.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Абе всички говорят за характер ама кои ли наистина си го мисли

Цитирай Първоначално написано от Tompson
    Абе всички говорят за характер ама кои ли наистина си го мисли
    +1 Външността е преди ума,защото за да погледнеш 1 момиче то трябва да е хубаво.Пък за перфектното момиче-това е мн важен фактор.

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Като мене... дебела и грозна.
    Не,бъзик.Трябва да има някакво чувство за хумор да е сладка(не хубава-сладка) да е пич по характер,да можеш да си говориш с нея за всичко и едновременно да не ти се вре в мъжките работи.Да е смела,непоколебима,дори малко инатлива.Да не е мързелива и най-вече да е различна от другите.
    Sestrata na edin priqtel otgovarq to4no na opisanieto,samo deto e 11 klas.
    Offfff skuka..........

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    поддържана
    алелуя.

Za men perfektnoto momi4e e Angelina Jolie - kakvo i lipsva
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от www
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Според мен перфектното момиче е много красиво . 90/60/90 . Висока 180см . С кестенява ,къдрава коса до кръста и със зелени очи .
    xaxaxa 1.80 pff is tok4eta 1.90 6toto 6e nosi siurno 41 nomer obuvki xaxa mneee po temata :
    1.70 88/58/88 4erna kosa do krusta sini o4i tumna koja izkrq6to beli zubi
    Опа , обърках го ! 170 см исках да напиша , ама съм натиснала 8 ! Леле , верно жена 190 см
    xax da we i az vikam xaxa ama gi ima i takiva ..

Ok hora qsno e 4e perfektni hora nqma qvno vsi4ki sme na tova mnenie, no vse pak pomislete kak bi izlgejdalo perfektnoto momi4e za vas (govorq na ve4e na mom4etata) az sam mom4e i imam ideal za momi4e i mislq 4e vseki ima ili bi tqrbvalo da ima pone nqkakf qsno e 4e vseki ima razli4en ideal za jena i nikoga nqma da bude postignato edno mnenie....No za men perfektno momi4e e sladka (ne krasiva i naduta) no vse pak da me privli4a , da moga da si govorq s neq za vsi4ko, da ne e nqkakfa sramejliva i da trqbva postoqnno az da q zagovarqm ili pregra6tam...da ne e otvorena,naduta , hubavo tqlo, da ima hubavi o4i, pogleda trqbva da e vuzdeistva6t ( tova spored men se izka i pri mujete pone kato 4eta drugite komentari) za kosata nqmam predpo4itaniq (cvqt) ina4e da ne e bezformena nqkfa...abe kfo da vi kaja ponqkoga stava taka 4e 4ovek obikva 4ovek koito e to4no obratnoto na ideala mu tova e ot men

Re: ПЕРФЕКТНОТО МОМИЧЕ

Цитирай Първоначално написано от lora_ivanova
    как според вас изглежда перфектното момиче

Има една песен на Вероника - Идеалната жена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си