.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Една песен,която Денислав затананика

Здрасти на всички!Една песничка ми хареса...Този вторник (1.05),когато възлагаха задачите споменаха нещо за песента "We Will Rock You"...Както знаете всички,повечето песни след припев има куплет.И Денислав запя куплета с български текст нещо от рода на "Аз съм шампиона..."!Който знае как се казва песента или знае някаква част от тескта ще съм му много благодарна...Мерси предварително!
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Град
    Bulgaria
    Queen - We Will Rock You
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Знам,че е на Queen...Трябва ми на български песента,която затананика...Аз ли не съм написала както трябва,че търся български идиотски вариант... :P .Аре много ви моля,четете както трябва де!
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

човек ти не се ли сещаш,че може денислав да я знае тая песен но и да знае езика кой е и да си я е превел на бг.като толкова даваш зор си я намери ти песента и ни даи линк.
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

Щом пиша тук и моля за помощ,мислиш ли че не съм търсила?!А и освен това,песента на английски не започва по начина, който запя,така че не е преведена!!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Сигурно нама бг вариант,айде не се пали толкова...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мерси за добрия отговор...Този беше най-добрия...Обаче...Леле...Ти си трупат коментарчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си