.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    SexY sa
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от Pebles
    SexY sa
    И аз така мисля...Имам един фр който си носи постоянно,не е гей (101% съм сигурна) иии някой път като клекне или не наведе и го забележа направо настръхвам от кеф...

БЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯКККККККК
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

Немисля, че е много нормално. Аз носих на нова година, защото правих стриптиз, но не ми бяха удобни особено първите 1-2 часа но свикнах после. Хмм виждам, че ги намирате за секси
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    нищо против,а и лятото ако е с бял панталон (било то официален или не)-по-добре ли ще е да се виждат черни,червени,сини или каквито и да са прозиращи боксерки .... не мисля
    То за тая цел има бели... А прашките - нещо да сложиш за майтап става. Иначе не приемам тезата, че истинският мъж във всичко си изглежда добре. Истинският мъж е истински мъж, защото се държи, облича и прави всичко като мъж. А прашките не са мъжки аксесоар. Мъжките аксесоари за обувки, колан, часовник, игла за вратовръзка и евентуално запалка, ако пуши. Прашките нека си ги носят женствените лигльовци дето после се чудят защо жените не им пускат.

Град
    Асеновград, България
    Въпрос на вкус. На който му харесва нека носи... Аз не бих се възприел.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост гадост ужасТно....

ако попадна някой ден на подобен екземпляр (прашкосан мъж) бих повърнала

Град
    Там, където е сърцето...
    По темата щом приятелката ти я кефи как изглеждаш и щом ти се чувстваш удобо другото не е важно.

Ноо по принцип би ми станало смешно, просто прашките са за момичета...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

мъж с прашки? секси? абе , да бе да! ужасно е според мен!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Нямам търпение ония да пусне снимката си по прашки, за да вкарам отново в употреба любимата си емотиконка - .
    Левски шампион але але!

ми не ! най-добре или без нищо или с боксерки
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

без нищо най-естетвено

Здравейте аз съм момче на 22 г. и вече от 5 години само прашки нося и съм много доволен,много са удобни,не запарват и лятото са незаменими ,а и приятелката ми ме харесва с тях )))

Преди години бях на басейн и там дойде един чичко около 30те с бели прашки си се разхождаше и се къпеше не го бъркаше обаче собственика го изгони :/
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    нищо против,а и лятото ако е с бял панталон (било то официален или не)-по-добре ли ще е да се виждат черни,червени,сини или каквито и да са прозиращи боксерки .... не мисля
    То за тая цел има бели... А прашките - нещо да сложиш за майтап става. Иначе не приемам тезата, че истинският мъж във всичко си изглежда добре. Истинският мъж е истински мъж, защото се държи, облича и прави всичко като мъж. А прашките не са мъжки аксесоар. Мъжките аксесоари за обувки, колан, часовник, игла за вратовръзка и евентуално запалка, ако пуши. Прашките нека си ги носят женствените лигльовци дето после се чудят защо жените не им пускат.
    +1 !!!
    "Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt

Като гледам темата е старичка де, но все пак, аз мъж с прашки не приемам. За мен е доста страстоубийствено....
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Гейско е.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Гейско е.
    Дори моите познати педали не биха обули прашки.

Травеститско е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Като гледам темата е старичка де, но все пак, аз мъж с прашки не приемам. За мен е доста страстоубийствено....
    Кво страстоубийствено, ще го изритам моменталически.. ПРАШКИ?! Малка, тясна линийка в гъза му?! Я, моля ти се. Прашки. На кой идиот му хрумна?!

Супер фен Аватара на zoreto
    то аз не нося,камоли той

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Кво страстоубийствено, ще го изритам моменталически.. ПРАШКИ?! Малка, тясна линийка в гъза му?! Я, моля ти се. Прашки. На кой идиот му хрумна?!

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ако сериозната ми приятелка иска бих обул веднъж,но само заради нея(ако е част от special night etc.)

Според мен прашките са ги измислили, за да може жените да имат един различен чифт гащета от всички други, които мъжете имат, и да могат да ги възбуждат като показват повече от хубавите си дупета. Не мисля, че на мъжете им са нужни прашки, за да бъдат по желани, на мен не ми допада.
    What goes around comes back around

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си