.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Ще съм ви благодарна , ако ми обясните как ...

Здравейте ! Може ли някой да ми обясни как се прави тази прическа http://prikachi.com/files/156193b.jpg ? И ако може да ми дадете малко информация и за продуктите , които ще са ми нужни . Благодаря предварително !

Град
    ..във един измислен свят..
    Аз не виждам нищо особено в тая прическа..ако не се лъжа беше на момиче от форума..нека тя да ти обясни..
    По това което виждам аз - косата и е чуплива и е фиксирана с пяна за коса

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Аз не виждам нищо особено в тая прическа..ако не се лъжа беше на момиче от форума..нека тя да ти обясни..
    По това което виждам аз - косата и е чуплива и е фиксирана с пяна за коса
    Дамз , момичето е от форума и прическата и ми харесва много !

Град
    VaRNa es7 8-)
    Ако ти е чуплива косата: докато е мокра слагаш пяна за коса и ... мачкаш
    Ако ти е права косата: накъдри я и я фиксирай с вакса (поне при мен се получава.. )
    Успех!

Не е сложна прическа..ем взимаш си пяна,на Нивеа са добри.И си начупваш косата,една диадема слагаш и си готова

Град
    Dreamland Varna
    Нищо особено не е, ако ти е чуплива косата много лесно може да се постигне само с пяна за коса.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=168196 eto temata pusnata ot momi4eto na koeto e pri4eskata

малко пяна за коса и мачкаш
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

Благодаря ви много . Опитах , получи се , но протсо не ми отива . Очаквах го !

bravo toq tip pri4eski ne sa gotini makar4e stavat nai-barzo

Град
    Sofia
    Прическата е най-обикновенна,смисъл нищо сложно...косата й е фиксирана с пяна...лесно става...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Да не отварям нова тема... Значи, искам нещо такова > http://www.vbox7.com/play:2460f9d4 ... (не съм им фен на тея глупаци, ама прическата й мн ме изкефи... ) Та косата ми е къдрава, сравнително дълга и черна( за разлика от косата на тая от клипчето.. ) Обмислях да я тупирам леко в корените и да й сложа пяна, ама нямам мн опит в тея работи, затова ми трябва маалко помощ
    ПП: Прическата е от песента, смисъл, където е с потника Рок он! ... (извинявам се за неточното изразяване, ама празнуваме леко и така докопах на един приятел компа... )

хахахахаа...трудно ли е да се сетиш?????Много ПЯНА за коса с по-силна фиксация или...къпеш се излизаш слагаш пяна и сушиш с дифузера..тва е нема друг на4ин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си