- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- OMG ,Огромен проблем , човешко ли е ?? за момичета
То белята ве4е е сторена-имаш инфекция.Тоест сега като правиш секс,няма как да я хванеш по-сериозно.
Решението е И ти И гажето ти да се подложите на ле4ение и през това време да се въздържате от секс (защото ако единият се е излекувал,а друият е още болен,ще бъде заразен),или да правите секс само с презерватив.
И по-полека с коментарите относно хората със сифилис и спин,да не дойда да ти забия един шамар.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Глупости на търкалета :# Заради една инфекция без секс!?Я отиди на някой по-голям специалист![]()
В такижа слу4аи винаги е полезно 2торо мнение.Ина4е си нямам напредстава да има такав вирус
!
![]()
отиди на още 1-2 и ако наистина ти кажат така както тоз селяк ти е казал .. почвай да взимааш мерки..
макар ,че дълбоко се съмнявам да си заразена от нещ че изобщо да не можеш да правиш...
или ппросто ти е харесал "дудаа" и не иска друг да я притежава![]()
потърси в нета за такива болестти
Прочетох я и смятам,че трябва да отидеш друг да те прегледа
offline forever!
AMI MOGA SAMO DA KAJA 4E E P1LEN IDIOTIZAM!!! (doktora e idiot)
Ох, миличка....ти на това, ако му казваш лекар.....![]()
Вземи ходи на друг гинеколог и не бързай с вземането на медикаменти преди да се консултираш отново...
spored men trqbva da poseti6 drug lekar vse pak tozi mi se struva otka4en
Абе нищо против към хората със сифилис и спин нищо лошо не съм искала да кажа , просто не може да не се съгласиш с мен че това са по сериозни болести от гъбичната инфекция. И единственото , което имах предвид , че моето, слава богу не е толкова сериозно. Спести си шамарите , ако обичаш. Иначе мерси за съветите.Първоначално написано от RAWRRR
Абе я отивай на нормален гинеколог , че тоя ми се вижда мръдналПървоначално написано от Black`Wings
![]()
Спри да водиш всякакъв полов живот докато ти и приятелят ти не се излекувате напълно. нека и двамата да се подложите на лечение, да го следвате стриктно и да се изследвате след това. 1 позната с тежки проблеми не прави секс над 6 месеца. Здрравето е по-важно от всеки секс!
Мдам.. при каквито и да е болести (йфекции) докато не се оправиш не се прави никакъв секс.. пообразовай се малко..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе знам бе![]()
няма да правя докато не се излекувам напълно , разбира се.
Стига сте ми се карали![]()
Но чак завинаги......вече тук е малко брутално.
бе тфа са често срещани проблеми при повечето двойки ако сте правили секс накъде на отркито от това е най-възможно да сте се инфектирали. Или някой от вас 2мата на се е подмил преди тфа![]()
но най-добре да ви мине и на 2мата и чак тогава да почвате пак но препорачително е 3-4 пъти да го правите със презерветив и чак тогава да си почвате как сте го правили преди това![]()
Longest Dick is shortless way to women's heart
Да, определено звучи странно забраната за секс доживот....Най-добре послушай всички и отиди на друг гинеколог.. И после сподели какво ти е казал.. Успех
![]()
Още не съм ходила на друг лекар , мисля сега да продължа да се лекувам с тея лекарства , и после да не ходя на контролен преглед при оня същия ми при друг, да видим какво ще каже.
Не мислиш ли, че ще е по-добре да отидеш още сега при друг? Смисъл.. всички сме на мнения, че този при който си ходила е некадърен, защо не потърсиш още едни мнение? Няма да се очудя ако е сбъркал диагнозата, при положение че ти е казал да не правиш секс.. въобщеПървоначално написано от Black`Wings
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
иди на друг лекар !
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
prava e makar da ne se bqh setila za 3totoПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
ьхьаЬАХьАХьхаХь ебах го в доктора..
Не се притеснявай момиче... прод1лжавай да водиш полов животец... немаш ядове :P
Xubavo e da se konsultira6 s nqkoi po gramoten doktor .Oba4e teq infekcii naistina sa opasni kakto za teb taka i za partniora ti.Taka 4e ne se o4udvai ako i dr lekar ti kaje da pospre6 za malko .To sveta ne se vurti okolo sexa(4ak tolkova mnogo )Taka 4e vurvi si na nqkoi 4astno lekar4e(preporu4itelno daje jena v tvoq slu4ai) 4e da tu e mirna glavata
+1Първоначално написано от ubuntu
![]()
Do you speak Salsa? .......