.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Абе всички слаби си задават въпроса''кво толкова,защо всички искат да са слаби''

а така .. и аз съм в клуба на "бившите дебеланки" .. вярно беше отдавна , но наистина е оставило болезнен спомен в съзнанието ми .. все пак не е малко на 7 години да си 50 килограма .. сега съм на 14 и съм отново 50 .. и все още стоят мазнинките по коремчето .. и въпреки всичко колкото и слаба да изглеждам на околните аз преди около месец си казах , че не се харесвам и почнах бавно малко по малко да стягам .. не да свалям а да стягам .. и ето - килограмите са си същите но аз значително повече харесвам фигурата си така че важното е да се харесваш .. еби им майката на околните важният си ТИ ..

ето сега например ще почна една малка едномесечна програмка за преди училище за да мога да се чувствам перфектно все пак важното е да се чувстваш на място в кожата си

ПС. Евала на всички справили се с колограмите

Цитирай Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
    съгласна съм за клуба снимка мога да постна но няма да се смеете http://www.prikachi.com/files/275406S.jpg не се личи мн мн тялото но само с това разполагам
    Отслабнала си страшно много!!!

Браво!Възхищавам се на волята ти!Заобиколена съм от момичета,които само се оплакват колко са пълни.Имат желание да отслабнат,но много по-важна е волята им.А ти имаш тази воля.Успех!Наистина заслужаваш да постигнеш това,което искаш
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

MMM a kak shte si napravim klub4eto ...shte si pishem po skype ili shte si polzvame temata ???
    P.P>Lunnoto cvetence nii pusna super stimul4e

може и форумче и темата става казвайте за постиженията си,кой как откри начина на отслабване,какъв е режима,какво праве след като отслабна?
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Предполагам че ще е по-добре да се направи важна тема за точно тази цел. Всеки да казва как е отслабнал, да поства снимки, да се подкрепяме.. Така ще е най-добре защото иначе темата ще се изгуби някъде из страниците...

OK!
    Daite parva da vidim koi sme v kluba !
    Parvo zapis4e ot men !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И аз съм вътре

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    eto 4e ima horata koito imat volq, a ne samo takiva koito se oblakvat vse taka da si bravo
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

без мен закъде-и аз съм вътре
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    И аз се включвам. Всъщност аз не съм дебела, но имам коремче, което искам да махна и от днес съм на диетка и коремни преси.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Bravo!!!Prodaljavai v sashtiq duh,zashtoto si lichi che imash volq! =D>
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Все пак внимавай,защото понякога желанието за слабост граничи с лудост...След това всичко се превръща в мания...Почти съм изпитвала тази мания върху себе си и наистина е много опасно!Успех,но и внимавай!

Браво, много ми харесва това което си направила надявам се всички които имат проблем със затластяването или тези които са по-пълнички да се решат и да не се оплаква само ами и да направят нещо по въпроса. И пак мила Браво!

Eдно голямо БРАВО .Евала!

DAvai smelo na pred i ne se otkazvai....az sa6to sam v tvoito polojenie i napalno te razbiram

Град
    in youR dReams (mm)
    На такива хора като тебе винаги много съм се възхищавала. Аз никога не съм имала проблеми с теглото но братовчедка ми преди около 2 години беше 1.70/102. Беше се затворила вкъщи не излизаше месеци наред, повтори една година защото не ходеше на у-ще. Докато един път не се съгласи да дойде с мене да си купя дънки и докато бях в пробника само чух как някой почна да се смее много силно и да я обижда. И сега след 2 години тя е 1.72/60. Браво за волята и не се отказвай
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

e volqta e golqmo 4udo 4ovek ima li volq ,uporit li e 6te uspee v vsqka edna oblast radvam se 4e ima takiva hora 6toty to4ny tezi hora sa s silna psihika i tvardi harakteri:}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

br br naistina, twa e wolq.... 4esno az ne nqmam taka va volq, no ti mi pomogna i az 6te probvam.... =D> \/

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    mnogo se kefq na hora kato tebe bravo za usiliqta i volqta, koito si polojila
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

поздравления, наистина трябва здрава воля за това! ...а всъщност подигравките на другите са голям стимул!
    Човек не знае какво печели, когато губи...и какво губи,когато печели

PEASE

Град
    Добрич :o)
    Аз сега съм си наумила да се постегна малко..посред есен.. Дали само тае бо-то на Били Бланкс,което е 8 минути + малко коремни преси,клекове и т.н,след 2-3 месеца ще дадат резултат?Как мислите?

поздравления, наистина трябва здрава воля за това! ...а всъщност подигравките на другите са голям стимул!

+1
    ~Всеки, който твърди, че слънцето ни прави щастливи, явно не е танцувал под дъжда! ~

Цитирай Първоначално написано от Irrepresible
    е времето да празнувам дойде гордо мога да заявя че тежа 58 кила при това че преди бях 70 за по-малко от 4 месеца се отървах от вечния се проблем сега всеки ден се събуждам щастлива и готова за живот чувството е неописуемо
    значи близо 4 месеца си ги сваляла тези 12 килограма, значи има надежда и за мене аз не съм 70 обаче имам нужда точно от 10-тина килца
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Браво момиче имаш страшна воля продължавай все така!!! Аз отслабнах 9кг. и само мога да кажа че почти не си личи заради доста големия ми бюст Но няма да се откажа скоро време!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си