.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Браво, наистина хубава тема, късмет на теб.

Темата е малко стара, но се изкушавам да пиша.
    Евала на авторката за волята и усилията, които е положила.

И аз имам проблем с килограмите, и то голям.
    Преди 3 години рязко напълнях без видима причина. Започнах диети, от които качвах, макар че залък не слагах в устата си.
    Оказа се, че имам автоимунно заболяване и от там идва целият проблем. Обикалях по болници и какво ли не. Започнах лечение и за щастие, вече не пълнея от въздуха. Започнах диета, ходя да тичам. За около месец и нещо съм свалила 14кг. И мотивацията ми е огромна. Искам да си върна старите килограми, колкото и време да ми отнеме. Постепенно започнах да си влизам в някакви стари дрехи, които бях отписала тотално и радостта е огромна.

Знам какво е те гледат с пренебрежение. И едно ще кажа на всички глупаци, които се подиграват. Никога не знаеш защо един човек е дебел. Не е само от седене и ядене на хамбургери в МакДоналдс. А особено на едно подрастващо момиче подигравките може да не се отразят като стимул за отслабване, а като нещо много пагубно.

Знам какво е да съсипеш тялото си. Знам какво е да понесеш куп обиди. Така че не говоря просто ей така.

Успех на всички момичета, които имат проблем с теглото. Вие можете да се справите с него. Просто си повярвайте и бъдете упорити. Хубавите неща стават бавно.

момичета темичката е стара, но пък си заслужава, може да си я възобновим, моля авторката ако се появи да пише
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    V.Tyrnovo
    аз съм слаба в талията и шишкава в ханша... и мене това ме подтиска за6тото 4увам зад гърба си какъв задник имам... и изглеждам като стомна пробвала съм диети, спорт... ноо.. о4евидно е ген и сега съм ужасна някой ми казват спокойно, не е толкова зле.. но като 4уя само едно подмятане от сорта на " имаш бедра като на римски пехотинец" и се скапвам мн гадно. имам и целулит и немога да обли4ам късо Въпреки неуспехите си продължавам да опитвам. Дано успея да постигна фигурата която желая или поне целулита да го няма...
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

с много труд можеш да го постигнеш и не с тия диети, по-добре се храни здравословно и виж това
    http://images.google.bg/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1
    http://www.bb-team.org/exercise/1524/
    също скачай на въже доста ефективно

Айде и аз да се разпиша в темата
    Март месец се качиг за пръв път от доста време на кантара и .. 76 кг (170см съм) Спрях сладкото,тестените изделия,започнах да бягам...След по-малко от месец кантарът показваше 67.5 .. Но тогава волята ми започна да куца и в края на април видях 71,8 кг ...Сега ми е 3-ти ден от 90-дневната диета и съм 69 Този път твърдо съм решила да си върна тялото,което имах преди 3 години и съм сигурна,че ще успея

Евала на авторката за постигнатите резултати и за волята,която има

Евала и на теб, че си успяла за 1 месец близо 10 кила, аз не мога такива постижения, просто не свалям лесно

Мега фен Аватара на Infinity
    Още един повод,да се осъзная,че НЕ съм дебела...и да спра да мисля само за глупости 46кг/166-Е как съм?Дебела ли съм?Нали това е вечният въпрос!
    To infinity and beyond.

^ мога да ти кажа, че си далеч от дебела

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Още един повод,да се осъзная,че НЕ съм дебела...и да спра да мисля само за глупости 46кг/166-Е как съм?Дебела ли съм?Нали това е вечният въпрос!
    За мн интересна ли се мислиш?!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от allergic
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    За мн интересна ли се мислиш?!
    Явно да. Е нищо лошо, хубаво е човек да си вярва.
    Don't worry, be happy!

мии значи браво за волята и за решението да се стегнеш ( да отслабнеш) аз обаче имам проблем не знам дали съм дебела половината от хората които питам казват че не съм другата че съм значи тежа 61 кг и съм 1.71 горе долу плс кажете пълна ли съм и колко трябва да сваля?
    hi

Темичката е стара, но се радвам, че я има. Най-напред искам да поздравя авторката за успеха и волята. БРАВО! yan4ety:..момиче ти си страхотна за височината и кг си перфектна! Имам приятелка точно като теб и изглежда страхотно. Аз обаче.. 160см и 60 кг... Кажете ми как да сваля около 5 кг.. за колкото се може по-кратко време..аз живея в едно малко градче и след 1 седмица заминавам за София да уча.. на 15 съм, а имам ужасна талия.. та да не кажа 4е нямам и такава.. така че ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарна само да отбележа, че не мога да ходя на фитнес, а това много ме затруднява Благодаря на вси4ки

aaa и да кажа..БРОЙТЕ И МЕН! ВЛИЗАМ В КЛУБА

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Айде и аз да се разпиша.. в момента съм 162 см и тежа 60 кг , макар че не изглеждам много дебела, искам да сваля около 10 кг. Мисля, че ако го направя ще ми е доста по-удобно в собствената ми кожа.
    Миналата зима бях 160 см и 62 кг, но лятото ги свалих до 56... тази зима изпитах така наречения йо-йо ефект и отново си качих килограмите.
    А от две седмици съм започнала да ям повечко зеленчуци и плодове, без тестени и сладки неща, вече свалих 2 кг, тоест от 62 станах 60.
    Малко объркано се получи, но се надявам да ме разберете..
    бройте и мен в клуба :P
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Град
    Варна
    =D> =D> =D>

...И вечният отговор - дааа...
    :P

Евала .. и дано после да не върнеш килограмите,а да продължиш със здравословното хранене.
    Щастието на човека е в малките събития..!

Някак много неправилно ми изглежда това , че поемате инициативата в свои ръце.Това е прекрасно , но не мислиш ли ,че сама за организма си не можеш да се грижиш? Той е подвлиятелен щом до сега си била пълничка , след време могат пак да се качат килограмите.Нямам нищо против , просто смятам , че както за болните си зъби човек не може да ги лекува сам , така и за килограмите трябва специалист /диетолог/ ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Права си, че повечето хора не разбират какво е усещането. И не слушайте мама, когато ви казва "Важно е какъв си отвътре." Глупости! Отношението на хората никога няма да е същото към това момиче и към тeзи момичета , не зависимо какво. И навсякъде е така.
    Особенно в училище. Как да не се вманиачиш, когато в училище всички постоятоянно говорят за тегло, размери и прочее? Само ние си знаем какво ни е. И не е само навън. У дома също. Например аз винаги съм била по-дебелата от двете сестри. И сестра ми винаги е получавала комплименти, а аз оставам назад, въпреки, че в повечето случай съм по-отговорна и по-здраво мислеща. Случвало се е майка ми да хвали сестра ми с часове, а после като се сети че съм в стаята казва "Еее, и ти си красива...разбира се." Просто е много по-различно.
    И никога на никой не съм се оплаквала. (Това е първия път, който го правя и то анонимно в някакъв си форум, защото в истинския живот(навън, в училище, на улицата, вкъщи) ме е страх да се страхувам, и да показвам слабостите си, защото хората дота често ги използват слещу теб).
    И след това идва момента, когато правиш нещо за себе си. За мен беше преди около 6 месеца. Почнах да се храня здравословно и да спортувам и свалих доста. Не се меря, но определено по дрехите мога да преценя. И пак не съм щастлива, защото не съм здрава. Вчера просто ей така ми стана лошо и вдигнах температура 38 градуса. Отидох на лекар и се оказа че имам ангина и че имунната ми система е много зле, като ми предписа силни антибиотици за седмици напред и няколко вида витаними, едните трябва да ги пия месеци след това. А това е първия път, в който се разболявам през лятото и просто ей така. Сутрин си добре и после си като парцал. И се запитах как се случи това? Вярно, че предните месеци бях на строга диета, и ограничавах доста неща, ама ядох плодове, зеленчуци, протеини, въглехидрати. Имаше от всичко по-малко. И най-важното нещо беше, че пиех мултивитамини всеки ден, от тези разтворимите. И сега седя и пиша това, защото пак имам температура, чувствам се като бита, боли ме гърло и не мога да зяспя.
    Но разбира се, когато се излекувам пак отивам да тренирам и пак почвам диета, но този път ще я сменя. Просто е така.
    А когато някое момче от моя клас ме попита колко тежа, за да могат отново да сръвняват теглото на момичетата, той разбира се, няма и да знае през какво минавам, за да съм 1 или 2 килограма по-надолу. А и на мен не ми пука вече, защото на хората не им пука за теб.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Цитирай Първоначално написано от bebo4estvo
    ...И вечният отговор - дааа...
    Мхмм... :P

Супер фен
    Аз пък никога не съм се мислела за дебела.

Бройте ме и мен в групата..
    Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си