.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    абсолютно съм съгласна, но тук ние не даваме епитети, а казваме, че това е твърде нереално и обявате действително изглежда странно. ти говориш за брат или сестра, които са ти кръв, близки, освен това си с тях постоянно и каквото и да си говорим,мама и тати винаги са насреща.
    тук става въпрос за съвсем чужди деца, гледани от 13-14 годишни момичета за по 8 часа на ден. 1во времето е твърде много и изморително. също така това са млади момичета, които не могат да се справят в недай-си-боже една критична ситуация и изобщо за мен лично би било безотговорно един ден да си оставя децата на малолетни хлапетии. да не говорим, че това е и незаконно...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Да определено 8 часов работен ден за интервала 13-15 години си е доста независимо от естеството на работата.
    Определено е съмнително, това не може да се отрече.По интернет стават толкова много измами и така добре прикрити, че просто някои хора идея си нямат.И аз до скоро си нямах, докато не станах жертва, но както и да е.
    Когато се каже-гледане на деца- защо всички си представяте малки пеленачета на възраст от 2-3 медеца до 2 години макс?
    В критична ситуация не винаги опита помага, но все пак се предполага, че един възрастен човек би отреагирал далеч по адекватно и все пак...
    От където и да се погледне, това да бъдеш детегледачка си е отговорно задължение и е трудно майка да повери детето си на чужд човек, камо ли пък на момиче под 18...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    Utopia..
    darla_f имаш дете, а още си в тийн форум и си в "нашите" най-мокри сънища?
    лоооол ...

добре, хора, аз съм педофил, който иска да се възползва от вас, всичките! просто имах идея, все пак и аз като всички търся самостоятелност, искам да имам собствени доходи и занимавка за лятото. А относно гледането - никой не ми е писал, че да му обясня каква ми е идеята, а вие се избихте тука Няма значение, аз ще си се оправя. И все пак, ако някой иска - да ми пише лс. + това съм само дете, но имам двама по-малки братовчеди, които от раждането си са около мен и признавам, че мога да се справя с тях винаги

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Недей така първосигнално да реагираш.
    Никой не те е набедил за педофил, нали така?!
    Как очакваш някой да се заинтересова от идеята ти като ти не желаеш открито да я споделиш...и ако вече има допълнителни въпроси да се обсъждат в самата тема или чрез лични съобщения...
    Давам ти най-прост пример.Ти правиш нова безалкополна напитка и я пускаш в търговската мрежа.Искаш продукта ти да се рекламила и сключваш съответниете договори.Обаче хората занимаващи се с популюризацията и, идея си нямат от тази работа и вместо да има печалби в твоя полза ти фалираш,защото някой не си е свършил работата както трябва...
    В момента ти играеш ролята на недърниците, които не работят в твоя полза.Като си търсиш съмишленци, предостави възможно най-добри условия за събирането на такива-бъди ясна, конкретна и обективна!

П.С-Едно е да гредаш братовчедите си/частично, предполагам/ и съвсем друго да поемеш отговорността за чужди деца.Представи си, че се случи нещо с това дете, кой ще поеме отговорността/ти си непълнолетна/.Всичко ще тежи на плещите на родителите ти.Оценявам желанието да работиш, но съм сигурна че на тези години, можеш да си намриш далеч по-спокойна работа, която да ти донесе същите или по-добри доходи.

П.С.2-Не си мисли, че ако работиш с непозтани ще се разбирате по-добре.Всеки се гледа интересите и никой няма да се интересува от това дали на теб положението ти изнася или не!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на japixloops
    totally dude , Thiz girls haz gone madd
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    И кво са, аз като съм на 16 не ставам за работата ли?

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз ставам за тая работа, на нужните години съм , ок, ама не искам.

Мислиш ли, че някой родител ще си даде детето на непознато 13 - годишно хлапе? Едва ли, защото това си е голяма отговорност, ако стане нещо с това дете, родителите ще се побъркат. Не става толкова лесно. На мен съседките постоянно ми дават да гледам децата им, така че знам за какво става дума, само ако някое го заболи нещо, откачам... Не казвам, че е невъзможно момиче на такава възраст да гледа малко дете, но белите стават бързо, изпусни го за секунда, а после гледай какво става..

Можеш да опиташ с обявата в трудовата борса и доколко тя отговаря на законите

/closed
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си