- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- щО сТЕ иЗТРИлИ сички Теми За *ИВАН АНГЕЛОВ* ???
Аре тука сички фенове да си пишат за него...щото то друга тема за най-големия май не остана![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Иван е велик!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
ebasi idiota...ama vse pak vseki ima razli4no mnenie
КретенКретен
Кретен
Кретен
Кретен
Кретен
Кретен
Кретен
![]()
Normalno.V Bulgaria sme.Първоначално написано от exploitedteen
Изобщо не ме кефи пък тоз..това ли е България днес.. пълна с идиоти кът него..![]()
Желязна Девица
ми бегай като не щеш тука..Първоначално написано от Taste the rainbow
а в тоя мюзик айдъл или квото и да е там абсолютно всички са прости добитъци
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
мхмПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
;]
Тоя е много зле!!!!!!!!!!!
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Той е чорап.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Първоначално написано от Winter Madness
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата: кретен е...
Изтрили са темите за него, защото не е интересен ;]
хъхъ..
Не ме кефи. Заеби, че се излага и не става, ама и не е интересен - повтаря се с това 'най - големия'. Ама да, най - големия путьо.![]()
Те ебем у анусо авторе ^^![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Както и да се държи не ми прави голямо впечатление... изгонили го... голяма работа!
+1Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Мина му времето на негоДа беше някой свестен, може би щеше да се задържи повече време. Нали знаете - ментетата не траят дълго! Иначе от другите айдъли най си ме кефи Тома и тая вечер ми се качи мнението за него МНОГОКРАТНО!
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
От Music Idol той ми беше най-интересен,не защото се правеше на кретен,а защото ми се искаше да разбера дали някога ще пее така,както пя тук http://www.vbox7.com/play:e07e6841 ( 02:02 min ) ...жалко,че се прецака така.
ne e ba6 taka toi e mn gotinПървоначално написано от exploitedteen
Талантлив е. Но е адски кухПървоначално написано от JuSt_n0t_m3
![]()
аае мн да не ти знае устягата щото да не стане така че аз тебе да ебем у гъзецу...ко ше кажеш?Първоначално написано от ScionOfStorm
всеки си има различно мнение за иван мен лично мн ме радвашебаси кретена
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Всички теми, които заключих са с линк към една обща, която е оставена отворена за такива заблудени овчици като васНамерете я и пишете в нея.
Приятен ден.