- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вечният въпрос-дебела ли съм???
Аз съм 48 кила/1.50ужас.!!!На мен не ми се подиграват много момчетата,а повече момичетата(злобарките).Нос XS i S дънки и блузи -имам корем и бедра,а останалото е добре....Записах се на модерен балет(защото преди съм тренирала танци) и много се натоварвам,от преди 2 дена не пия газирано(само вода и сокчета),за вечеря само шопска салата ям или зелена салата.Мога да ям само пилешко(повръщам от другите меса);Аз от малка съм злояда и можеби затова съм пълна-ям най-много на обяд или вечеря).Сега ще почна да бягам 30-40 мин. джогинг сутринта,да тренирам модерен балет,да излизам с фр от 11.00 до 21.30(да се разхождаме по магазините или да ходим до морската градина или до мола...)....НЯМА да правя коремни преси и да пия зелен чай.....Искам само за някоя много ефективна диета...
Не,че нещо обаче без коремни,коремът винаги ще е отпуснат.90-дневна диета пробвай.Първоначално написано от welwet
ПРЕЗ ВСИЧКИ ДНИ
---------------
Закуска : 1 портокал, 2 с.л. мюсли с 1 ч.чаша кисело мляко (1,5 % масленост).
10 часа : 1 ч.чаша кисело мляко.
16 часа : 1 ч.чаша кисело мляко с 1 с.л. ленено семе.
[size=x-small]малък текст[/size]
Kazanata duma ne e nai-golqmata bolka,nai-golqmata bolka e kogato veche ne chuvstavsh bolka...
taka parvoevalata za hybavata tema ...:P ta i az imah podoben problemz zna4i moq beshe sledniqt znatee 4e u4enicite se tap4em s kvi li ne gadosti na daskalo ta zna4i sega sam 10 klas i iskam da spodelq kakvo prejivqh az
zna4i v 3 klas zapo4na problema mi zna4i po4nah da qm mn i stanah mn debela tva do 5 6 klas a znaem 4e v na4alnoto u4ili6te ako si debel ili s o4ila i prekaleno klio6taf vednaga se izmislq prqkor za teb beshe me strah da hodq na y4ili6te za6toto znaeh 4e 6te izsipqt porednata obidi za men i az pak 6te se natap4a s sladko kakto vinagi pisna mi da gledam slabite momi4eta koito si imat gadjeta kogato bqh 6 klas ta re6ih spiram da se tup4a s sladko i po4vam da otlsbva
v 7 klas se po4na vsi4ko poneje nali si kazah treqbva pisnea mi mom4tata da me gledat s otvra6tenie
poneje nali i v novoto daskalo trqbva da sam slaba i hybava az poprincip v 5 klas bqh 150 i 65 kg
v 7 klas re6ih krai zapo4n ah da sportyvam i da qm razdelno po edno vreme bqg sasvesm sprqla da qm no tova nqma zn ta taka tova debeloto koeto bqh po malka stana 49 kg i sega sam mn dodovlna ot sebe si iskam da kaja na vsi4ki momi4eta s toq problem momi4eta nedei da se zatvarqte v sebe si preglatnete obidata i deistvaite
makar che prirodata ni e a napravila takikva kakvito sme i 6te se nameri takaf 4ovek koito 6te vi obi4a za6toto nie ne sme bog i ne moje da re6avame kakvi da se rajdame
iskam da kaja na vis4ki 4e nqma ni6to po hybavo da si jiv i zdrav
a otnosno temata ima gi i takiva momi4eta i az mislq 4e seki ima sobsveno mnenie za sebe si i seki go haresvat s tova koeto si e
ami tova e ot men ...... o6te vednuj evala za temata
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Дебела съмМногооо!
Running is my drug and I am overdosed ..
да и аз съм така .. разбирам те прекрасно.. но вече ходя на фитнес и се ограничавам има някакъв ефект.. но има още за исканепожелавам ти успех и дано да постигнеш целите си
![]()
хора които иска да отслабне да пише на скаип за диета през март 2009 аз тежах 100 кг през март 2010 вече бях 70 кг значи ядох само пилешко месо зелени салати шопски салати таратор но вместо да слагам олио слагах зехтин и през октомври 2009 почнах с фитнеса и допалнителните коремни преси.Успях да отслабна сега усилено правя коремни преси за горната и долната част на корема за да направя плочки.опитвам се от една година но неуспявам.Но поне имам добро тяло.С други думи пратих старият Вальо в историята.Казвам се Валентин които иска пращам снимки за разликата между 100 кг и 70 кг.Скаип valentin.georigev48
Valentin
А колко си висока?![]()
тоест колко съм висок, висок съм 1.80 см и както казах тежа 70 кг
Valentin
Чувала съм, че корем не се сваля с коремни преси. Каза ни го един даскал по физическо. Обясни, че мазнината се натрупва над мускулите, а с коремните преси се стягат точно те. И като се стегнат избутват напред мазнините и става още по-зле. Най-ефикасния спорт за мен е плуването, понеже се тренира цялото тяло.
Също така един лекар каза, всичко с което можете да прекалявате и няма да ви подейства зле са зеленчуците и секса. Така че, от плодове и зеленчуци, наблягайте повече на второто, защото пък прекаленото консумиране на плодове не било хубаво, защото съдържали... ъъъъ забравих какво беше и водило до... ох, че съм... Ще замълча. Вие ме разбрахте![]()
Отбягвайте газираните напитки и пийте повече сок от грейпфрут, вишна... и такива разни по-киселки. Помагат. Не говоря от личен опит, но имам наблюдения върху майка ми...
На мен проблема ми е, че ТРЯБВА и ИСКАМ да кача килограми. И не го казвам, за да се изхвърлям, просто и аз съм се комплексирала понякога и съм чувала кво ли не, въпреки че съм на другата крайност.
аз няма какво повече да свалям аз като станах по добре 80-75 кг почнах фитнеса и така се стегнах и постепено си станах 70 кг изглеждам добре стегнах се но проблема е че искам да направя плочки.
Valentin
Да, и аз мисля че 70 75 кг са ти супер)))0
Имаш наистина силна воля.Поздравления
Аз мисля че никога няма да мога да сторя същото
So far away...
значи ако някои иска да почва диетата значи може рибка смисъл само чистото бяло месо може пилешко филенце да си хапвате зелена салата там със краставица може с риба тон аз лично ядох салатата със риба тон,шопска салатка може ,но задължително със зехтин може яица е тука може с олио но колкото тигана да не засъхне може млечни продукти като прясно обезмаслено мляко кисело мляко сиренце ако някои не може без безакохолно може кола лаит аз лино си пих кола лаит това е диетата може там в малък грамаж тиквени семки.Еми това е пожелавам късмет на всички които искат да отслабнат.
Valentin
а забравих някои ако яде пиле само месото без кожата аз лично не обичам кожа от пиле
Valentin
*темата е стара*![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
А и да предупредя значи когато почнете тренировка дали ще е във фитнес или плуване БЕЗ НИКАКВА ХИМИЯ ЗАЩОТО СЛЕД ВРЕМЕ КОЖАТА ПОЧВА ДА УКАПВА И СТАВА МНОГО ЗЛЕ И КОЖАТА СИ ОСТАВА ТАКА ОТПУСНАТА И КРАЙ ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СТЕГНЕ
Valentin
Здравейте!
Нова съм тук, но се регистрирах основно заради тази тема... Стори ми се добра идея да кажа някои неща.
Никога не съм била кльощава (и слава богу), но съм била слаба. После в пети клас не знам какво ми стана и рязко напълнях... и така си бях до осми клас включително - тази година го завърших.
Хората около мен ми казваха, че теглото ми е нормално, но за мен беше очевидно, че не е. Метър и шийсет и седем и шийсет и шест килограма определено не е в реда на нещата.
Така че рязко си сложих спирачки - не така, че да ми се стресне организма, ами просто спрях излишните неща като вафли, торти, баници, сандвичи, etc. и наблегнах на храни като салати, ръжен/типов хляб, много плодове и зеленчуци... Започнах да обръщам внимание на всяка калория, която поглъщам. Започнах да правя по поне 200 коремни преси на ден. Големи разходки в парка... или дори планината, когато имам възможност. Каране на колело с часове. Много движение и по-малко седене на едно място.
За седмица свалих три килограма и сега продължавам да свалям.
Идеята ми беше, че... да се постигне това не е чак толкова трудно. Просто трябва воля... и евентуално някакво вдъхновение, някаква мотивация - ново училище, почивка на море, някакво събитие като концерт или празник, което е важно за вас, ако щете дори и някоя красива рокля, в която искате да изглеждате добре или известна личност, на която искате да приличате.
Като заключение... стига човек да е постоянен, да има воля и истински да се старае... не е трудно. Успех!
Roma locuta. Causa finita.
Темата е от 2008И вече има друга такава http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=426483
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно