.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    аа тая Фимоза е ебаси курвата да знайте, не правете секс с нея! НИКОГА!!! ше земете да фанете некой тендовагинит от тая мръсна курветина.. дебава и шибана ;/

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от Drako89
    Значи за секс проблеми нямаш, желание се иска, при малко повече внимание няма да имаш никакви проблеми много си е приятно даже, а за парафимозата тя се получава ужасно рядко не се притесняваи толкова, секса си е супер и можеш спокоино да си правиш секс
    +7487932589732589732579, гаджето ми имаше фимоза и беше ходил на лекар, ама не са му правили нищо там, никва операция. Ама аз без да искам го оправих Смисъл след 1-2 пъти секс си му се дърпа кожичката съвсем спокойно от самосебе си, както си и трябва.
    Така си е.И аз преди 2 години някъде имах.Просто полека се мъчиш да заголваш.За няколко месеца всичко се оправи.

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    За можене ще можеш, ама ще е болезнено изживяване. Иди на лекар да те оправят. Може да те направят рязана пушка, ама такъв е живота.
    +1.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    The Land Of The Doomed
    Цитирай Първоначално написано от boboslavster
    nikoi li neznae ?
    След обрязването няма да те боли докато правиш секс. Разликата е, че като си обрязан ти е оголена главичката и се намалява чувствителността, демек малко по бавно ще свършваш.

Teя фимози ли са мимози ли са .. са ебати шибаната работа добре че неам такова .. ама до колкото разбирам от постовете .. по-добре отидете на лекар..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Ще можеш да правиш секс, но като умряла баба... бавно и лекичко с много мазен презерватив и 100 овлажнителни гела, но надали някое момиче ще остане доволно

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от NeznaenPotrebitel
    Ще можеш да правиш секс, но като умряла баба... бавно и лекичко с много мазен презерватив и 100 овлажнителни гела, но надали някое момиче ще остане доволно
    Пуснато на: Пон Май 05, 2008 12:30 pm

Глей ся.

Тия снимки горе се получават от парафимоза, тя се образува, когато си забелил принудително кожичката зад главичката и не можеш да я върнеш над главичката ти. Именно тогава, през кожичката минават хиляди нервни пътища, през които има кръв естествено и кръвта спира да се движи, така онази ти работа посинява и ако не предприемеш спешни мерки, може да се стигне до доста неприятни неща.

Фимозата е съвсем различно нещо. Може да е вродена, може и с времето да се появи. Та има 1 друг момент, който РАБОТИ, като казвам РАБОТИ, значи РАБОТИ. за около 4,5 месеца има хора, които познавам много добре, които излекуваха собствената си ФИМОЗА с малко повече тренировки. Под тренировки имам предвид самозадоволяване + бебешко олио, като дърпаш колкото се може по-назад, кожичката се отпуска, но си трябва време, за 1 седмица няма да стане. Не четох цялата тема, но незнам в какъв стадий си в Фимозата, ако е много зле, няма да можеш с това да се оправиш.

Оперативните методи не са хич страшни. Например цепването на кожния пръстен, ще позволи на главичката да ти се оголва без проблем. Заздравяването трае около 1 седмица, няма да имаш болки.
    ТОВА НЕ Е ОБРЯЗВАНЕ.

Обрязването е по-сложна оперативна намеса, в която възстановяването е по-дълго, от порядъка на месец, всичко е индивидуално, перфектно човешко тяло няма.
    От обрязването ще имаш следи, белези, които с времето ще изчезнат, както и няма да имаш кожичка над главата си, следователно триенето в гащите ще намали чувствителността й. Не си мисли, че ако те обрежат, ще станеш турчин и т.н Това са пълни простотии. Много по-хигиенично е, издържаш повече на секс и приятелките ще са ти впъти по-задоволени.

Ако има нещо, питай.

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Аз имах такова нещо... оправиха ми го на 17 годишна възраст чрез операция.Лично според мене без тази намеса за секс не може да става дума... След операцията е малко кофти, но после като всичко е наред една болка по-малко... и то не малка болка
    "You were deceived"

taka kato 4eta.. v kraina smetka dori nemoga da precenq dali imam tozi problem.. pri normalno sustoqnie nqmam nikakav problem s zagolvaneto na glavi4kata nito bolki nito trudnosti... no pri erektiralo sustoqnie izglejda 4e koji4kata mi e ne dostata4no 6iroka i prosto nemoje da se zabeli.. ina4e kakto kazah nito bolki a i.. problem pri masturbaciqta nqmam stiga da ne se opitvam da zagolvam glavi4kata

LudKON
    Guest
    на 25 г. съм и съм пресен случаи .... на 24.04.2013 година направих тая "операция" и от доста време си я имам тая фимоза .. явно ... и си праих секс и нищо лошо не се случваше .... докато не си намерих ена странна прителка ... (нормална е явно в мен е бил проблема) и си отиваме ние в нас 3 дена преди операцията ... и ни се чука и на мен като на куче и на нея ... обаче .. мен ме заболя .. тя беше малко по тясна ... и като почнахме аз просто умрях от болка и и казах че не мога ... че не се чувствам добре абе излъгах си я .. после отидох на лекар .... споделих и на нея същто и ... тя вместо да ме зареже тя ми се искефи максимално ... незнам що и както и да е ...

та дразня се че като вида някоя по разголена и съм в ерекция и кофтито е че немога и чикия да си направя .. само чакам момента в които ще мога да си лашкам спокоино ... ако някои го интересува по подробно да ми пише на л.с.

Цитирай Първоначално написано от sh0cking Виж мнението
    taka kato 4eta.. v kraina smetka dori nemoga da precenq dali imam tozi problem.. pri normalno sustoqnie nqmam nikakav problem s zagolvaneto na glavi4kata nito bolki nito trudnosti... no pri erektiralo sustoqnie izglejda 4e koji4kata mi e ne dostata4no 6iroka i prosto nemoje da se zabeli.. ina4e kakto kazah nito bolki a i.. problem pri masturbaciqta nqmam stiga da ne se opitvam da zagolvam glavi4kata
    Отиваш при личния лекар, казваш му какъв точно е проблема, той ти дава направление за уролог, там те виждат и преценяват какво да те правят, най-вероятно ще те пратят на хирург и ще те обрежат, не съм сигурен, нито съм лекар нито ти знам точно ситуацията.

LudKON
    Guest
    операцията не е страшна става за 5-10 мин .... проблема е въстонивителния процес ... почвам трета седмица и чикия немога си правя още ... и седа по 2 часа в ерекция и само го гледам не го барам но ще мине ... това е наи важното :> няма от кво да те е страх просто ходи и да минава по бързо да си чукаш нормално :>

Абе вие 12 имате ли бе ? Чак смешно ми става какво пишете. "Как да разбера дали имам?" еми много лесно, като не можеш да си уголиш главичката. Толкова ли е трудно да прочетеш в google какво представлява това нещо ? Първата 1 седмица след операцията е най-тегаво. Вече след 1-та седмица почват да ти падат шевовете и е по-поносимо. Ако на някой му трябва контакти на добри урологични хирурзи може да ми пише на ЛС. Колкото до секса с фимоза е невъзможно. Но зави си каква е фимозата. Но при повечето случаи трябва хирургична намеса.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Ето една малко по-различна информация за фимозата - извън България са много против лекуването на фимозата чрез обрязване и затова използват кортикостероидни кремове. С времето те отпускат и разтягат кожата на пениса. Препоръчвам Дермоват - има го в аптеките без рецепта, десетина лева. Посъветвайте се с лекар предварително за използването.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Само искам да кажа, че има начин да не се стига до фимоза, но това е грижа на родителя. Все повече момчета се оплакват от тази "болест" и това е, защото са се навъдили некадърни и безхаберни родители!!!

micarata
    Guest

hi

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix Виж мнението
    +7487932589732589732579, гаджето ми имаше фимоза и беше ходил на лекар, ама не са му правили нищо там, никва операция. Ама аз без да искам го оправих Смисъл след 1-2 пъти секс си му се дърпа кожичката съвсем спокойно от самосебе си, както си и трябва.
    mislq 4e i az imam fimoza takava leka forma,no Bellarix mnogo me samnqva ce sled 1-2 sex s priqtelq si se e opravila tova me kara da si mislq che izobshto e nqmal fimoza

micarata
    Guest

hi

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix Виж мнението
    mislq 4e i az imam fimoza takava leka forma,no Bellarix mnogo me samnqva ce sled 1-2 sex s priqtelq si se e opravila tova me kara da si mislq che izobshto e nqmal fimoza

Мега фен Аватара на baby_baby
    ужас...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си