- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- American College of Sofia
Аз съм, Неда.Първоначално написано от PinkRazor
Вярно е, че тая година 8/3 и 8/4 не са най-яките класове, но там също е яко.. Смисъл за т'ва, което учат.ИИИ вярно е, че 8/1 и 8/2 е най-яко да си.. Ама не мога да се съглася, че 8/2 е най-якия клас...
![]()
8/1 рулЗ![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
хееей! 8/1 над всичко![]()
не, наистина тфа е най-веселия клас
иначе американския рокс.. в началото ми трябваше доста време да свикна с хората, ама сега вече съм добре![]()
ay caramba
taka..za vlizaneto vutre..na purvo mqsto..zada4ite..ot tipa s ymoreniq yili..sa mn stari..davat gi i kato primeren izpit..[v edna oblojka]..neka dam primer s men..gotvih se za durjavnite izpiti..i edin den sly4aino ne6to stana vuporsa za koleja..vidqh go..i kazah na na6te..4e iskam da probvam tam..hodeh ve4e pove4e ot polovina godina na edna 6kolasyper strogi i t.n 4 puti v sedmicata na yroci..subota i nedelq po cql den..i tui kato..po tfa koeto bqhme 4yvali..re6ihme da me zapi6at na yroci..i taka..programata mi..be6e yjasna ..neka kaja..kaka proti4a6e edna sedmica.. ponedelnik:4astni yroci ili ni6to..vtorinik:6kola srqda:yroci za ak 4etvurtuk: 6kola petuk:yroci za ak subota i nedel:6kola..i su6nos ne polagah mn mn ysiliq za ak..be6e si syper natovaraven..no nqma nyjda i polza..ot oplakvane..1vo izbora si be6e moi..nikoi ne me e karal..2ro: poznavam hora,koito vlqzoha tam..s pove4e ysiliq..i zybrene..pove4e 4asove hodene na yroci i trepene..no su6to taka..hora,koito polojihapo-malko ysiliq..otnosno rezervite..ako si ot purvite 5-10 rezervi...ima6 golqm 6ans..ot purvite 5..nai-ve4e..no ot 20 natam..prosto nqma smisal..taka..otnosno za izpita..predpolagam tezi,koito iskat tam..sa zapoznati s razdelite..za logi4eskiq..[s malko mislene se poly4ava..]..ne navsqkaude i vinagi..[ ne e mn polezno da se raz4ita na kusmet..az li4no nqmah kusmet i nqmah :D]..no e hybavo da ima6..taka matemati4eski..mn zada4i..mn za malko vreme..v na4aloto kato po4nah podgotovkata..prosto ne sum mislelsa 4e ima 6ans..ot tolkova zada4i da re6a si4ki bez 5..g/d se pada po polovin minyta na zada4a///ili nz to4no..bulgarskiq..em./.normalno..treniratie...zavreme..spored tfa kfo moje da e..eseto..sega tyk..mn se iznervih na nekfi..ne nezapoznati priqtel4eta..koito mi obesnqvat 4e se vliza s 3% ese..su6nost a zli4no/..ne misleh 4e eseto..zna4i mn..no vervaite taka e!!..davam prost primer..edno momi4e ot yrocite..bate..pi6e6e syper qki eseta..taka..sled izpita..si govorihme..i az znaeh..4e.prosto..eseto mi li4no za men ne stana dobre..i zagalavieto go preebah..ta tq kaza..4e tfa i bilo edno ot nai-dobrite eseta..izlqzoha rezylatite...az bqh prieta..a tq rezerva..[%tite mat..ni bqha po4ti su6tite..] samo deto neinototo ese be6e 11% a moito 17,5% ..taka..4e s 3 % ese..vervaite..ne moje6 da vleze6..tazi godina..nai-niskotot ese..be6e 7% taka 4e..ne e za pla6enee ili ne6to..na4i az l4no ne si davah mn zor za ak..posle osuznah 4e dosta go iskam..e..poslednata sedmica..re6ih 500 zada4i..wtf!?!?!..i fa bqha zada4i ot yrocite..tui akot..re6ih da napraa..pone malko en6to..da iam neyf 6ans..tui kaot..na yrocite..se ne vnimaaah..se smeeeh..az sum panta ;d.. taka ne sum vqrvala 4e 6e go napraa tfa..qvno dosta summgo iskala..taka ot taa rabota razbrah..edno..kogato se hodi na yroci..trea se vnimaa[vuprkei 4 eponqkoga se optivah ne6to da napraa :D..] ama ne zacepvah ni6to :D.. za tfa..namiraite vreme..vku6ti..sednete..pregledaite gi tiaa zada4i...piatie posle y4itelq..ako ne6to ne ste mn razbrali..ddz..za eseto..ne mi obesnqqaite tyka..nekfi..4e 6e mi napi6ete ese..ob6ta kyltyra..okey..taka...e no za ese se iskat tri ne6ta 1: izobretatelnost.. 2: da poznaa6 kak da napi6e6 tf a ese..[yvod..edno dve izr..moje i s vupros da s epo4ne..teza..pone dve dokazatelstva..primerni nekfi..zaklu4enie..]izrani sredtsva i t.n 3to: hybavo e da si pisal ese..da si mislil nad nekfi temi..tfa ti razvintva vuobrajenieto..a su6to i kyltyrara i pravopisa..da via za 25 minyti..kaka 6e se izmisli..ese.. ne dulgo 5 reda..pulno s gre6ki..koeto pove4e ot polovinata znae6ti i razbira6ti 6e napraat..]primerno..vskei si ima lubima tema..primerno da kajeme..lubov;;em v pove4eto sly4ai s kap4ica izobretatelnost..moje6 da si vkara6 lubovata v eseto..omrazata..jivota...i t.n..~~~ ;dna4i..ako iskah da vleze6 v ak..prosto e po4yi zaduljitelno da hodi6 na yroci..dori aide nqma 4ovek koito da e v ak..i da ne e hodil na yroci..imam predvid..nqkoi ne sa hodili to4no na yroci za koleja..no vsi4ki sa hodeli..nqkade da doysvoqvat material..ili ako ne vsi4ki..golqmata 4ast....az li4no vidqh pred o4ite si..kak edna poznata..dosta bogata..obesnqaa6e kak 6te vleze s pari..a ne e vutre sega..ta za kfo govorime..vsi4ki vlezli..sa ymni hora..polojili nekfi ysiliq..ili ako ne vsi4ki..[pak kaam]..pove4eto..izpititu se smenq vsqka godina..priemrno yrocite na koito hodih..smsiul..tolkova trydni zada4i nqa6e..i vse pak..re6aal li si zada4i..logi4eski..matemati4eski..ese pisal li si..ysiliq vkaral li si..jeanie iam6 li..6te vleze6..[ima ponqkoga gadni izklu4eniq..hora..hodlei na yroci..it.nizdunili se e ot panika..i t.n]/..vajnotot e da ne se panikiosva6 :D///zn..sega kfo si mislite.. :D `taa tyka kfo mi govori.. :D` okey..na dymi..lesno..ama..az 6e si priznaq..az sum goqm panika...priemrno na logi4eskiq razdel..prosto ne6to mi stana..i bate gledam..sulzi..omg ..wtf :D :D :D//i si vikam q stiga..se edno..i bez tfa s eiduni na toq razdel dai drygite..bate ima trydni razdeli..qsno e tfa..ako ti s epadne toi..bate ne psihqsvai.//da ne e smao na tew tryden..si4ki 6e se izdunat..prosto optiai ne da zareje6..razdela..[primer s men :D..em gledam..sulzi vika q stiga..da my eba maikata :D//i vikam ..do tyka..i go zarezah :D..i sled 5 min vikam..q stiga ..spomnih si vsi4kite suveti d ane s eotkazvam..cqlotot jelanie.i po4nah s em4ua tam pak :D]..sega iskreno sujalqvam..za6toto ako toaa razdel go beh napraila..6tqh d asum mn po-napred..okey prieta sum s 61.27% oba4e..s tia procenti..mojeh i d asum nekfa rezerva taka 4e..s 71 4oveka sega..6anasut e po-golqm ..naistina..a da za yorci..az li4no se sbluskah ..s pone 6 -7 6koli..ot koito vqrvam 4e dve sa nai-dobrite..1vata..ne e to4no 6kola..tfa sa yroci..ot g-n Simeonov..strahoten 4ovek..mn my blagodarq..!!! az beh ni6to..pulna dypka..ot probnite..s moite 6ibani 37-44% v na4alotot..bez vnimanie golemo..i y4ene..stignah do 60-65%..2rite yorci: MAGNET...ragaliq su6to predlagat..i tam nqkfi pasiii/sofroniii..ne gi znam..]prosto tezi yroci davat trenirovka..i qsna predsta az izpita..do nqkfa stepen..sa priemrno..idva purvi razdel..[a da znae6 kyf e toaa razdel..kfo d aprai6..tyka..nekfa taktika..ddz] i kakto mi kazaha na men..Napravi go kato igraa...da ne ti pyka..i 6te si tam..!!.. [ne vqrvah 4e 6te stane taka..no naistina..pravih toq izpit..s golqmo bezrazli4ie..]..vuprkei 4e kato info..ne skha nifko drygo y4ili6te.. :X ...taka 4e na tezi,koito imat jelanie..i sa sigyrni..kakfo iskat..tfa s akaot suveti..yspeh!!
taka..sega skupi..nezapoznati hora..6te izkaja li4no mnenie..po nqkolko povdiganti temi..1vo..za tfa 4e hoarata ot ak..bili zyburi..snobari..nadyti..bogata64eta..bez socialen jivot..i kontakti..i nz si kfo..molq vi se..vie ,koito go kazvate tova..dori ne poznavate tezi hora!! taka..navsqkude gi ima..takiva..no v ob6to4islo..ne trea se govori..se edno az da kaja sega..okey..poznam edna ot nemskata..nadyta kifla..bati tuap4kata..yajsna e..mn tupa..i zadrustena..i kfo?!?! cqloto 91vo..e takova..stiga.. :-D 2ro otnosno izpita..okey za durjavniq ima pove4e hora..fakt!!..taka a zli4no sporq s maika si za.tfa..okey..horata s amn no kakfi sa tezi hora..ot edin klas..po 4 4oveka svestni iska6ti da psotgnat ne6to..si4ki drygi..nekfi s bal 20-26.. li4no taa goidan hodih s edna fr..ot frenskata..da vidime kolko sa tia mesta..samo frenskata e priela 350 4oveka..ob6to hybavite..y4ili6ta..elitnite.[[si4ki gi znaqt] sa prieli blizo 800 4oveka..taka 4e otno6enieto ako v ak e 1:5 pri durjavnie e 1:15 [ot tia 15..samo 5 sa konkyrenciq..]
za izpita..okey..prerazkaz..az priznam az sum otveqn 4ovek..ne moa mn da pomna..zada4ite..50 matematika 50 bg.. za 3 4asa vsqko..v ak izpita.. sa ti blizo 100-150 mat za 1h i 30.. i bg za 25 min kum 50..zavsisi..moje i pvoe4e i po-malko..vs godina e razli4no..oba4e..kfo..mislite si 4e sa mn po-lesni..6oto sa pove4e na broi...ili su6to tolkova..em lujete se..samod eto ima takia zada4i..deto pri durjavniq..nai-trydnite logi4eski..ne sa takia..i da..navsqkude ima tipove zada4i dori ityk..no..tyka za razlika ot pri durjavniq..[kadeto sa razglednai sik4i vidove preri t.n]..kadeto si pi6e kfo 6e se dade..i zna na kfo da se gotiv6..tyk ne e taka..vinagi moje6
dabude6 iznenadan..s zada4ite..s eseto..koeot yverqvam vi...4yh gi kfo sa pisali..nekoi hora..deto ne beha pipvali..ese..i deto msileha 4e ne e mn trydno...i tyk ima pravila..samo deto..1 e za malko vreme.. i 2..nema6 li vuobrajenei..si out ;] .. 3to otnosno parite..ne vs mogat da si pozvolqt 11 hiledi..okey..samo 4e na dosta im e namalena taksata..vlquzl li si..vuttre...6e ti napraat normalna otstupka..[nali i na men mi napraiha..] 4to v acs..i tupite sa ymni..vzemi nqkoi ot normalnite v koleja..i sravni s nqkoi ot normalnite navun.. [noramlen v koleja ...okolo 5..] normalen navun..3-4-5]..samo deto1vo..moat liicite vkvartaalnotot ..s izy4avane na angliiski..da pokriqt 6 v ak..ne..i dori..za angliiska..ne mogat!!..ne namesvam frenksa..nems a..ispannska..i angliska.i t.n imam predvid..4e ne e pravilno da se sravqna..koi otiade bil po -ymen..kakfi ocenki...i t.n tiu kaot v ak..oby4eniet e po-razli4no.. 5to..nikoi ne e kazal.. 4e v acs..sa nai-ymnite..ne sa vsi4ki nai-ymni..no budete isgyrni..ima ot nai-ymnite..kakot vsqko y4ili6te..i ak si ima hora s koito da se gordee..naistina..i te ne sa 2-3ma..ne e pravilno i tyk da se sraqnavt..ne6tata..za6toto vie..yprekva6tite..nqmate baza na koqto da yprekvate..tui kaot ..hoarata ot ak ne sa se qvili..na durjavnite..[ili pove4e ot tqh]..i dali ako horata ot ak..prqtei sa se qvili na durjavnite..dali v momenta pove4eto ot 1va nemska..nqma6e da ne sa tam..[moje i obraten varinat..ni6ot ne kazvam]..6to..nikoi ot koleja..ne e kazal 4e tyka s anai-ynite..horata vutre..se gordeqt sus sebe si i s tfa y4ili6te..7mo..zaradi hora koito prikazvat..bez da nqmat na kakfo da se osnovat..i 4iito dymi s ebazirat..na mnenie ot prqteli..ot poznati..i ot takiva..`zlobari..ili nz i az to4na dyma..predi tqh`..si vadqt vpe4atelnie..koeoto e pogre6no..povqrvaite!!..i imennoo zaradi tqh..v 50% ot sly4aite kato kaje6 4e y4i6 v ak..horata na ym si kaaat[qsno..toa nekoi nadyt../zybur//razglezen bogata6]..ae stiga.. a tova e izklu4itelno gadno..povqrvaite..no vsu6tonst vsqko y4ili6te si ima i..dobra i lo6a slava..vajnoto e dali `dobrat` i dali `lo6ata` imat pokritie..i do kolko go imat..no v momenta..ne s eoptivam da sporq snqkogo..a d aizkaja mnenieto..si..yvajavam tfa..4e i drygi ..netolkova zapzoanti go kazvat..da tfa e za vsi4ki..kfoto si 4yl..kazva6 go..okey..ima hora s opit..da kaja na horata turse6ti otgovori..tyka..i sega tfa ne be6e za vsi4ki[ i tezi..koito kaat ..em 4yala 4e acs..ne emn dobro daskalo]] tfa e za hora..koito se izcepvat s 6ibani ..i syper tupi..opredeniq..za horata vutre/..za kazva6tie..4e horata vutre..nqmat socialen jviot i vruzki...za nqkfi 6antvai ot tipa..4e..ne se ebut..ili e takia..a..da ..i z atezi,koito sravqnvat dve ..razli4ni ne6ta..ii ot tam....saata edni sporove..i se nervime tyka..i kaot krai..snobari..kifli..bogata64eta..ligli/ligliovci/zyburi..[v pove4eto sly4ai ima i mn ymni]..zaqjda4i..nadyfki..gi ima navsakude..su6ot intriganti i licemeri..ne govorete tolkvoa za koleja kfi bili tyka horata..be zmn d agi ponaate..[ili da znaate bate 2-3ma ot tqh]..6oto v sega6notot y4ili6te..na mn ot zaqjda6tie..horata ot ak..mogat da kajat su6tite..ne6ta..SI4KO IDVA OT TAM..4E AK..SI E OBIKNOVENNO DASKALO..SMALKO PO-RAZI4NI STANDARTI..IMETODI NA OBY4ENIE..no ne abravqite..horata na vsqkade sa edni i su6ti |( :) i.. samo 4e ima i tkia..deto govorat bez mn da znaqt :D
бахти умрелата дупка
УоУ наистина не мога да повярвам на коментите тук .. Наистина не е за вярване .. НАПЪЛНО съм съгласен с коментарите на човека пуснал тази тема ! Умно момиче !! Аз ще кандидатствам в АКС тази година след 2 месеца да сме точни , доста и притеснително .. Аз хода от 6 клас на уроци при две учителки .. Не , аз не мисля , че уроците са нещо лошо .. Просто екстро трейнинг , който може да си го позволи на негова глава си идват. Надявам се да вляза. Всъщност , за разлика от 50/100 от хората в България аз мисля за бъдещето си . В АКС се преподават към дестина езика и повече не ставайте смешни , не се влиза с английски , а с български и математика и ти трябва минимум 5.00 ... Тези с 3-4.99 просто яко завиждат и ругаят , че хората влезли са били "снобари , зубари и тем . подобни " , а тови си е просто жалко ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't allow people to destroy your dreams.