- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за мъжките прашки?
Az sym na 23 godini i ot izvesno vreme na sam osq myjka prashka, i bih kazal che mi haresva mnogo vie kakvo mislite po vyprosa?Az go namiram daje mnogo seksi i priqtelkata mi syshto, a zabravih da spomena che tq mi q kupi prashka za pyrvi pyt. A veche sam hodq da si gi vzemam... Normalno li e ?
еми то не са точно лат на жените и аз имам вечер не моа да спя с тях и ми е студено на газа нали са прашки не ми топлят ,ама е яко ама искам мнение нба момиче решил съмда се снимам по прашки (мъжки)
4 и 12т. от правилата
Ми щом ти харесва....Иначе аз специално не намирм гледката мъж с прашки за особено приятна
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от girl_in_black
евалка начи нема да е грозно ок отивма и ся за лятото си напазарувам прашки !
4 и 12т. от правилата
Нее....не ме кефят....мъж с прашки...звучи ми малко като "гей"...без да обиждам никой![]()
Първоначално написано от sexita
да и от тва се притеснявах ... малко гейско ми се струва също е 50 на 50 е явно :>
![]()
4 и 12т. от правилата
Е само когато знаеш ,че ще има бурна нощ тогава иначе за ежедневно не .. иначе мене ми харесват момчета с прашки ..![]()
Секси са
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Въпрос на вкус.Но мен някси не ме кефи..откакто видях Радо Прашкатамалко гейско ми се струва,нз
sa6totoПървоначално написано от girl_in_black
![]()
Обещавам по късно неска да се снимам по прашки да покажа и модела и как седят ид а кажете ставам ли ! не го правя с некви мн мръсни цели за тва е нет-а за такива неща да се информира човек :>
айде имам само 1 вид иса черни и не са кой зн колко модни и секси ,но са прашки
4 и 12т. от правилата
супер педалско е с пра6ки ебаси уродите![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
spored men si e normalno ! kvo pak tolkova .... 6tom ti e udobno i priqtelkata ti nqma ni6ty protiv jivurkai si i da ne ti puka ostai selqcita da se razvivat![]()
К'во значи 'нормално ли е'? При все, че на теб и приятелката ти ви харесва, к'ъв е проблема? На мен примерно не ми допада идеята... или с боксерки, или без.. ^^ к'ви са тия половинчати работи?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Za raznoobrazie stava nqkoi put da se slojat, no ne moga da si gi sloja i da trugna s tqh ei taka. Osven tova imam edin spomen ot edna nova godina s edni kojeni prashki deto ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ми все пак всеки е с различен вкус, но малко е гейзерско пак и са доста неудобни за мен лично.
Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
И.А.
нищо против,а и лятото ако е с бял панталон (било то официален или не)-по-добре ли ще е да се виждат черни,червени,сини или каквито и да са прозиращи боксерки .... не мисля![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Ne...ne..ne...bi mi bilo poveche smeshno,ot kolkoto privlekatelno
![]()
~Remember,remember...25th of November~
am spored men istinskiqt muj ne moje da izlgjeda geisko kakvito i drehi i aksesoari da sloji 6te si li4i 4e e hetero ne obraten
ina4e za ejedvena upotreba ne sa podhodq6ti![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
pederastiq ot vsqkade![]()
Предпочитам момчето да е с боксерки..прашките..нз..нещо не ми харесва как им стоят на момчетата.Те не са за тях![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...