- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Денислав бие репортерка от "Сигнално жълто"
Въпреки че не съм фенка на Денислав, съм напълно на негова страна..
Тази репортерка и на мене да ми върви подир гъза и аз така ще реагирам, даже и по-злобно. Малко и беше това. Разбирам че работата и е такава.. ама чак пък да изнервя до такава степен ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Абе тая мърла репортерката направо си го заслужи.
Такава пачавра , с тоя кур*енския начин на говорене , не ритници , ами бухлаки и трябват.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Де*а тъпата овца е тая Албена , браво на Денислав , заслужаваше и повече,кво е тръгнала да се занимава и да обсъжда хората-мърла с мърлите,много я мразя де*а и шибаната ку***.Дано се намери някой и да я спука от бой
![]()
Хубаво си я наби,да я видя аз дали втори път ще псува на майка някой..![]()
Всеки мрази да го псуват на майка, но те прекаляват изобщо цялото предаване "Сигнално Жълто" е ... От гледна точка на зрителя много ме кефат, но ако съм някаква звезда, не казано попфолк, каквато и да е няма да търпя такива убиди и аз![]()
Първоначално написано от MartyParty
според мене обова и беше малко![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ами,то и дватамата не са за похвала,но може би жената не я упреквам толкова много,тъй като това и е работата .Според мене Денислав го изгониха от music idol ,точно заради тази негова проява
Summer (h)
Жена не се биела. Абе, я моля ви се! Дай като е жена, да ти се качи на главата. Няма значение жена ли е, мъж ли е, щом се осмелява да убижда по този вулгарен начин хората, значи си заслужава боя. Аз, ако бях, тая щеше да в "Пирогов".
Абсолютно подкрепям Денислав.
Наистина женски бойПървоначално написано от ne_moga
![]()
![]()
![]()
бие репортерка щото не може да бие репортер![]()
![]()
![]()
резултатите от анкетата говорят лошо за вас![]()
+1 ..тая репортерка си просеше повече..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
И двамата са прости, така че не съм за никой от двамата... първо, че тая е супер досадна и се меси, там дето не й е работа, а пък тоя е с ебати самочувствието вече...мн зле са и двамата..![]()
Аве тоя пендел не моа да го понасям ама мисля че в случея е прав.
Тея от "Сигнално жълто" винаги трябва да изкопчат нещо.![]()
Макар и да изядат някой друг ритник или пощипване от жена![]()
![]()
![]()
Ами обвинявате репортерката, ама според мен тя не е виновна, значи жената си е намерила работа да изкара някои лев и за това и е платено да задава такива въпроси...но за още по кратко "на жена не трябва да се посяга"!
На страната на репортерката съм!!!Денислав е много надут,тъп педерас,шибано копеле....заслужава си да бъде смачкан от някой сумист.![]()
Толко е надут...направо нямам думи...писах му във flirt4e.com , че е страшно надут и му казах истината в очите! И той ми вика...не ме занимавай с глупости.И аз викам що,ще ме биеш ли бе копеле тъпо...и той почна да се държи много групо.С една дума той е мъжка путка!
Ако не ходи толко по-педераски му ще прилича на нещо.Ама честно казано....на нищо не ми прилича.
пък и...проблем му направих,щот'o ce заяждаше с една приятелка...и аз като се вбесих....пък и си е направил профил във флиртчето само за още повече популярност и известнот.....сега нали вече е известен и ''обичан''....хмммм....не бих казала обичан...но както и да е....мойто мнение не е важно,сравнение с това на Денислав,та сега се мисли за голямата работа...щот'o е пял няколко пъти по телевизията....ето,НОРА например каза,че много пъти е пяла на голямата сцена,но не се държи така и не е надута и не се държи като изрод.......Денислав ,ako го видя в очите бих му казала,че е тъп комлексар...и нищо повече...защото такава утрепка не заслужава никакво внимание.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
така е..Първоначално написано от JuN!0r
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
i dvamata sa si vinovni -na ni4iq srana sam!
basi prostata tema......... music idol sv1r6i.. tes pak komentirat![]()
1) тя няма право да го обижда на маика.. и
2)тои няма право да я удря та тя е жена бе.. пхх ...
на ничия страна съм и тфа е голяма простотия![]()
тоя от както цафна там разправях че е педал ама ко да ви кажа ... тапити момиченца колко сладак билда ве ... ле ле колко се смях аз кат сам гледал две момичета да се бият имаше повече екшан
![]()