- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- OMG ,Огромен проблем , човешко ли е ?? за момичета
на тоя 100 % му има нещо .. по добре се консултирай с друг .. питай проятелки за техните генеколози .. и отиди .. при който ти се стори най-надежден .. Успех .. и дано да не е нещо сериозно
Консултирай се и с дръг гинеколог, но за момента спри да водиш полов живот докато не ти дадат по-логично обяснение на проблема ти от нормален лекар. Ако бях на твое място щях да се слшам в съветите му (въпреки,че ако наистиня бях на твое място нямаше да ида на лекар, защтото ги мразя и съм наивен, пък и не се знае на какъв ще попадна все пак 70% сигурно са корумпираните). Най-добре се консултирай с друг, защото преди аз имах малко проблеми с краката, отидох да се консултирам в специализирано частно заведение уж с грамотни лекари и ми казаха, че се налага да ме оперират, обаче аз го погледнах едно такова... ТЪПО и отидох при една друга лекарка която ми каза, че тоя дето ми е говорил за операции и т.н. е малоумен, защото такива операции се правели в начална възраст (1-3 год.). Затова ти препоръчвам да минеш и през някои друг гинеколог.
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Обърни внимание в/у приятеля си... Инфекцията не е паднала от небето.
И смени лекаря.
Разбира се, че трябва да смениш лекаря. Това не е нормално. Лекува се с тъпрение - и двамата и по време на лечението се ползва презерватив и това е.