.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Коя ваша дрешка са обичате най-много и защо

Koq e lubimata vi va6a dre6ka i za6to?Podaruk ot skup 4oek ili prosto simboli4no.Nai vi e udobno i taka i ako iskate ka4ete neina snimka da i se poradvame i nie :P

Харесвам си повечето дрехи и си ги нося с кеф. Всичките са ми удобни. Обикновено като се утуря на някоя дреха и си я нося почти само нея. Сега съм така с едни дънки, които майка ми ми изпрати от Италия.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    някъде там...
    Ами най-много си харесвам гашеризона, който си го купих на скоро, но наистина е много удобен, мн ме кефи!

най новата
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

Град
    Русе
    Харесвам всичките си дрехи все пак щом съм си ги купила Като ми омръзнат вече не ги нося
    ...

Град
    София
    имам едни дънки....
    вече са протъркани,изпокъсани и още ги нося....винаги когато ги обуя се чувствам някак сигурна,самоуверена...вдъхв ат ми смелост дори...може би защото съм имала само прекрасни моменти когато съм ги носила...

о господи...това са само дънки а какво влияние имат върху мен
    thugs get lonely too...

BallFace koi e tozi na avatara ti i kogo rita

Повече от фен Аватара на plamka
    4erna tynika s kas rakav, edna jalta teniska s nadpisi i edna bqla teniska... ima nqkva kartinka na momi4e s cvetovete na dagat ai otgore ima srebristi zvezdi i pishe rock music... abe sharenka e takava... tva za bluzki apak ina4e edni danki koito se stesnqvat nadolu i edin bql 3/4 pantalon

Цитирай Първоначално написано от deville`f
    имам едни дънки....
    вече са протъркани,изпокъсани и още ги нося....винаги когато ги обуя се чувствам някак сигурна,самоуверена...вдъхв ат ми смелост дори...може би защото съм имала само прекрасни моменти когато съм ги носила...

о господи...това са само дънки а какво влияние имат върху мен
    и аз съм по съ6тия на4ин с едни мои дънки
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Харесвам си повечето дрехи и си ги нося с кеф. Всичките са ми удобни. Обикновено като се утуря на някоя дреха и си я нося почти само нея. Сега съм така с едни дънки, които майка ми ми изпрати от Италия.
    +1
    Желязна Девица

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ми най-любимата ми дрешка..си остава банският ми!!Много си го харесвам-и най-важното-купих си го с мои пари (може би затова и го харесвам толкова )
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Розовия ми панталон

Една тениска на Санта Круз(скейт и сърфинг фирма) - много я обичам.
    Голяма,широка..Хххх..
    Много обичам да я нося,нищо,че мязам на дрипла.

И едни дънки Левис.
    Ебати якия цвят,ебати якия модел.
    London Tipton

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Едни дънки Wrangler, една тениска на Металика и зелени къси гащи.

Saatana vittu perkele hate crew!

Всички дрешки си харесвам :P

moje i snimki da ka4vate ako iskate

na men li4no tezi dunki na teranova prosto sa mi tolkoa lubimi samo tqh nosq po4ti a tazi ti6urtka mi e ot skoro oba4e si4ki kazvat 4e mi hodi strahotno

hottie
    Guest
    аз имам толкова любими дрехи, че друдно ще избера, но определено си обожавам обувките имам цял гардероб!

Един черен блузон и дънки. И една рокля от Испания, тъмно зелена, много е красива. Всичките си ги харесвам попринцип.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Едни черни дънки по крачето , кецовете ми на ДВС (скоро ще си купувам нови ) и една блузка . Бяла е , с дълъг ръкав и с много сладки рисунки и отпред и на гърба ! А , и забравих да кажа и за една много семпла ризка с къс ръкав на много ситни бели и бежови крадратчета ! :P А забравих да кажа и за един бежов суитчер , къс с качулка и една гола индийка на гърба , но много си го харесвам , защото е от любимата ми братовчедка !

аз много си харесвам кецовете едни дънки на nuane мн яки.. един мнго сладък гащеризон на r marks.. и една блузка на зелени райета
    Smile... Tomorrow will be worse...

Mi az pove4eto drehi si gi haresvam mojebi nai-ve4e noviq mi jat potnik s nadpis ot paeti i danki v borkat 6ttoto me pravqt mn slaba....i edna dankova pola koqto e mn funkcionalna i i 4erna satenena pola i dr ne6ta ama trqbva da se vpuskam v mn obqsneniq
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    По-принцип си харесвам абсолютно всички дрехи, но най на сърце са ми едни лилави маратонки (те са ми на около 4/5 години, но не са мръднали) и един зелен потник (наглед обикновен, но подарък от най-добрия ми приятел ...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    обичам си дънките ама много. Обаче се скъсаха и сега не стават за носене и майка ми ги отряза на къси гащи. Просто ги обожавам...

други любими дрехи нямам
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Много обичам тениските ми на любимите ми групи... обичам ги, много ги обичам. Една тениска на Пантера много си я обичам, едно е, че е на Пантера, а и е от един мноооооого специален човек.

Мега фен Аватара на iiirish
    едно зелено и едно бананово потниче, които купихме от Русе със моята мишка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си