.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    А защо , мило дванадесетгодишно момиченце не разгледаш из форума? Има хиляди коментирани теми!

По темата, крем Витасин от аптеките, струва 3 лв, чудесен е !
    ДРАЗНИШ НА МАХ ВЪРВИ ЗЛОБЕЙ ДРУГАДЕ пффф..... пача

По темата аз нямам пъпки,но ползвам cleand and clear garnier3v1 acne out и дневен крем на AVON
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Щом на 12 се страхуваш за пъпките не знам какво ще стане като навършиш 14..
    Лицето: не използвай продукти на Ейвън.. Не са ефективни, освен ако не е някой от геловете за почистване.. Иначе освен почистване не премахват особено много пъпките. Acne Out са добри, но не ако кожата на лицетото ти е твърде чувствителна като мойта. В такъв случай ще получиш изгаряния по цялото лице и пъпките ще се превърнат в огромни рани... Иначе другите ти дадоха достатъчно съвети. Но ако наистина имаш чувствителна кожа, по-добре не бързай да я мажеш с каквито и да е мазила, защото само влошават нещата. Аз откакто спрях да ги използвам, се мия само с вода и по кожата ми рядко има "гейзери"
    Косата: Хининова вода. Аз лично съм я ползвала и наистина има ефект.
    Гърдите: Ами никога не съм имала този проблем, но би трябвало сутиените с подплънки да вършат работа.. От онези дебелите подплънки
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Град
    някъде там...
    За пъпките - само на 12 си, сега влиаш в пубертета, а около теб има хора, които още не са навлязли в този период. Замисляла ли си се, че може за това да нямат пъпки И не само това, всяка кожа е различна.
    Само, че не влиза сега в пубертета, влязла е преди 2 години!!!!!

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Ms.Lonely
    За пъпките : Аз също съм на твоята възраст и се грижа за кожата на лицето си ето така : Всяка вечер си измивам лицето с тоалетен сапун (не този с , който си мия тялото естествено ) . Почиства кожата ми много добре , но я изсушава . След това си мажа лицето с крем "Здраве" . Така кожата ми е хидратирана и чиста . Нямам нито една пъпка да не чуе дявола !
    За косата : Незнам какво да ти препоръчам за да порастне по-бързо . Просто чакай и си прави различни прически с ластичета и шнолки !
    За гърдите : Повярвай ми не е нужно да изглеждат по-големи . Принципно по-големите деколтета оптически оголемяват бюста , но те не са за момиче на нашата възраст !
    А ти въобще имаш ли акне?

За пъпките опитай GARNIER 3 in 1 аз ползвам такъв и съм доволна премахва черните точки Аз също съм на твоята възраст но нямам проблеми с гърдите ( даже често се случва да казват , че са големи ) но има сутиени Push - up , мисля , че някой спомена за тях ... Страхотни са ... не са много скъпи а зааа косата и моята е къса и стоя и я чакам да порасте ! Най - ефикасното решение !
    I`m exactly where I`m supposed to be..

За кожата на лицето.. хората ти казаха доста продукти.. аз ще ти препоръчам крем Garnier Pure A , който съдържа силицинова киселина + цинк аз го използвам от 2 месеца някъде и съм много доволна става и за основа за грим.. мн е добро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си