.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    То белята ве4е е сторена-имаш инфекция.Тоест сега като правиш секс,няма как да я хванеш по-сериозно.

Решението е И ти И гажето ти да се подложите на ле4ение и през това време да се въздържате от секс (защото ако единият се е излекувал,а друият е още болен,ще бъде заразен),или да правите секс само с презерватив.

И по-полека с коментарите относно хората със сифилис и спин,да не дойда да ти забия един шамар.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Глупости на търкалета :# Заради една инфекция без секс!?Я отиди на някой по-голям специалист

В такижа слу4аи винаги е полезно 2торо мнение .Ина4е си нямам напредстава да има такав вирус !

Супер фен Аватара на rakiQ
    отиди на още 1-2 и ако наистина ти кажат така както тоз селяк ти е казал .. почвай да взимааш мерки..

макар ,че дълбоко се съмнявам да си заразена от нещ че изобщо да не можеш да правиш...

или ппросто ти е харесал "дудаа" и не иска друг да я притежава

потърси в нета за такива болестти

Прочетох я и смятам,че трябва да отидеш друг да те прегледа
    offline forever!

AMI MOGA SAMO DA KAJA 4E E P1LEN IDIOTIZAM!!! (doktora e idiot)
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Супер фен
    Ох, миличка....ти на това, ако му казваш лекар.....
    Вземи ходи на друг гинеколог и не бързай с вземането на медикаменти преди да се консултираш отново
    ...

spored men trqbva da poseti6 drug lekar vse pak tozi mi se struva otka4en

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    И по-полека с коментарите относно хората със сифилис и спин,да не дойда да ти забия един шамар.
    Абе нищо против към хората със сифилис и спин нищо лошо не съм искала да кажа , просто не може да не се съгласиш с мен че това са по сериозни болести от гъбичната инфекция. И единственото , което имах предвид , че моето, слава богу не е толкова сериозно. Спести си шамарите , ако обичаш. Иначе мерси за съветите.

Re: OMG ,Огромен проблем , човешко ли е ?? за момичета

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Незнам от къде да започна , единственото нещо което искам е да се оплача щото съм много ядосана.

Начи ходих днеска на гинеколог за 3-ти път с един и същи проблем , лекаря ми каза да СПРА ДА ВОДЯ ПОЛОВ ЖИВОТ
    ИЗОБЩО

Въпросният проблем е някаква инфекция , с която сме се заразили аз и партньорът ми , нямам идея от къде. Лекува се разбира се с медикаменти , но ми казаха, че вирусът продължавал да живее и след това и само чакал подходящ момент да ти отслабне имунната система , и пак да се появи.

Но някак си не съм сигурна на какъв лекар попаднах , щото чесно казано ме смути нещо непроефсионалният му език ... с извинение ще цитирам " Има мъже дето така чукат чукат чукат курви и после се заразяват и почва да им тече гной от пишките , и после не и блазе на тая дето ще я чука пак " и разни други изрази от сорта на "Ебане" "Дудата" и т н. Та той освен това каза , че оралният секс е "най голямата простотия" , която носела зарази , защото устата не е полов орган, и аналният секс и той бил "най голямата простотия".
    Мислите ли че е нормално лекар да говори по този начин? Каза че за да се предпазя трябва да спра да правя секс ...и никакъв орален секс ... и никакъв петинг Човешко ли е кажете ми?

Абе някак си ... не че не искам да повярвам но .. хората такива болести се разболяват... спин ... сифилис хламиди ужасии ... аз имам една инфекция дето се лекува със свещички... И нещо чак толкова драстично да ми кажат , струва ми се нещо нечовешко да ми забранят да правя секс заради това...не докато трае лечението , въобще да избягвам и да правя възможнно най рядко , и то да свършва за секунди! Направо някакви ... ненормални грандиозни глупости ми звучат , направо ще се побъркам как въобще да не правя секс бе ????? Бах маа му !!! Съжалявам ама не мога да разбера как стаа тая работа!

Ако бяхте на мое място какво щяхте да направите ? Не мога да му пренебрегна съветите все пак щото е лекар .. Бихте ли потърсили чуждо мнение? Според вас дали е компетентен лекар с такъв език? Ако на вас ви кажат ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВИШ ПЪЛНОЦЕНЕН СЕКС как ще реагирате ??? И въобще , съжалявам ако темата не е за тука , ама ако има някой да ми даде съвет , щото не мога да го приема тва нещо !!!

Ии дано някой да го прочете до края...
    Абе я отивай на нормален гинеколог , че тоя ми се вижда мръднал

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Спри да водиш всякакъв полов живот докато ти и приятелят ти не се излекувате напълно. нека и двамата да се подложите на лечение, да го следвате стриктно и да се изследвате след това. 1 позната с тежки проблеми не прави секс над 6 месеца. Здрравето е по-важно от всеки секс!

Мдам.. при каквито и да е болести (йфекции) докато не се оправиш не се прави никакъв секс.. пообразовай се малко..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    във форума
    Абе знам бе
    няма да правя докато не се излекувам напълно , разбира се.
    Стига сте ми се карали

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Но чак завинаги......вече тук е малко брутално.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ходи при същия лекар кажи му да си смени дилъра ... а ти си смени лекаря и гаджето ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

бе тфа са често срещани проблеми при повечето двойки ако сте правили секс накъде на отркито от това е най-възможно да сте се инфектирали. Или някой от вас 2мата на се е подмил преди тфа
    но най-добре да ви мине и на 2мата и чак тогава да почвате пак но препорачително е 3-4 пъти да го правите със презерветив и чак тогава да си почвате как сте го правили преди това
    Longest Dick is shortless way to women's heart

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    mdam..pro4etoh.....nqmam dumi 4estno da kaja...edin lekar..ne e normlalno da govori taka na pacient....konsultirai se s drug lekar......
    +1

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Да, определено звучи странно забраната за секс доживот.... Най-добре послушай всички и отиди на друг гинеколог.. И после сподели какво ти е казал.. Успех

Град
    във форума
    Още не съм ходила на друг лекар , мисля сега да продължа да се лекувам с тея лекарства , и после да не ходя на контролен преглед при оня същия ми при друг, да видим какво ще каже.

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Още не съм ходила на друг лекар , мисля сега да продължа да се лекувам с тея лекарства , и после да не ходя на контролен преглед при оня същия ми при друг, да видим какво ще каже.
    Не мислиш ли, че ще е по-добре да отидеш още сега при друг? Смисъл.. всички сме на мнения, че този при който си ходила е некадърен, защо не потърсиш още едни мнение? Няма да се очудя ако е сбъркал диагнозата, при положение че ти е казал да не правиш секс.. въобще
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

иди на друг лекар !
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Сещам се за 3 неща,които ще направя!!!
    1.Ще искам да му видя свидетелствата,разрешител ите и т.н.!!!Може да съм на 17 год. само,но пак разбирам от такива неща!!!
    2.Отивам при друг гинеколог
    3.Ако другият лекар не ми каже същото отивам в РЗОК (Районно Здравно Осигурителна Каса) и подавам жалба срещу гинеколога!!!
    prava e makar da ne se bqh setila za 3toto

Град
    РЮАР
    ьхьаЬАХьАХьхаХь ебах го в доктора..
    Не се притеснявай момиче... прод1лжавай да водиш полов животец... немаш ядове
    :P

Xubavo e da se konsultira6 s nqkoi po gramoten doktor .Oba4e teq infekcii naistina sa opasni kakto za teb taka i za partniora ti.Taka 4e ne se o4udvai ako i dr lekar ti kaje da pospre6 za malko .To sveta ne se vurti okolo sexa(4ak tolkova mnogo ) Taka 4e vurvi si na nqkoi 4astno lekar4e(preporu4itelno daje jena v tvoq slu4ai) 4e da tu e mirna glavata
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ходи при същия лекар кажи му да си смени дилъра ... а ти си смени лекаря и гаджето ...
    +1
    Do you speak Salsa? .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си