.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Насичане при филми

Znachi preinstalirah si windowsa (zatova ne pisha na kirilica za koeto se izvinqvam) i si puskam nali film i mi nasicha! Prez cqloto vreme nasicha. Drupnah K-lite kodeci instalirah sichko kakto trqbva i pak ne stava. Moje bi trqbvat kodeci za video kartata li neznam. Pomognete PLS

PP: Otnovo, sry za kirilicata

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)

Голям фен Аватара на Ruthless
    Инсталирал ли си драйвърите за видео картата ти?

Град
    Varna
    а бе май не е от това ... в смисъл и мен ми сечеше ... инсталирах си друга версия на БСплайър и се оправиха нещата ... не знам защо става ,но поне при мен така се оправиха ...

Град
    Bikini Bottom
    А зависи и с ква машина си

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Аз на P2 266 Mhz 64 EDU Ram и 2MB видео карта Ати подкарах филм даже беше Гарфилд 2002 си спомням начи не е толко от значение..
    Пробвай да смениш драйверите на видео картата отделно си изтелги една програма Gomplayer тя е с вградени кодеци , ако машината е по слаба гаси скайпа от тва мн лагва на мен ми се е случвало на делчето дет е до мене . И още нещо - чест проблем е самия уиндолс...виж загледай в таск мениджъра дали имаш процес който да държи процесора даработи на 100%.Ако процеса е Explorer.exe дай лог оф на уиндолса и пробвай пак!Успех !

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Аз на P2 266 Mhz 64 EDU Ram и 2MB видео карта Ати подкарах филм даже беше Гарфилд 2002 си спомням начи не е толко от значение..
    Пробвай да смениш драйверите на видео картата отделно си изтелги една програма Gomplayer тя е с вградени кодеци , ако машината е по слаба гаси скайпа от тва мн лагва на мен ми се е случвало на делчето дет е до мене . И още нещо - чест проблем е самия уиндолс...виж загледай в таск мениджъра дали имаш процес който да държи процесора даработи на 100%.Ако процеса е Explorer.exe дай лог оф на уиндолса и пробвай пак!Успех !
    Gomplayer свали си я тва е страшна програмка много добра
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    и аз в спалнята имам стара машинка специално за филми...малко по силна от твоята, ма пак малко насича.....значи нетрябва като гледаш филми да товариш ПСто със скайп и такива глупости...затваряш всичко квот си отворила.. Другото...филмите ако са ти на диск, си ги копирай на ПСто така ще намали засичането. И още свали си стара версия на Crystal plaer за старие машини е хубава и аз съм доволен. Еми....и ако си намериш свестни кодеци които да не товарят много машината. Повярвай ми пак ще засича, и ще се разминава звука от картината, но това ще е почти незабележимо.

пп. С каква ОС си? Сложи си Уин 98 или Милениум....защото иначе неминуемо няма да исгледаш и 1 филм като хората.

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от Ruthless
    Инсталирал ли си драйвърите за видео картата ти?
    На повечето стари машини си ги има в ОСто. Така че шенса да е от това е минимален. Недей да сваляш драйвари да не обаркаш нещо!

Хора ползвайте Crystal player 1.97 мога и код да ви дам да си регнете ако случайно ви засече филм с него значи филма е повреден
    There's no justice
    There's no peace
    There's no freedom
    Fuck Police

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от HateCops
    Хора ползвайте Crystal player 1.97 мога и код да ви дам да си регнете ако случайно ви засече филм с него значи филма е повреден
    Напълно си прав

Трябва ти драйвър за видео картата. Ако имаш диск си инсталирай оттам( изобщо, ако знаеш за какво ти говоря ), ако ли не:
    На десктопа десен бутон > Properties > Settings > виждаш дали си с ATi, NVIDIA или вградена някаква Intel-ска( виждаш модела и записваш драйвъра от долните линкове, които съм дал )...

ATi Driver

NVIDIA Driver

Intel Driver

С това мога да помогна аз.

2. Кодеци щом имаш не би трябвало да има проблем.

3. Ако машината ти е по-слаба и се опитваш да гледаш HDTV филми ( като този http://zamunda.net/details.php?id=127550 ) е напълно възможно да ти насича.
    Клик ми (:

Град
    РЮАР
    Яка машинка

-------------------------

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Само не разбрах как решихте, че компютъра му е "стара машина"

"На повечето стари машини си ги има в ОСто. "

???

По тематa: Gom player му е майката..

Цитирай Първоначално написано от HateCops
    съгласен .. на по слабите "машини" печки това е плеъра.. грозен .. но ефективен
    16.07.08 Parkour и Free Run
    Перник 19 часа пред пощата
    Който има какво да покаже да заповяда
    PSJ RuLz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си