- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпки, коса и гърди
ДРАЗНИШ НА МАХ ВЪРВИ ЗЛОБЕЙ ДРУГАДЕ пффф..... пачаПървоначално написано от MaDdNeSs`GirL
По темата аз нямам пъпки,но ползвам cleand and clear garnier3v1 acne out и дневен крем на AVON![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Щом на 12 се страхуваш за пъпките не знам какво ще стане като навършиш 14..![]()
Лицето: не използвай продукти на Ейвън.. Не са ефективни, освен ако не е някой от геловете за почистване.. Иначе освен почистване не премахват особено много пъпките. Acne Out са добри, но не ако кожата на лицетото ти е твърде чувствителна като мойта. В такъв случай ще получиш изгаряния по цялото лице и пъпките ще се превърнат в огромни рани... Иначе другите ти дадоха достатъчно съвети. Но ако наистина имаш чувствителна кожа, по-добре не бързай да я мажеш с каквито и да е мазила, защото само влошават нещата. Аз откакто спрях да ги използвам, се мия само с вода и по кожата ми рядко има "гейзери"
Косата: Хининова вода. Аз лично съм я ползвала и наистина има ефект.
Гърдите: Ами никога не съм имала този проблем, но би трябвало сутиените с подплънки да вършат работа..От онези дебелите подплънки
![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Само, че не влиза сега в пубертета, влязла е преди 2 години!!!!!За пъпките - само на 12 си, сега влиаш в пубертета, а около теб има хора, които още не са навлязли в този период. Замисляла ли си се, че може за това да нямат пъпкиИ не само това, всяка кожа е различна.
А ти въобще имаш ли акне?Първоначално написано от Ms.Lonely
![]()
За пъпките опитай GARNIER 3 in 1 аз ползвам такъв и съм доволна премахва черните точкиАз също съм на твоята възраст но нямам проблеми с гърдите ( даже често се случва да казват , че са големи ) но има сутиени Push - up , мисля , че някой спомена за тях ... Страхотни са ... не са много скъпи
а зааа косата и моята е къса и стоя и я чакам да порасте ! Най - ефикасното решение !
![]()
I`m exactly where I`m supposed to be..
За кожата на лицето.. хората ти казаха доста продукти.. аз ще ти препоръчам крем Garnier Pure A , който съдържа силицинова киселина + цинказ го използвам от 2 месеца някъде и съм много доволна
става и за основа за грим.. мн е добро
![]()