се заяждаш с хората , които не са на твоето мнение , защото не правиш кой знае колко добро впечатление . Е , аз не оставам по-назад , но все пак да те подсетя ! А и забравих да спомена , че Мц. Лоунли не е единствената , която е споменала за характера на перфектното момиче !

T.13 от правилата
    ramaiana

enrikee ti si pisal 4e gi haresva6 da sa 169 az 165 nqa osobenna razlika i vse pak se dra4i6 sus vkusa mi. po-dobre ne si nalagai mnenieto za men tova e perfektno momi4e i ne me int tvoeto mnenie kvo e.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си