.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Със или без грим ?

Може малко тъпичка да Ви се струва темата, но ми е интересно....
    Та...момчета как повече Ви харесва едно момиче със или без грим ?Моя приятел ми каза, че естественото(без грим)е по-хубаво, но каза, че грима придава повече сексапил в една жена...
    Вие как мислите и как предпочитате ?!?
    A.D.I.D.A.S.

аз винаги слагам една спирала поне,щот без грим съм мн грозна (според мен,естествено доста хора мислят различно от мен) .. тъй като имам тъмни кръгове и торбички под очите(те са от заболяване).. и така,както и да ме харесва аз винаги съм поне със спирала,рядко съм била без нищо (2 или 3 пъти макс.)

Razbira se 4e si trqbva grima Pri seki e razli4no....nqkoi obi4at da slagat powe4e i sa hybavi s powe4e....pri drugi e obratnoto....i se pak zavisi si do momi4eto...seki si ima razli4ni razbiraniq za tova
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С грим и без грим аз съм 2 коренно различни същества. Приятелят ми не желае особено да правим секс, ако съм без грим, защото съм му изглеждала много малка и невинна, та го е страх да не го обвинят в педофилия.

С грим съм по-женствена и сексапилна определено......Но аз без грим не излизам до магазина за хляб, така че......

Град
    somewhere over the rainbow
    И с грим и без грим съм си същата откачалка. По-хубава не мога да стана. То като излизаш трябва да не се пипаш,а аз на втората секунда го избърсвам без да искам и...пък и мъжкото не е от внимателните.Ако не се избърша сама ,той,какъвто е непохватен, със сигурност ще ми размаже и спирала и всичко.

Мега фен Аватара на Chacho
    Еми мен ме кефи повече с грим.Но колкото по-малко, толкова по-добре.Само някъв лек грим,претрупаното много ме дразни.Стига да не си някъв метъл, тогава радваш Без грим - също е хубаво, но по трудно забелязвам някоя без грим.Трябва да си е доста хубава естествено, че да я забележа.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    С грим съм по-женствена и сексапилна определено......Но аз без грим не излизам до магазина за хляб, така че......
    хах аз също, въпреки че и без грим се харесвам понякога се гримирвам по навик
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

az nikoga na izlizam bez pone edna spirala i malko moliv za o4i ina4e ako prekalq s grima stavam ama mnogo zle
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

az po princip nosq spirala,moliv i glanc....ni6to drugo...nqkoga fon de teint...no spored men tova ne e tejuk grim...imam priqtelki,koito taka se klepat...4e ne moje6 da gi poznae6 posle....sigurno tonove grim slagat...posle kak go mahat predi sun ideq si nqmam!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shady^baby
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    хах аз също, въпреки че и без грим се харесвам понякога се гримирвам по навик
    О, не че съм грозна. Просто имам руси мигли и малки очи и изглеждам малка

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако има грим, то спирала и молив за очи е достатъчно

Град
    sofiq o.k
    без грим е по добре аз си искам приятелката да си я гледам квато е а не с 100 тона грим и на си4кото отгоре застарява кожата
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    grim1t ima 2 prednazna4eniq: fon dio ten korektor pydra i bqla kozmetika sa takiva koito ne trqbva da si li4i 4e gi polzva6.te sa za prikrivane na nedostat1ci podxranvave i t.n.... te trqbva da izglejdat taka sqka6 tova e estestvenata ti koja.
    drygiq vid sa senki glanc i t.n koito ve4e si li4at taka 4e kogato vidite dobre grimirano momi4e trqbva da zabelejite 4e ima grim samo ako e ot vtoriq vid koeto 6e re4e 4e e po dobre da ima nqkak1v grim dori kogato izglejda nap1lno estestveno
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    Свищов
    Никой не казва 100 тона. Спирала и молив са достатъчни.

И Аз съм БЪЛГАРЧЕ, и без грим правим секс. Не се притеснявай. Просто му изглеждам малка и невинна.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Мен ме харесват и в двата вариянта ,а самата аз се харесвам без грим.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

принципно без но ако е със грим нека бъде нещо леко,хич не се радвам като видя някое момиче със 2 кофи грим по лицето си
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Аз съм за грима, определено е хубаво едно момиче да знае как да се поддържа, но това да ходиш до магазина с тежък и нощем грим е направо смешно. Прекалено биещият се на очи грим не ми харесва, аз съм за семплото и подчертаващо гримиране (естествено за дискотека примерно използвам по тежък грим).

Супер фен
    Град
    България
    Аз харесвам повече момичета без грим!Много по готини са!То като се нацапа с кремове и фондутени ,то на плашило прилича!

Аз съм за естествената красота!Много често аз и един приятел много се караме с наще момичета да не идват на грим защото са на истина по-красиви без грим! А и са най готините от всичките класове в даскалото! Направо на кункурс са на избирали целия клас!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

в някой случай ви прикрива грознотата, а не, че придава повече сексапил

Аз пък не обичам да се тофкам.Слагам спирала и молив,но рядко.В по-специални случаи и сенки.Удрям един гланц и съм готова

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    gledam mneniqta po temata ta da kaja 4e i az haresvam leki4kiq grim ne da e pretrufano i tem podobni ami suvsem leki4uk grim (da poqsnq mom4e sum

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз харесвам естествената красота а не гримирана мисля че една спирала е достатъчна за едно хубаво момиче

БЕЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ !!!!!!!! може молив за очи
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    i spored men pridava poveche sexapil ako e dobre slojen i s podhodqshti niuansi. kogato ne e s mqrka ili puk cveta ne mi haresva po-skoro 4oveka me otbluskva
    няма любов

slagam samo fon dio ten spirala i 4eren moliv no pak sum si su6toto 4udovi6te

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си