Ползвате ли руж и ако да каква марка,цвят,кремообразем ли е,или на прах и др такива подробности![]()
moia e ot avon seriata "arabski blqsyk" to sa perli4ki i sedi mn qko![]()
polzvam edno utrepano rozovo na dior... mn hubav!
Ами руж като руж-този сега е един Trendy.
За да си подбереш руж,прочети ей тва мнение където го писах в ей-тая тема : http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=27487 .Сега не ми се пише подробно отново![]()
моя също, и по принцип повече харесвам перлитеПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
![]()
Принципно не ползвам , но ако ще си слагам то задължително ще е прахообразен , тъй като се нанася по-лесно !![]()
bez ruj po4ti ne izlizam.Polzvam na Bourjois -cvqt-Pastel Joues.perfecten e
Има много видове руж и поради различнит вкус на всички нещата стоят много относително.
Много хубав руж е излезна с новите пролетно-летни тенденции на пазара. Марката, която го лансира е Isadora.
Ружът е на минерална основа и подхранва кожата и е много полезен. Също така има блясък и стои много хубаво стига да не прекаляваме.
Обаче цената не е много ниска, но ако искате нещо качествено това е нещо много добро.
Писах най-вече по темата за да дам малко разяснения отностно самото слагане на ружа. Най-добре е това да става с четка. Така се разнася доста добре и не се натрупва. И е важно на самата четка да няма много руж. Ако е попаднал доста може да го премахнете мацайки на дланта малко.
Аз ползвам на Орифлейм едни перли,розови,но мого рядко
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Стоят естествено ако не са твоя цвят или самия нюанс не ти отива..ако откриеш перфектната марка и цвят,което е малко трудно всичко е перфе
Иначе и аз съм с перлите арабски блясък и тези на Есенс..арабския блясък са матови,а мен ми харесва ружа да е лееко бляскав.Тези на Есенс притежават един мн готин блясък съвесем малки блестящи частички,супер нежни и много красиво блестящи на слънце.Но само перлите на Есенс нямат готин,цвят,а само блясък затова ги смесих с тези на Ейвън.
Дано съм помогнала.![]()
i got a little Secret for ya..