- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Денислав бие репортерка от "Сигнално жълто"
[vbox7]http://vbox7.com/play:e369c517[/vbox7]
Какво мислите...
От една страна,тея от "сигнално жълто" са много нахални,и момичето си го заслужи...ама пък,чак момиче да бие с такава злоба...и Денислав не е оправдан
Има такава тема за денислав с клипчето му.Иначе не оправдавам Денислав даже ми е смешен как се държа..можеше да се прави, че няма никой не да я бие..много смешно се бие това момче като първолак еНо пък и репортерката не спести нищо де...
...
Баси тъпачката...Това ако е репортер,аз съм трамвай.Липса на всякакъв професионализъм.Тя сама си е виновна.И аз да бях,и аз щях да я смажа от бой.
Пфф ебати и репортерката...някфа веднага почва да се заяждаИ аз ако бях щях да я пребия....баси к'во ше се праи на интересна и ше държи сметка.А тая Албена Вулева е толкова простаа...
Аз съм за Денислав без да съм му особенно голям фен,но мисля че отдавна някой трябваше да направи така с репортерна на Сигнално Жълто за да ги научат малко на обноски![]()
![]()
![]()
Аз ако съм на репортерката ще го съдя до дупка. Лесно и без много проблеми ще взема 10 бона за двата хомо шамара и единия полуритник. Както казах и в другата тема - много боксьори ги смачкват от бой за къде-къде по-малко пари, така че репортерката ще е на печалба.
Левски шампион але але!
На ничия старана съм. Както беше отбелязано в първия пост и двете страни имат вина, обаче отношението на Денислав е край грубо въпреки всичко и според мен ще бъде изгонен в понеделник.
mn pati gleah tapiq klip i ma drazni toq pedal ve4e mn se vazgordq i po4na da se misli za golqmata rabota ama 4esno ne e mn golqm talant no moje da peee![]()
това пишлеме е голям геЙтак![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Денислав![]()
Само поради факта, че не понасям тези от Сигнално жълто![]()
И двете страни не са прави, но все пак не може да се бие така една жена, дори, когато се държи така вулгарно и невъзпитано
Да, наистина тя не се държи като репортерка, а като пълна селтачка, но защо му е на него да пада на нивото и?
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ухааа женски бойййй![]()
И в крайна сметка тоя е ебати и гейчето, в чужбина ако ударят така репортер или журналист после едно 10 -15 години не мърдат...независимо за кое предаване е .... !!!!!
На страната на тъпия или на страната на глупавия?Ха-ха!Определено не искам да взимам ничия,защото и двамата ужасно много се изложиха и тези нападки бяха ужасни!Единият се заяждаше,нападаше,а другият директно се осмели да стигне до физическа саморазправа,което е възможно най-нисшето средсто за общуване!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
mislq,4e Denislav e v pravoto si,makar 4e be6e ujasno grub
+1 имаше 1 европейска държава но ще излъжа ако кажа коя е та тъй де в нея ако мъж бутне малка девойка без да иска или нещо от тоя род и се моли само и само да не извика полицията.. тоя педераст мога му се изхвърля на сресаните веждичкиПървоначално написано от ne_moga
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Абе тия от Сигнално жълто са толкова прости по принцип ама тоя па смешник къде е тръгнал да се прави на мъж, като не е?![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
НИКОГА НИКОГА НИКОГА
един Мъж не трябва да посяга на жена. Независимо какво е направила.
Не оспорвам,че тя прекали с глупостите,но той,ако е истински Мъж не трябва да се държи така.
Smile!?
Денислав показа своето възпитание.Ако съм на мястото на репортерката щях хубаво да го осъдя
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не съм фенка на Денислав и съм на мнение, че жена не трябва да се удря. Въпросната репортерка не е жена, тя е един боклук. Малко и беше, трябваше да и счупи нахалната и проста глава. Твърде много си позволяват, трябва да има някаква граница.
Мм има нещу истина в това,че и двете страни са виновни ама ...
Жените се борят от край време за имат същите права като мъжете , е не може тва да важи когато си искат жените.Смисъл,че когато говориш искаш да ти зачитат думите също както на мъжете.Е като искаме равни права ще си понасяме и негативите.
От една страна и аз ако бях на мястото на жена и ми кажат курва и аз бих казала същото.Само че в случая според мен тя си го изпроси.
П.С. Целта на Сигнално Жълто е да изкарва хората извън нерви и да показва какво става после..грозна картинка е Албенчето.В деня в който я изгонят от телевизия СКАТ ще празнувам... А както се вика "Убий тъпия с мълчание"![]()
България над всичко!
Хаха вярно че е женски ,но само си урони афторитета гейчето :>Първоначално написано от ne_moga
Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
И.А.
Оффф, много се дразня на такива отворени фукли.Върви, бута се в него и го провокира и после се изкарва жертва.![]()
Както има една приказна-Да би мирно седяло, не би чудо видяло-Да това и е работата да злослови и да компроментира, но защо намесва майка му...Супер тъпа и беше постъпката.Какво я бърка нея с кого говори, пари за телефонните сметки ли му дава?!![]()
Айде върви още се бутай и обиждай пък после пускайте нагласените си репотажчета.Всичко е било преднамеро.Да грозно е мъж да бие жена, но в случая тя сама си го търси.Ще си сърба това, което си го е надробила!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Майкати е курва... Това на мен ако ми го каже репортерка ще и направя зъбите "Сървайвър" - накрая ще оцелее само един. Баси нахалната и безсрамна репортерка... той голям бой, един ритник в гърба, заслужава много повече![]()
тоя е супер смотан и нежен хем се кани и пени поне да я беше препарирал да не е толкова жалак само се кани![]()
![]()
![]()
бръмбарските очила прическата бръмнал бойлер абе направо си е ужасен![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s