- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вечният въпрос-дебела ли съм???
Значи искаш да кажеш че при нейното предишно тегло 160/60 кг тя не е била дебела,а ти си бил/а или си, при положение че си 169/63 ?Можеш ли да ми обясниш,че аз не зацепих.. А и тя не е била кой знае колко дебела,но ти пък съвсем не си!!!И аз бях преди 160/64 даже и си бях закръглена...А иначе MaDdNeSs`GirL евала,свалила си 22 кг..Първоначално написано от F@ntom4e
Как си успяла незнам,аз повече от 12 не можах да успея да сваля,на теб едно голямо БРАВО наистина! =D>
А за авторката,браво и на нея че има волята..То на човек в крайна сметка му писва да му се подиграват и трябва да земе някакви мерки,но както каза сама,направи го най вече за себе си, не за другите
Успех!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Как 22? Сега съм 48Първоначално написано от monityY
12 кг, като дори не бях 60, а бях около 58-59 (въртях кантара). Грубо казано 10 кг съм свалила без лишения, а не съм пораснала дори сантиметър.
Моя грешка,извинявай.Не ме бива в математикатаПървоначално написано от MaDdNeSs`GirL
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма значение де,това е пак много добро постижение!
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Твоите 12 са за аплодисменти по-скоро. Интересно ми е дали си спазвала някакви диети и за колко време успя да се оттървеш от тях?Първоначално написано от monityY
Ами миналата година,ноември месец си казах вече край-трябва да отслабна и отидох на ендокринолог.Купих си от лекарката една книжка (тя е авторка на книгата) и ми предписа определен режим на хранене,който преди 2 дена бях пуснава в една друга тема..Диетата не е нищо особено,не е трудна,просто е ограничение от вредните за организма храни.Започнах диетата в огромна воля и желание да отслабна.Преди това ходих на фитнес,но след като ми даде диетичката реших да си платя и за една програмка за отслабване във фитнеса,освен това почнах всяка сутрин да правя упражнения..Стана ми навик,все 1 да си легна и да не си измия зъбите.И до ден днешен не пропускам нито една сутрин без гимнастика.Диетата я спазвах 7-8 месеца и средно свалях в началото по около 2кг на месец (бавно,но славно).После разбира се почнах да свалям по трудно и така стигнах до 52 кг ..И от 3-4 месеца насам вече ми писна и диетата не я спазвам както трябва..Ограничавам се и в сладко и закуски не ям,чипсове и такива глупости много рядко..Но все си търся нещо за ядене и така станах 55..Сега просто нямам тази воля,която имах тогава...Само на глад ме избива..Но трябва да се стегна и да си нормализивам начина на хранене,а и + тфа на фитнес не съм ходила от 1 месец вече,уж да си дам малко почивка,но ето че сега ме хвана мързела,но мисля от другата седмица да се захващам пак.Добре че вчера нещо ми прищтракна и излезнах в парка да тичам и 2 часа ме валя дъждаПървоначално написано от MaDdNeSs`GirL
и сега съм с мускулна треска,ама ще мине.. Хубаво е,че в момента имам някаква анбиция поне отново да си върна теглото на 52 кг,има конкретен човек заради който искам да отслабна и сега умирам от глад но няма да отида до шкавчето и да си взема нещо за хрускане
Охх в много приказки се улисах..Съжалявам
![]()
7 месеца си спазвала режима? Не мога да повярвам. Това наистина е воля. А относно качените 3 кг не искам да се притесняваш. Все пак сега идва лято, щеш не щеш-ще свалиш някой тук там сантиметър. А обичаш ли да ходиш на плаж-гарантирам ти като отидеш на училище на 15.09 няма да те познаят.Първоначално написано от monityY
Мм плажа пък каква работа върши,или имаш предвит по конкретно плуването? Защото не съм чувала че от излежаването на плажа по цял ден се отслабваПървоначално написано от MaDdNeSs`GirL
А иначе,предполагам говориш за плуването..Амм аз не мога да плувам
Трябва да земе някой да ме научи
![]()
Temata naistina e mn dobra!!Az su6to imah tozi problem.Bqh dosta pulna, mom4etata ne me haresvaha,obijdaha me,otbqgvaha me i t.n. i razbira se nai-nakraq re6ih da napravq ne6to za sebe si.Zapo4nah dieta,trugnah na fitness i v kraina smetka uspqh da se vpi6a v normata s cenata na mn usiliq,no sega se 4usvtam idealno kakto fizi4eski taka i psihi4eski.Produljavai v su6tiq duh i 6e vidi6 4e v kraina smetka 6e si mn gorada susu sebe si i s tova koeto si postignala!!!!
Абе то лятото само стоенето по цял ден пред телевизора и потта, течаща по тялото ти от непоносимата жега ти помага, ти пък...Първоначално написано от monityY
Плуването е допълнителна екстра, която не е трудно да усвоиш с малко усилия и нечия помощ.
![]()
Знам как се чувстват пълните момичета,защото и аз съм била от тях.Ужасно е да гледаш как всички ти говорят "о тва няма значение как изглеждаш"няма ,ама има и то много голямо за психическото ти състояние и самочувствието ти.Както е написала авторката на темата друго е да облечеш къса пола,а не винаги да ходиш с дългите блузи и да се опитваш да се скриеш от света,да не излизаш никъде и да седиш вкъщи и по цял ден да ревеш.А всички тия "куклички и курвички''които се мислят за перфектни и за нещо повече от теб да ти се подиграват постоянно.
Поздравления за изкрената тема,която ще даде подкрепа на много такива момичета да постигнат мечтите си! :-) УСПЕХ НА ВСИЧКИ
Браво! Браво както на авторката, така и на всички останали момичета, справили се с проблема си!
Майката му не е да потънеш в диети (много се ядосах на някаква "японска", преди малко писах в темата за нея тука), а да се лишиш от вредното. Лично аз, когато хапна повече сладко наведнъж, се чувствам отпаднала, дори виновна! Днес обаче следвах почти цялата програма от едно DVD и се почувствах отлично след това..Подигравки не съм търпяла - имам "кръстче" и не си личи, че не съм толкова във форма. Имам една приятелка, която е изключително атлетична, въпреки че не се занимава с някакъв спорт, но е просто подвижна, излиза, активна е... и най-вече, както тя казва, преяжда с плодове.
Така че не се страхувайте да се ядете повече плодове и зеленчуци. Точно те са най-полезните храни. И пийте повече вода!
Стискайте ми палци, хора! :P
Мила виж си съобщението което ти написах![]()
вече свалих 8 килаостават още 4
вече свикнах с режима и на всички мога да кажа че мечтите са постижими просто трябва да имаш волята да тичаш след тях!!!!
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Lelee pozdravleniq momicheta ,radva se mnogo che uspqvate ,che se oturvavate ot tova psihichesko natovarvane (ta i fizichesko) i sega sum isgurna che ejednevieto vi e mnogo po-priqtno !![]()
~Remember,remember...25th of November~
е времето да празнувам дойдегордо мога да заявя че тежа 58 кила при това че преди бях 70 за по-малко от 4 месеца се отървах от вечния се проблем
сега всеки ден се събуждам щастлива и готова за живот
чувството е неописуемо
![]()
която нямаше душа,
нямаше срам,
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Първоначално написано от chocolate`kiss
Сигурна съм, че с думите ти си мотивирала мн хораЕвала
Браво , момичета ! И аз от вашия отбор ! Няма да ви разказвамм моята история с кг ...много е дълга....може би друг път. На мен лично лятото ми е много по-трудно да отслабвам,но скоро идва есента.....така че пак ще се развихряИскам да ви поздравя за волята и търпението и да ви кажа ,че трябва да се гордеете със себе си ! Аз лично го правя, защото 7 месеца вече съм на ТИ с волята си
!
Късмет!
Предлагам да си направим клубче на дебеланки-отслабващи и поддържащи форма !?Какво ще кажете?!
Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
Поздравления!Ти притежаваш завидна воля.Направо ти се възхищавам.Аз искам да сваля 1-2 кг,но все казвам "утре",както едно от момичетата по-горе.Ама не трябва да се оплаквам,защото си ми е добре фигурката.
един глас от мене за клубчетоПървоначално написано от glupacheE
...но нека да не е са мо за отслабващи в момента, а и за вече отслабнали и поддържащи форма
![]()
Е това се казва воля! Направо ти се възхищавам! Сигурна съм, че ще свалиш останалите 4кг.! Интересно ми е колко си се променила! Имаш ли снимка от преди и сега?
Bravo!Radvam se mnogo za teb!Prodaljavai vav sa6tiq duh 6tom si re6ila da otslabne6!!!!![]()
![]()
съгласна съм за клубаснимка мога да постна но няма да се смеете
http://www.prikachi.com/files/275406S.jpg не се личи мн мн тялото но само с това разполагам
![]()
която нямаше душа,
нямаше срам,
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Чудесна си! Можеш да се гордееш със себе си!Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
А с късата косичка ти ходи мн поече
![]()