.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80

Град
    Варна
    на тоя 100 % му има нещо .. по добре се консултирай с друг .. питай проятелки за техните генеколози .. и отиди .. при който ти се стори най-надежден .. Успех .. и дано да не е нещо сериозно

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    mdam..pro4etoh.....nqmam dumi 4estno da kaja...edin lekar..ne e normlalno da govori taka na pacient....konsultirai se s drug lekar......
    +1

Консултирай се и с дръг гинеколог, но за момента спри да водиш полов живот докато не ти дадат по-логично обяснение на проблема ти от нормален лекар. Ако бях на твое място щях да се слшам в съветите му (въпреки,че ако наистиня бях на твое място нямаше да ида на лекар, защтото ги мразя и съм наивен, пък и не се знае на какъв ще попадна все пак 70% сигурно са корумпираните). Най-добре се консултирай с друг, защото преди аз имах малко проблеми с краката, отидох да се консултирам в специализирано частно заведение уж с грамотни лекари и ми казаха, че се налага да ме оперират, обаче аз го погледнах едно такова... ТЪПО и отидох при една друга лекарка която ми каза, че тоя дето ми е говорил за операции и т.н. е малоумен, защото такива операции се правели в начална възраст (1-3 год.). Затова ти препоръчвам да минеш и през някои друг гинеколог.
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Обърни внимание в/у приятеля си... Инфекцията не е паднала от небето.

И смени лекаря.

hottie
    Guest
    Разбира се, че трябва да смениш лекаря. Това не е нормално. Лекува се с тъпрение - и двамата и по време на лечението се ползва презерватив и това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си