- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПЕРФЕКТНОТО МОМИЧЕ
+1 Външността е преди ума,защото за да погледнеш 1 момиче то трябва да е хубаво.Пък за перфектното момиче-това е мн важен фактор.Първоначално написано от Tompson
Sestrata na edin priqtel otgovarq to4no na opisanieto,samo deto e 11 klas.Първоначално написано от MartyParty
Offfff skuka..........
xax da we i az vikamПървоначално написано от dark_sw
xaxa ama gi ima i takiva ..
Ok hora qsno e 4e perfektni hora nqma qvno vsi4ki sme na tova mnenie, no vse pak pomislete kak bi izlgejdalo perfektnoto momi4e za vas (govorq na ve4e na mom4etata) az sam mom4e i imam ideal za momi4e i mislq 4e vseki ima ili bi tqrbvalo da ima pone nqkakf qsno e 4e vseki ima razli4en ideal za jena i nikoga nqma da bude postignato edno mnenie....No za men perfektno momi4e e sladka (ne krasiva i naduta) no vse pak da me privli4a , da moga da si govorq s neq za vsi4ko, da ne e nqkakfa sramejliva i da trqbva postoqnno az da q zagovarqm ili pregra6tam...da ne e otvorena,naduta , hubavo tqlo, da ima hubavi o4i, pogleda trqbva da e vuzdeistva6t ( tova spored men se izka i pri mujete pone kato 4eta drugite komentari) za kosata nqmam predpo4itaniq (cvqt) ina4e da ne e bezformena nqkfa...abe kfo da vi kaja ponqkoga stava taka 4e 4ovek obikva 4ovek koito e to4no obratnoto na ideala mutova e ot men
Първоначално написано от lora_ivanova
Има една песен на Вероника - Идеалната жена![]()