.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    ето какво мисля обективно аз, не се опитвам да те обидя.
    не ми се вижда едно момиче да тръгне с теб, понеже си сладък, здравеняк, чаровен (признавам ти го), няма смисъл да се мяташ на всяка, която ти попадне. то ако нещо ще се случи, ще ти се случи без да го търсиш. освен това на мен лично ми изглежда, че това да си намериш момиче ти е най-голямата цел в момента. наблегни на нещо друго, учене, реализация...момичетата идват и си отиват, но това си остава за теб и ти носи успехи не само на страстния фронт. не искам да ти говоря като майка ти, обаче, едва ли има някоя, която ще те вземе на сериозно, ако просто искаш да си намериш някой и се фърляш на всяка възможна... покажи, че си сериозен и зилизай повече с приятели. барове, клубове, кафета, фитнеса. достатъчно много места и достатъчно шансове ти дава и тялото ти, но поработи малко и с главата!
    Успех!

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    Цитирай Първоначално написано от D@rk_LaDy
    ето какво мисля обективно аз, не се опитвам да те обидя.
    не ми се вижда едно момиче да тръгне с теб, понеже си сладък, здравеняк, чаровен (признавам ти го), няма смисъл да се мяташ на всяка, която ти попадне. то ако нещо ще се случи, ще ти се случи без да го търсиш. освен това на мен лично ми изглежда, че това да си намериш момиче ти е най-голямата цел в момента. наблегни на нещо друго, учене, реализация...момичетата идват и си отиват, но това си остава за теб и ти носи успехи не само на страстния фронт. не искам да ти говоря като майка ти, обаче, едва ли има някоя, която ще те вземе на сериозно, ако просто искаш да си намериш някой и се фърляш на всяка възможна... покажи, че си сериозен и зилизай повече с приятели. барове, клубове, кафета, фитнеса. достатъчно много места и достатъчно шансове ти дава и тялото ти, но поработи малко и с главата!

ми и тва правех 6 месеца се отдадах на др неща на спорта качих 10 кила ,, но имам нужда от жена !

обещавам да пиша хубаво да дема ла ми е пишката да селянин съм не бден съм не немам кола !
    Успех!
    4 и 12т. от правилата

prodaljavai da trypa6 izkystveni muskuli i 4akai da si nameri6 momi4e ,za pove4e ot sex

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    няма ли някоя путка за момчето
    ако има от шумен на мен да ми се включи и аз искам си бъбря
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

ama si i gramoten

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си