- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имам идея за работа (търся си партньорки до 15г.)
Здравейте. Аз съм на 15, момиче, от София. Имам една идея за работа за лятото, от 15 юни някъде, по цял ден, за около 8 часа на ден, 3 пъти в седмицата. Някъде около 20лв на ден. Става дума за гледане на деца. Ако някое момиче, 13-15годишно, се интересува, да ми пише на ambelino @ gmail . com (Махнете интервалите, не знам защо не ми дава да го пусна като цял) Пускам темата тук, защото искам да работя с непознати, а не с приятели, защото ще се сдърпаме xD И знам, че много хора като мен, търсят работа. Таа пишете.![]()
ИИИИИИИ защо няма такова предложение и за Сливен и то за мааалко по-големи?![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
ахам.. така значи?? то така лесно се гледат децата!ясно![]()
как може дете да гледа дете и то примерно 13 годишно да гледа бебе !?
та то нито знае как да го нахрани как да му забърше задника..
а защо ДО 15 ГОД. ВЪЗРАСТ?!не може ли примерно майка ми ми да я наемеш? тамън е с повече опит ??
+ това ако ти се изредят 15-20 момиченца да гледат дечица? от къде ще намериш 15-20 дечица??
ДРУГ е въпроса дали е за детегледачки или ..
пусни обявата си в някой друг сайт с действителната си цел![]()
успех!![]()
горния отговор е най-правилен
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ами спред мен една 13-15 год. пикла е ДЕТЕ!Първоначално написано от machoka
поне спред мен ..!
Това имаше предвид и той.^^
![]()
.: machoka :.
What you give is what you get!
^^ Ти не беше ли на 16 бе![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мхм, същата ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
на 15 съм (признавам си ,че съм пикла )Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
i kato si pikla,kak 6te gleda6 dete?Първоначално написано от ~egoistiC
moqt sin e na 8 meseca i 100% sam sigurna,4e ne bih go poverila na nqkoe hlapence da go "gleda" 6toto kato trqbva da mu dade da qde ili da mu oburne nai-elementarno vnimanie,edinstvenoto ne6to,koeto 6te napravi e da go "gleda" umno!!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
^^ А така е по-добре. Щото да си на 15 и да казваш, че "13-15 годишните са пикли" с такъв тон е смехотворно.
Не че моето в момента като съм на 17 не е, но все пак да се изясним :>
^ Има и много оправни девойчета на тая възраст, но и аз не бих си оставил детето на младоци. Всъщност, цялата тая леко западна мания с бавачките ми се струва доста плоска и безсмислена. Бабите > ол.
ти тъпа ли си?! не съм казала АЗ ЩЕ ГЛЕДАМ ДЕТЕ, ВЗИМАЙ МЕ!Първоначално написано от darla_f
ПРОЧЕТИ ХУБАВО ТВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛА А НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ НЕПОДГОТВЕНА!
raging teengirl ftw yeahhh![]()
![]()
![]()
666 piklo nedorasla,samo 2 ne6ta 6te ti kaja:Първоначално написано от ~egoistiC
1vo-ne ubijdai!
2ro- ti 6te im se pada6 nqkakav rabotodatel na tezimomi4eta ili kvo?!?!?pusni obqva v jobs.bg 4e da ti se izsmeqt ot tam,4e 13-14-15 godi6ni deca 6te gledat drugi deca!!!
po gorniq komentar-vqrno e,4e nqkoi momi4eta sa opravni na tezi godini,no ne tolkova,4e da gledat i da se grijat za dr dete,edinstvenoto,koeto 6te pravqt,dokato go "gledat" e da govorqt po telefona ili da se pravqt na golemi i da pafkat cigara sled cigara,a onova malkoto da spre da vre6ti ako moje,nali posle 6 zeme 20lv za tva,4e dneska si e klatila krakata!!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първо на тази възраст нямате право да работите. Второ съм убедена, че никоя майка няма да си остави детето на 15годишни момичета. Това не е лесна работа, но не го разбирате още. А пък и не знам какъв е тоя зор да работите на ази възраст. Да, и аз когато бях на тази възраст исках да работя, но когато започнах и видях какво е...И сега искам да не работя и да се върна малко назад и да си живея живота.
за мен лично предложението е изключително съмнително...как така точно м/у 13-15 годишни момичета, които ще гледат деца и то по 8 часа на ден...абе изобщо....дам..изключтелно съмнително, а и предвид прикритостта на интернет пространството....
![]()
Аз съм на 17 и имам брат на 3. Гледам го откакто се е родил. Малки бебета се гледат милиони пъти по-лесно от 2-3 годишни. Работата не е чак толкова трудна, но е отговорна.
Майка ми е оставяла брат ми, защото съм му сестра /ама какво изречение само/. Така че, по-добре не се занимавайте с нещо толкова далече от вас...
Първоначално написано от darla_f
ti pyk moje da se pomychish da vzemesh nqkoi dopylnitelen chas po bylgarski ezik, che mai si zabravila da chetesh
![]()
Inache i az sym napylno syglasna s Egoistic. Razbira se, ima izklucheniq, no i az sym na mnenie che momiche na 13 godini si e pikla (osobeno v nashi dni!!) i ne moje da se griji za edno bebe.
Ми аз имам по-малък брат и наистина не е лесно като се гледат деца...А съм напълно съгласна че 13-15 годишните са пикли(то не че и аз не съм![]()
)
ам...Едва ли някой ще ти се върже на обявата 13 годишни да гледат деца по 8 часа![]()
![]()
те сами не могат да се гледат(повечето),че ще гледат деца
![]()
My heart is broke but I have some glue
Абе хора, кво ме нападате. В други страни на около тея години някои тийнейджъри гледат деца. Говоря за 1ви, 2ри клас, не за бебета. Както искате, локвайте темата![]()
Как ги завъртяхте нещата само.
Момичето е пуснала обява, който се интересува може да се свърже с нея чрез лс и сам да провери до колко реални са условията.
Когато брат ми се роди бях почти на 7 и още от тогава, до ден днешен се грижа за него.Както се казва-израснал ми е пред очите.Днес се прибирахме от морето и в колата му се приспа.Отпусна се и заспа, като го гледах-все едно е мое детенце.
Недейте така да квалифицирате и да раздавате епитети.Не всяко 15-16 годишно момиче е недорасло и безотговорно!Понякога именно грижата към по-малък брат или сестра ни помага да израснем, да се научив да помагаме в отглеждането и възпитаването.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone