.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75

Град
    Маями
    Не се гримирам.
    Единствено слагам балсам за устни, но него не го броя..

V dneshno vreme kolkoto i da ne iskame rqdko momichetata sa suvsem naturalno krasivi..q nqkoq pupchica shte se naloji da prikriem s fon dio ten...q da si slojim malko spirala za po-izrazitelen pogled...no ne biva da se prekalqva...nikoe momche ne bi jelalo da hodi s mumiq nadqvam se...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Е примерн осутрин като се събудим и правим секс малко трудно ще съм с грим,честно казано това дали съм с грим или не не се отразява особено върху сексуалните ни преживявания.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Е примерн осутрин като се събудим и правим секс малко трудно ще съм с грим,честно казано това дали съм с грим или не не се отразява особено върху сексуалните ни преживявания.
    Не, че се отразява. Просто без грим ме намира по-малка, а с грим - по-секси.

харесвам се повече с грим но и без грим съм си яка мацка (колко съм скромна)

Ами възможно е някои хора да намират гримираните момичета за сексапилни, за мен не са по красиви отколкото без грим, защото грима, сенките и т.н. само застаряват момичетата а не ги правят по красиви
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Малко е достатъчно.Малко моливче, малко спиралка и готово. Има някви 2 пръста фон дьо тен и кат я пипнеш и остава дупка.

az slagam edna pudra spiralka i moliv to tva daje ne e grim

grima e hybao ne6ty ama golqma 4ast ot momi4etata prekalqvat...osobeno s fondutena :P edna fr se osveji i si barna liceto i toi pote4e

Зависи от настроението
    Ама, ако ще са излиза с компания с грим по й се кефя и ми е по-гордо
    Иначе и двете
    А докато сме в леглото.. по ме кефи като я налегна гримосана... по-мръснишко ми изглежда
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

am azaz fonduten zad1ljitelno nqkoi p1t i moliv makar 4e mno mi xodi ama nqkoi p1ti se razmazva a kato vidq nqkoi s razmazan moliv kato kyrva i zatyi
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Познавам едно момиче, което като е без грим и ми се гади от нея даже, но като сложи грим, направи косата, облече някакви яки дрешки, деколтето ( има големи гърди ) и направо очите ми остават.
    За всяко момиче е различно, аз лично предпочитам по-малко грим, но в никакъв случай много...

Град
    u nas
    Най-добре с лек грим колкото да не е без хич.
    Но все пак си зависи от момичето...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Попринцип предпочитам момичета с лек грим но обожавам моето момиче когато е без абсолютно никакъв грим

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    по-скоро, без грим - за сладка, със - за секси.

иначе аз обикновено ползвам само някакъв фон дьо тен или коректор.
    моливи,спирали и такива глупости не съм си слагала от ужасно много време.
    алелуя.

Аз пък съм си природно красива :P Използвам най много гланц и молив за очи и в изключително редки случаи(когато имам някаква пъпка или ужасни кръгове под очите) фон дье тен

AMi..i az ve4e rqdko se grimiram...predi i az nikade ne hodeh bez grim...ama sega hem ve4e ne mi se zanimava, a i si imam mom4e, koeto daje ne odobrqva kogato se grimiram, a i ne me interesuva drugite kakvo mislq, vajnoto e toi da si me haresva..a kogato se grimiram..to e kogato izleze nqkoq pyp4ica, no i tova ne e pravilno, za6toto se zamyrsqva.. :P

Аз напоследък много рядко се гримирам и смятам,че една жена е далеч по-хубава без грим.
    Харесва ми да видя момичета със светъл хубав гртим,но да не е прекален.
    offline forever!

hottie
    Guest
    Абе тая тема не беше ли за МОМЧЕТА??Чета аз тук мнения и после се оказва, че момичета са отгвоваряли... само ме заблуждавате така.

sys bez grim (nod)

еми момиче съм, незнам, може би момчетата не са на същото мнение като мене, обаче в рейс или по улицата като видя някое момиче - младо на 16,17 години, с поне 10 слоя фон дю тен, който на всичкото отгоре се е поолющил (заради дозата) ... с някакво супер ярко червило, правещо устните и (айде без коментар) ... и на всичкото отгоре супер ярък и стряскащ грим 9за сенки говоря) ... и просто си викам на акъла - тая не се ли е погледнала в огледалото на какво прилича ... Грима променя супер много човека ако е в малки количества, обаче в някфи огромни в супер грозно ...
    Предпочитам да видя да улицата някое по-грозноватичко момиче, но без грим, естествена, отколкото някоя кокона като примера горе, където с всяка крачка пада парченце от сантиметровия слой фондютен ...
    Грима е да подчертае красотата, сенките, молива и спиралата са за да се подчертае окото, да се направи по привлекателно .... те трябва да се забелязват, но не да се стряскаш от тях... а Фондютена е за прикриване на някакви белезчета ... и той НЕ трябва да си личи ... има го, ама все едно го няма ...
    аз лично преди ползвах доста черни сенки + молив ... ама нещо сега съм само на молив ... супер мн подчертава очите ... няма смисъл да се затормозява кожата с тежки гримове...
    Лошото е, че на днешните момичета не им пука особенно за кожата им... и клепат, и клепат... и след 10 години ще съжеляват, че на 25 годишни приличат на 40годишни ... повечето момичета не излизат от тях без цялото лице да им е в фондютен, без да се замислят, че именно той до някаква степен запушва порите... запушена пора => пъпка ... колкото повече пъпки, толкова повече фондютен.... и така, затворения кръг ... Една прителка винаги е с фондютен, защо после цялата е в пъпки ... а аз нямам ни една, едва ли не, просто кожата е нежна, а гримовете вреди(зависи от количеството) ....
    (съжелявам за повестта, това е мнението ми, както и неща, които доста хоа не знаят) ...

Голям фен
    през деня слагам една спирала и черен молив,въпреки че моя приятел е против да се гримирам...нормално мужка ревност..уж че съм изглеждала по-стара ама иначе и той не е можел да ме познае

без грим ..... иначе като някой мумии .... и с тея гланцове и червила аз се едно ям мазно агнешко месо....... а всъщност трее се целувам УЖ..
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    по-скоро, без грим - за сладка, със - за секси.

иначе аз обикновено ползвам само някакъв фон дьо тен или коректор.
    моливи,спирали и такива глупости не съм си слагала от ужасно много време.
    Без грим не изглеждам на повече от 15-16. Моите ученички(които ходят без грим де) изглеждат по-малки от мен без грим.

да не говирим, че с грим ме объркаха с ученичка от 9-ти клас, а не с тяхна учителка. Като казах, че аз съм учителката, 12-то класниците опулиха едни очи. Вярно, че бях с нежен грим, ама си бях с грим......

Без грим просто изглеждам малка. Общо взето повечето светли хора(светли или рижави коси, мигли, вежди), даста по-малки изглеждат без грим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си