- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От какво се възбуждат мъжете?
От скоро сам в форума и не видях нито една тема която да е по този въпрос.. за това ре6их да ви попитам.. кое възбужда мъжете? не само при секса а попринцип като цяло![]()
![]()
vseki e e individualen i tva 6e re4e 4e pri vseki e razli4nomen li4no mnogo me vuzbujda korem4eto na momi4eto,pogleda (ot golqmo zna4enie e) samite dvijeniq koito pravi ustnite su6to mnogo me vuzbujdat
![]()
fseki e razli4en .. no mislq 4e nai ve4e ot zadnite 4asti na momi4etoiiiiiiiiiiii gyrdite i :P
![]()
![]()
![]()
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Всеки п1т различно... мога и да се в1збудя само като ме погледне приятелката ми... Тя знае как![]()
хехее .. от кфо се възбуждат .. ми да кажем от жени![]()
:P :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
абе не се знае...Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
![]()
предимно от тва
Мен поне...много неща могат да ме възбудят, стига да са свързани с жени де![]()
Ami ot momicheta. Te sa tolkova sladki, che ...
Eating isn't cheating - Arnold
От усмивката им,как гледа на теб момичето и въобще начина по който се държи с теб![]()
Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
И.А.
pri vseki e razlichno !! a i ima takava tema
LIVERPOOL FOREVER !!!
предимно от погледа на момичето гаджето знае какот усмивката ,от движенията ,а пък целувка
![]()
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
хъхъ, от жени и мъже, правещи интересни неща в специализираните сайтове![]()
![]()
![]()
Иначе сериозно -
можеш да възбудиш едно момче с всичко, стига да е поднесено правилно (еротично) ;]
хъхъ..
ami ot gadjeto mi po belio.....![]()
![]()
mi mujete se vyzbujdat ot hybavi jeni![]()
az ot pogled i qky dype :P :P :P :P
![]()
![]()
Зависи от настроението ми главно... Но попринцип коремчето, дупето, начина по който ме целува (не просто да отбие номера), гърдите ласките й, когато ми целува/лиже някоя ушна мида (това направо ме побърква в повечето случай, но на нея пък може да не и харесва и да не й е приятно затова не я карам).
/ За тялото описвам приятелката си, защото с нея мога да дам най-точен пример, а пък и други момичета не ме възбуждат... /
![]()
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Мъжете са толкова елементарни.Една къса пола или една блузка с голямо(а защо не огромно) деколте,токчета,мръснишки поглед и са твои...![]()
Горе-долу май от всичко свързано с жени може да се възбудим![]()
Хайде бе, други не те възбуждали - тия ги разправяй на приятелката тиПървоначално написано от Virtual^Reality
![]()
az kato edin sebeuvajava6t se majkar i blagoroden pi4 obi4am da me cunkat po 55 sm majko dostoinstvo koeto imam :P :P :P
[quote="n3v3r_aga!n"]az kato edin sebeuvajava6t se majkar i blagoroden pi4 obi4am da me cunkat po 55 sm majko dostoinstvo koeto imam :P :P :P
тц тц.. мн скромничиш начи![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.