.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Оф добре , поуспокоих се че повечето тука мислят като мене че тва нещо не може да е вярно и е доста пресилена диагноза. Отивам на друг лекар и дано да попадна тоя път на някой нормален. ThanX

Тичай при друг и после кажи какво е станало Да ти кажа честно и аз съм доста разочарована от масата гинеколози. Преди години майка ми имаше миома, а една гениална гинеколожка заяви, че било извънматочна бременност. А на мен като бях в овулация ми казаха че имам кистозни яйчници. Така че теглиш му една майна и при следващия =]
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

простаци в България колкото искаш Иди при друг специялист и дано всичко се оправи

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    прочетъх ти поста мисля че тая гной от пишките за трипер ми говори не вярвам да спреш да правиш секс прсот се излекувай или поне го правете с гуми ! аз съм правил 2 пъти секс с мн голяма курва кояот се друса и се еб за дорга мана с гума и немам проблем прсто не бадете егоисти и така !

успех како смени фокторите в нешно вреем не ставатз а нищо ! мене ме осакатиха за малко мама им
    4 и 12т. от правилата

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    mdam..pro4etoh.....nqmam dumi 4estno da kaja...edin lekar..ne e normlalno da govori taka na pacient....konsultirai se s drug lekar......
    +1

Голям фен
    Само по това, което чета ми става ясно, че проблема ти е генитални брадавици най-вероятно или казано по-научно - островърхи кондиломи, които се причиняват от HPV - човешки папилома вирус, който действително пипнеш ли го за цял живот си е твой. Просто се набива дълбоко в лигавиците и си стои там докато спадне имунната система и после избива, после пак се скрива и така. Другия ти вариант е генитален херпес, което си е същия вирус като този, който причинява херпеса на устните и пак си е твой за цял живот - няма лечение за тези вируси, а и имунната система не се справя с тях, но пък и не са толкова опасни, защото всеки полово активен човек, до около 25 годишна възраст се заразява с тях, повечето безсимптомно, защото HPV е толкова малък, че преминава и през порите на презерватива, така че и това не предпазва. Лекаря неподходящи думи е използвал, но и най-големия идиот сред лекарите не би трябвало да сбърка някоя от тези диагнози, ако е някоя от тях разбира се. За всеки случай иди се консултирай и с друг гинеколог - второ мнение не вреди, даже по закон имаш право на такова

spored men otidi pri drug lekar tozi she e nqkaf otkachalka i naistina e nerealno da ti kazva takiva neshta i da ne pravish sex moje da ima neshto no chak da takava stepen ... konsultirai se s drug lekar nai - dobre ...
    ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!

РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ами отиди при друг лекар. Имам странното усещане,че си сбъркала чистач с лекар.
    Или някой фетишист
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Първо е трябвало да отидеш на друг лекар веднага след този, сама можеш да прецениш че ти е приказвал глупости.
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

Гениталните брадавици, наречени още венерични брадавици или островърхи кондиломи, са една от най-често срещаните болести предавани по полов път.

Най-често това са едно или повече малки по размер образувания, с цвета на околната кожа, със зърниста, наподобяваща карфиол повърхност. Появяват се в областта на половите органи - отвън и във влагалището и по шийката на матката при жената, по половия член при мъжа, а също така и около ануса при мъжа и жената. Генитални брадавици могат да се установят и в устата при лица, които са имали орални сексуални контакти с инфектиран партньор. Обичайно кондиломите не са съпроводени със субективни оплаквания, но в някои случаи човек може да усеща сърбеж в засегнатата област.

Полово-предаваните брадавици са заболяване, с което човек може да зарази и да предаде на партньорите си при орален, генитален и анален сексуален акт.

В случай, че имате съмнение за полово-предавани брадавици е добре да се консултирате с лекар. В болшинството от случаите диагнозата може да бъде поставена при преглед. Жените с генитални брадавици трябва да бъдат преглеждани за възможно засягане на влагалището и шийката на матката. Не всички брадавици обаче са видими и в някои случаи, за да улесни визуализирането им лекарят трябва да направи допълнителен тест.

Как да се предпазим от заразяване?
    Единственият начин да се предпазите от заразяване с вируса е да избягвате полови контакти с партньор с кондиломи. Ако един от партньорите установи наличие на кондиломи е добре да се въздържа от сексуални контакти, до отстраняването им. Приема се, че успешното лечение и липсата на видими брадавици по половите органи намалява възможността за предаване на вируса от човек на човек. Използването на презервативи също намалява възможността за пренасяне на инфекцията, но само в случай, че след поставяне на презерватива всички видими брадавици са покрити. Въпреки съществуването на тези методи няма начин за сигурно предпазване, особено ако брадавиците са още съвсем малки и са в области, непокрити от презерватива.

Защо трябва гениталните брадавици да бъдат лекувани?
    Полово-предаваните кондиломи трябва да бъдат лекувани, тъй като това намалява риска от предаване на заболяването на партньора. Наличието на брадавици затруднява поддържането на лична хигиена в областта на половите органи.

Как се лекуват гениталните брадавици?
    Лечението на брадавиците, често е трудно, и трябва да се има предвид, че е възможно след отстраняването им те отново да се появят. Това се случва не поради ново заразяване, а защото при лечение само се разрушава съществуващата брадавица, но не се унищожава вирусът, който продължава да живее в кожата. При отслабване на имунитета на организма понякога брадавиците се развиват отново. Не е известен метод, който напълно да премахне вируса от организма.

Изборът на лечебното средство зависи от броя, големината и разположението на брадавиците. Те могат да бъдат лекувани чрез лекарства за локално приложение - кремове или разтвори, които се нанасят върху кондиломите по определена схема. Възможно е унищожаването им и чрез хирургически методи, което трябва да става от опитен лекар. Методи на избор са криотерапия, отстраняване с CO2 лазер, електрокоагулация, или класическа хирургия.

Съществуват и средства, които повишават локалния или общ имунитет на човек, което води до подтискане развитието на ЧПВ в кожата на човек. Тези средства обаче са с висока цена и в случаи на системно приложение са съпроводени със странични ефекти - главоболие, отпадналост, втрисане.

Важно е, когато вашият лекар ви предложи определен начин за лечение да сте сигурни, че сте разбрали какво е то, и да изпълните всички дадени указания, свързани с него.

Отстраняването на брадавиците не гарантира унищожаване на вируса, но намалява вероятността за предаване инфекцията на партньорите.

Може ли ЧПВ да предизвикат усложнения?
    Да. Вирусът, причиняващ гениталните брадавици може да предизвика злокачествени изменения (рак) на шийката на матката при жените. Макар и много рядко такива изменения могат да се наблюдават и при мъжете - в областта на пениса.

Важно е жените с генитални кондиломи да се преглеждат и за влагалищни такива. Веднъж на 6-12 месеца е добре да се прави т.нар. цитонамазка, за да се изключи начален рак на шийката на матката. При веднъж установени промени при цитонамазката, е необходимо периодично проследяване, за да се проведе лечение във възможно най-ранните срокове от развитие на заболяването.

Град
    във форума
    WaKo Не категорично. Сигурна съм , че нямам никоя от тези болести която ти описа. И преди ми се е случвало същото за съжаление , и то е просто гъбична инфекция , доколкото разбрах на много хора се случва често когато им отслабне имунната система , но се лекува нормално.

Когато казах на този лекар , че и преди съм имала същия проблем , той започна да ръси на ей тия глупости , че не се лекува , че ние жените " и без това не сме изпитвали кой знае какво доволствие от секса , направо да го спра под всякакви форми" , и че само от допир мак ще се заразя дрън дрън.

За да разбера дали съм носител на някакъв вирус , не трябва ли да се подложа съответните изследвания? Аз не съм била изследвана за нищо , просто ме погледна така и каза че са гъбички , дето не се лекували. Много ми е съмнително тва.

А това за "гнойта от пишките" го казах само като пример как се изразява тоз човек , приятелят ми се чувства здрав и няма симптоми.

Град
    във форума
    Sexita нямам такова нещо бе.
    Не. нямам никакви издутини пъпчици херпеси брадавици нищо.
    Гъбички са, причинени от бактерии.
    И не вярвам да е толкова страшна и опасна таз гъбична инфекция че да трябва да водя монашески живот.Тц

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Sexita нямам такова нещо бе.
    Не. нямам никакви издутини пъпчици херпеси брадавици нищо.
    Гъбички са, причинени от бактерии.
    И не вярвам да е толкова страшна и опасна таз гъбична инфекция че да трябва да водя монашески живот.Тц
    Гъбичките се причиняват от гъбички, не от бактерии. Бактериите те пазят от гъбички. Това да спираш изобщо секса са глупости естествено. Но гъбичките не се лекуват толкова лесно, така че взимай каквото ти е казал и това е. Ако му нямаш доверие иди при друг. В момента има много ефикасни вагинални глобули точно за тая цел - доста са скъпи, но пък са много ефективни. Естествено не предприемай самолечение, а иди лекар да ти ги изпише или там каквото реши, че е подходящо. И много внимавай с твоя човек, защото гъбичките при мъжете се лекуват страшно трудно. Най-добре докато лекар не ти каже, че си се излекувала напълно не правете секс. Приемай го колкото искаш сериозно, но наистина много внимавай да не предадеш тия неща на партньора ти

Град
    във форума
    Не естествено че не предприемам самолеченине , лекувам се с лекарствата с които той ми предписа. Но имам намерение и да отида да се консултирам с друг лекар това е. Разбирам че не трябва да правя секс докато не се излекувам напълно , но чак пък изобщо не я вярвам таз работа
    Но все пак съм сигурна че нямам херпес или брадавици.

Бих сменила гинеколога. На мен една такава гинеколожка ми разправяше 'И ебане само с презерватив'... егати и езика!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

уляЛяя...на Мен ако ми кажат такова нещо ще взема най близкият предмет и бам и ще си отида..от едното влезнало от другото излезнало както се казва

Opredeleno smeni genikologa .. a ako i drugiqt ti kaje taka .. tva e kofti ,no v dneshno vreme vsichko ima lechenie (pochti) Taka che poturpi izvestno vreme,ne mi se vqrva izobshto da trqbva da spresh da vodish polov jivot .. )
    ~Remember,remember...25th of November~

Това е сериозна диагноза, която изисква три независими източника. Отиди на още 2-ма различни лекаря в 2 различни болници - ако може. Ако вторият ти каже, че първият е сбъркал, отиваш на трети, за да потвърди една от двете тези. Ако пък и той си съчини трета диагноза отиваш в РЗОК и ги съдиш и тримата до дупка.

Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Значи аз имах гъбична инфекция преди 1 година от басейн се получи и ми предписаха лекарства за мен и за сексуалният ми парньор,за да не съм го заразила и после като се излекувам,той пък наново да ме зарази.
    До колкото помня и на мен ми забраниха секс,но само в периода на лечението...1 седмица...
    Да не те е бъзикал този нещо или да не си разбрала...доста чудно ми е
    да да и при мен е точно така , но чак на 3-тия път се усетихме , че сигурно постояно си я предаваме един на друг , и сега се лекуваме и двамата, въпреки че той няма симптоми. Кажи ти от тогава имала ли си такива проблеми? Иначе и аз подозичам , че е станало от басейн , но не съм сигурна ...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Отиди на друг лекар.

spored mene tva opredeleno ne e normalno moq savet e da otide6 na drug lekar i toi ako ne ti kaje su6toto da otide6 i na 3-ti za da si sigorna pone az bih napravila tova
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Hodi pri drug lekar

Град
    Асеновград, България
    Ами не би било лошо да се прегледаш и при друг лекар. Странна ми се вижда тази диагноза.
    Успех!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Значи аз имах гъбична инфекция преди 1 година от басейн се получи и ми предписаха лекарства за мен и за сексуалният ми парньор,за да не съм го заразила и после като се излекувам,той пък наново да ме зарази.
    До колкото помня и на мен ми забраниха секс,но само в периода на лечението...1 седмица...
    Да не те е бъзикал този нещо или да не си разбрала...доста чудно ми е
    да да и при мен е точно така , но чак на 3-тия път се усетихме , че сигурно постояно си я предаваме един на друг , и сега се лекуваме и двамата, въпреки че той няма симптоми. Кажи ти от тогава имала ли си такива проблеми? Иначе и аз подозичам , че е станало от басейн , но не съм сигурна ...
    Ами мисля,че не...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си