- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-голямата изцепка пред баща ми !
До преди малко си мислих, че няма никой в къщи освен мен и най-добрата ми приятелка ... е грешала съм ! :razz: Четем си ние за някви венерически болести :-o и мен по едно време ме изпраха лудите и почнах да чета изразително и гръмогласно със различни диалекти! :grin: Четях за вагини, генеколози секс и се такиа раоти! И както си се провиквам изведнъж чух от хола : " МИХАЕЛААА!!! Ела тука!! " :shock:
Посъветвайте ме какво да правя ? Да утида ли ?! 8-[
чудо голямо станало...
V edno spisanie vednaj 4etox nqkva statiq za predpazvane ot nejelana bremennost i nqkfi takiva za sexa - i kogato se obarnah zad men be6e dqdo mi i toi vperil o4i v spisanieto..potypa me po ramoto i ni6ty ne kaza![]()
tai 4e spoxi..6e go prejivee6
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
поне може да е спокоен,че дъщеря му се интересува от такива неща.смисъл,че не и е се тая,а чете и се "образова" по теми,които ги няма в училище
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
UAAAAAU! 4udo golqmo!!!!!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Хах не е фатално...Веднъж в къщи беше един фр на баща ми и той(баща ми) дойде за малко в стаята ми и фр му му извика и му вика айде бе какво правиш,при което баща ми отговори свиркиНищо особенно,посмяхме се заедно от сърце на простотията която каза
![]()
Упределено...+1Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
izvikai tvoqta priqtelka ubiite go i go hvurlete prez terasata
vinagi sum iskala da go napravq s nqkoi/ne e zaduljitelno da e ba6ta mi/
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
justme__ мама каза да Не си играя с тебеПървоначално написано от justme__
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
И какво стана...Тя Утиде ли?![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
не се притеснявайте момченца аз 1 път се навеждам и си ударих влата в прозореца и само викам "майка му дееба на тоо дет е остайл тоо прозорец отворен" и чувам баща ми от другата стая я щи кажа на тебе кой го е остаил отворен и аз викам а кво и той вика ти ше видиш кво![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Първоначално написано от skatemore
![]()
![]()
По темата : Утиди както казаха по-горе !
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от skatemore
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Бас лова че се е метнала в печката и се е изпекла и приятелката й и баща й са я изяли![]()
И кво братле, чудо голямо.
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
samo ne shva6tam : toi te izvikva za 2-3sekundi a ti koga ima6e tolkova mn vreme da napi6e6 cqlata istoriq i da iz4aka6 otgovor malko mi se vijda nerealisti4no![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Ооф и аз съм имала подобни случаи , един път скоро , прибирам се аз от среща с гаджето , ама малко бях позакъсняла , и татко ме посреща и вика " Какво напрвихте бе , защо закъсняваш?"
И аз с целият си акъл:" ЕЕЕ ми то докато се облеч... ъъъъъъ ...докато се намоткаме ..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малее умрях ... Татко се направи че нищо не е чул ...
недей
ще те заколя
+1Първоначално написано от aka6a_sf
![]()
![]()
![]()
![]()
.::If I seem bleak, well, you’d be correct
And if I don’t speak, it’s ’cause I can’t disconnect::.
Първоначално написано от Black`Wings
![]()
![]()
![]()
Аз пък с едно бивше гадже тъкмо сме приключили каквото сме правили, чисто голи под одеалото, дрехите по пода, и баща ми влиза... Пита "вие ли сте угасили?" и аз не чух и питам "Какво?", той повтаря, аз пак не чухНакрая му викам "да, ние угасихме", и набързо си събираме дрехите от пода под одеалото. Баща ми влезе, свърши си там някаква работа набързо, и излезе. Лежим си ние с гаджето... "Ти ли трепериш или аз?" "Май и двамата, аз щях да получа инфаркт"
Обаче после баща ми нищо не спомена за случая, явно просто се е направил на приятно разсеян.