.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Whyy
    Guest

Защо не бихте тръгнали...

Za6to ne bihte tragnali s nqkoe mom4e koeto si priznae savsem iskreno 4ustvata
    kam vas ,bi napravilo mnogo ne6ta za vas , darji na vas, simpati4no vi e i zabavno ?!?!

Голям фен

като за начало, може би не изпитвам нищо към него

ех...
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Guest
    spored men ako nqma6 4uvstva kum nego i trygnete.Toi 6te te zaobi4a o6te, a ti 6te iska6 da skysa6.
    taka samo 6te go narani6.
    no puk...6te go napravi6 6tastliv za dylgo vreme
    a ako ne trygne6...
    i v dvata slu4aq ima Bolka.

P.S. v lubovta hubav krai nqma. Kraqt 6te doide rano ili kysno,no po dober kysno

toi moj eda mi e simpati4en i zabven no tova nishto ne zna4i az imam mnogo priqteli koito s ami simpati4ni i zabavni no tovane zna4i 4e gi obi4am ili haresvam kato gadjeta eto zatova na bih tragnala s takova mom4e ili primerno ako toi kolkoto i da darji na men az kato ne go haresvam zashto trqbva da go laja i da se darja kofti s nego.Primerno az mog ada tragna s nego samo ot sajalenie no nqma da pokaja nikakkvi 4uvstva zashtoto nqma da izpitvam takiva

because
    Guest
    В крайна сметка човек рядко се влюбва просто ей така, защото еди-кой-си му е симпатичен. Ако наистина го харесваш, можете да тръгнете.Нищо няма да загубиш. Щом наистина държи на теб, значи може поне да ти подари хубави мигове
    Тогава възможностите са 2:
    - или и ти да се влюбиш в него и да сте щастливи;
    - или да не си паснете и да се разделите->тогава и той ще разбере, че не сте един за друг:
    Но ако го оставиш просто ей така хем ще го оставиш да се надява, че нещо може да стане ,хем ще загубиш вероятно хубави преживявания с него. Всичко зависи от теб.

Цитирай Първоначално написано от Грахче

ех...
    И аз съм така...ако това момче е здраво хлътнало по мен,а аз не - не бих тръгнала от съжакение с него Ако много ми се вре само ще ме отблъсне...Зависи от много неща Повечето момичета се правят на интересни
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest

Re: Za6to ne bihte tragnali......

Цитирай Първоначално написано от Why
    kam vas ,bi napravilo mnogo ne6ta za vas , darji na vas, simpati4no vi e i zabavno ?!?!
    6tom e simpati4no, zabavno i te haresva za6to ne? Moje puk da si pasnete. Ni6to nqma da zagubi6.

DJ Skrooll
    Guest
    В повечето случаи момичетата се плашат от толкова явно показване на чувствата дори преди да сте тръгнали.Възможно е и самото момиче да не те харесва на външен вид.

Град
    v golqmata gora
    zna4i kato za na4alo 4uvstvata sa mn vajni trqbva da gi ima ne mao ot ednata stana ami i ot dvete ako gi nqma pri ediniq prosto e mn trudno.az sega 6te ti kaja li4no za men zna4i ako mom4eto ne e moi stil ne bih trugnala s nego znam moje da zvu4i malko gadno ama prosto e taka....li4no az trugvam s nqkoi koito mi haresva vuv vsi4ki otno6eniq moje tova momi4e da ne te haresva v nqkoe otno6enie i tova da e pre4ka no znai 4e ne biva da se promenq6 samo zaradi edno momi4e prosto ne si struva vinagi 6te nameri6 nqkoi koito te haresva takuv kakuvto si vupreki nedostatucite ti.vajnoto e momi4e vupreki 4e ne iska da trugne s teb da ocenqva 4uvstvata ti togava moje da o4akva6 ot neq edin priqtel a ako e mn hladna s teb prosto zabravi za6toto togava nqma nito da ti e priqtelka nito da otklikne nqkoga na 4uvstvata ti a nai ve4e 6te te natujava s tova 4e e bezrazli4na a ot tova znam 4e strano mn boli

Marie
    Guest
    Момето е симпатично, забавно и те харесва. Помисли си дали го харесваш. Помисли си и какво може би изпускаш...

Повече от фен
    Град
    ямбол
    ami prosto ima ne6to koeto me spirq qvno za da ne trqgnem ili ima dr ili ne e zabravila dr ili q e starx ot ne6to ima mn veroqtnosti spored zavisi

Град
    Plovdiv
    Amii..nai-veroqtno ne go haresvam, za da ne trugnas nego ili prosto..taka se gubi trupkata, stava mi bezinteresen
    Който ме харесва, не ме заслужава, а този
    който не ме харесва , ми просто няма вкус!

най-вероятно защото не го харесвам

Град
    vseki slu4ai ne i na Zemqta
    ...ami kato nqmam 4uvstva kam nego prosto nqma smisal...

ех...
    i az sam taka,ako nqmam nikakvi 4uvstva kam tva mom4e ne bih tragnala s nego,prosto nqma trapka,nqma nikakvo jelanie za kakvo i da e bilo s nego,nqma da moga da mu predloja nishty drugo osven priqtelstvoto mi
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ami za6toto mnogo lesno ti pada v mrejite......interesnoto na lubovta e dokato spe4eli6 4oveka skoito iska6 da si i posle ti stava bezinteresno!a teq deto idvat i naprao ti kazvat 4e sa tvoi ne ti e interesno da si s tqh!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL

ех...
    И аз съм така...ако това момче е здраво хлътнало по мен,а аз не - не бих тръгнала от съжакение с него Ако много ми се вре само ще ме отблъсне...Зависи от много неща Повечето момичета се правят на интересни
    съгласна

Град
    sofia
    mi ako ne go haresvam nqma smisyl samo naprazni nadegdi i razbiti syrca i mechti
    "Защо очите ти са толкова красиви?
    Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
    Защо ли моето сърце така наказа?
    Защо обичам те и истински те мразя"

Супер фен

:)

ami ako nqmam nikvi 4ustva togava ne bih trugnal no kat se zamislq ako ne6to mi e gadno moje i da trugna s neq vupreki si4ko za da se spasq ot si4ko lo6o v men i okolo men kolkoto i otvratitelno da zvu4i ...

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    ami za6toto mnogo lesno ti pada v mrejite......interesnoto na lubovta e dokato spe4eli6 4oveka skoito iska6 da si i posle ti stava bezinteresno!a teq deto idvat i naprao ti kazvat 4e sa tvoi ne ti e interesno da si s tqh!
    Баси тъпото разсъждение. Не си права !!!!!!!!!! Нее !!

Град
    The Sky
    Само ако не го харесвам... иначе няма причина да не тръгнем...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Безинтересен разнообразен скучен...така е... но вскеи се променя Срещу стимул и взаимно показано желание за обща промяна..
    Повечето момичета се имат за нещо повече и си преценяват че тоя пич не е достатъчно богат нищо интересно не притежава и т.н...не ценят малките и незначими неща..ценят материалното и не виждат духовното..за тях някоя нова придубивка значи много повече от една казана дума която е почувствана наистина..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

първо тва е реторичен въпрос,защото досега никъде не съм чула или видяла момче да си признава 1во чувствата...тц тц...иначе ако толкова се вре става досаден особено ако не го харесвам...не тръгвам с момчета,от съжаление или нещо подобно..само ако налице са чувства и от моя страна

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Едно момче година и половина беше влюбено в мен, беше от моя клас и ми беше много близък приятел. Но самият факт, че не го харесвам, не ми позволи да разваля приятелството ни, като тръгна с него, за да изкарам една недълготрайна връзка.
    П.П. Стара тема.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ot 1 godina ima edno takova mom4e,koeto me haresva i iska da trugna s nego,NO kak da stane sled kato nqmam 4uvstva kum nego?Samo 6te go naranq,a ne iskam... Vsi4ko davam da go haresvah i az i da bqhme zaedno,no ne stava...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си