- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без грим ?
+++++++111111Първоначално написано от kocko
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
az li4no obi4am dasam bez grim ili samo lek grim ,neobi4am silen grim v mnogo koli4estva,koito 6te me haresva i bez grim 6te me haresva![]()
Абе средно положение...
Не да я наплякала 1 тон фон-дьо тен... и като и пернеш един за вр1та да и изпара целия...
АБе има и момичета, при които грим не им трябват... но има такива, които имат просто белези от детството, които искат да заличат и си мислят, че няма да ги харесат с белезите ( но като казвам белези не нек'ви огромни, а просто драскотини, п1пчици е такива неща )
аз държа на грима... може да е само молив, но да го има.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
с грим на дискотека, да си подчертая красотата, а през деня съм без грим
Зависи от мн работи ,но аз лично по ми харесват без грим.По естествено е момичето![]()
Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
И.А.
Mnogo zavisi ot momicheto i kakuv vid podchertava; kakvo izluchvane ima. Ima nqkoi momicheta, koito bez grim sa strahotni. V povecheto sluchai lek grim e moje bi nai-dobriqt variant.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аз от както започнах да се гримирам,не съм спряла.
Даже сегашното гадже,май не ме е виждало без...не че има толкова голяма разлика,но изглеждам по-малка без грим.
Знам,че бившия един път ме видя и само седи и ме гледа...и се чуди...и накрая изтърси....днеска си много хубава,не знам защо...различна ми се струваш![]()
Изобщо май не забелязва кога съм със спирала примерно и кога не...![]()
![]()
![]()
Толкова много свикнах с гримът че понякога си слагам по навик...дори се случи веднъж бързах за някаде и нямах никакво време и ми изтърсиха че сам много по сладка без грим отколкото със.От тогава нататък си слагам само спирала и черен молив.![]()
ni6to ne kazvam ama nali temata e za mom4etata puk momi4etata po4naha da se izrejdat![]()
Приятелят ми ме предпочита твърдо без грим и ако му спомена случайно, че за някой по-официален случай бих ползвала, започва да мрънка... Но всъщност не се оплаквам, и аз не съм голям фен на боичките.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
miiii poprincip kato stana sutrin za daskalo v 6 4asa i nqmam nikvo jelanie da se macam s grim.No sled tva ve4erta primerno kato otivam na rabota zaduljitelno se grimiram,haresvam se pove4e s grim opredeleno,no i bez grim su6to ne e zle.Kato se grimiram izpolzvam nai 4esto senki,spirala,glanc i ponqkoga moliv za o4i zavisi kakuv e grimu![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
без грим ! по ми харесват без грим или ако слагат да е много малко
zawisi ot momichetata;)golqma chast imat silna nujda ot razkrasqwashti sredstwa,a drugi nujda ne,a po skoro go prawqt za da budat oshte po-krasiwi
opredeleno ne hareswam mnogo grim i nacapotani kato klouni
po skoro lek podchertawash razlichnite chasti i to prawen ot naistina razbirashto ot kozmetika momiche
Ходя без грим, защото се харесвам повече.Рядко се гримирвам, а като реша да го направя е много бледи сенки и спирала.Не се мацам, защото не ми е приятно.Мисля, че и без грим изглеждам достатъчно добре и не смятам за нужно да се гримирвам постоянно.Дори по дискотеки и т.н. ходя без грим.Преди няколко години не ходех без грим да хвърля боклука .. и за какво?! То без грим било по-удобно, пък и не съм била чак толкова зле колкото си мислех.Определено не съм привърженичка на тежкия грим и постоянното мацане и седене пред огледалото.Лично на мен жените без грим ми харесват повече, макар че има и такива, които определено трябва да имат 2 пръста фон дьо тен, пудра и т.н..... :) Всеки си е красив по различен начин и се харесва по различен начин, но мисля, че прекаления грим значи, че имаме комплекси ;)
offff..ma na vsqko momi4e i sedi po razli4en na4in we hora..kvi sa tiq tupi temi....TRQBVA ILI NE... ako iska momi4eto i si se haresva neka si slaga..! vse pak ako Sam se haresvash i drugite 6te te haresat ( v pove4eto slu4ai )..puk dali na nqkoi ne mu haresva...zavisi si vse pak kak mu sedi na daden 4ovek...PRI VSEKI E RAZLI4NO..stiga tupi temi !!!!!!
BTV - kazva se GRIMIRAM! ..bez "v"
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Абе я да ви видя вас ако имате руси мигли и малки очи, как ще се покажете без поне 1 спирала?
Но гаджето ми е виждало без грим хиляди пъти. Нарочно пред приятели съм се разгримирала и те виждат огромната разлика. 1 път бях с възпалено око и така отидох на лекции-без грам грим......гледаха ме като паднала от Марс.
Дори у дома са свикнали да ме гледат по-често с грим, отколкото без.
И не ви говоря само за моливче и спиралка...Дори в 6 да стана пак се гримирам с поне 6-7 нюанса на даден цвят сенки, кореспондиращ с облеклото ми. Единствно червило не ползвам, нито глан, а само балсам. Все пак ярки очи и ярки устни...става малко гротеска картина.
Имам цяло барче(огромно) само със сенки. не знам колко но сигурно 30 комплекта........от единични до палитри със 72 цвята.
Първоначално написано от Pebles
+1 M daam prava si macka...pri seki e strogo individualno...a po nqkoga obstoqtelstvata go nalagat![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
и моя приятел така ми казва,а и съм съгласна с него! Аз лично харесвам мн лек грим,а някви дет не им се гледат очите от черни сенка не понасям! + тва мн момчета са ми споделяли,че не харесват гримирани момичета!Първоначално написано от sadsad
emi za mene edin moliv si e dostatu4en.. ina4e na ustnite slagam edno balsam4e ot tiq na nivea i sam gotovapuk i ne iskam kojata mi da se sustarqva ot tiq gluposti.. kolkoto i da sa ka4estveni grimovete pak vredqt..
![]()
Ми аз повече си падам по естественото но и да има грим той ще е червило и пудра може и спирала но непонасям тъмните цветове и многото грим ... има момичета който си слагат черен лак ,черна спирала и си оцветяват клешачите в черно .... ебаси грозотията насила се правят нагрозни....![]()
zadaljitelno pone malko grim....![]()
според мен гримът трябва така да е сложен, че да не с личи въобще че го има, достатъчно е да подчертава линиите на жената, тогава изглежда най-добре![]()
Do you speak Salsa? .......