- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- [!] Приятеля ми ми поставя условия???
taka zna4i priqtelqt mi mi kaza 4e nqma da mi dade celuvka dokato sama ne go nakaram da mi q dade... az sam leko neuka v tazi oblast i ne znam kakvo to4no da napravq...?? ako moje nqkoi koito znae i e po opiten da ni kaje nqkoi jenski nomera, ili pone da mi kaje kak da deistvam po tozi slu4ai.. leko sam oburkana tai kato si iskam celuvkata na vsqka cena.. pls pomognete i mersi predvaritelno![]()
фани го за щепсала , па да видим дали няма да ти даде..![]()
Хаха и аз казвам често така.Искаш я няколко пъти,правиш няколко ИОИ (индикатора на интерес,погледни в гуугъл за езика на тялото) и държите сексуално напрежение в разговора (демек си приказвате за секс,а не за "ДНК и Генетика",както казва един човек).Според мен ще се изкуши.
Ето това действа мн добре
Пръсни си пърфюм и се доближи до него,все едно ти правиш крачката.Предполагам няма да откаже и ще трагне да те целува и той (аз поне така направих).Тогава си отдръпни главата в страни и му кажи, че просто искаш да ти помирише парфюма, а след това го накарай той да те целуне
Ако реши да не те целува и още не се поддава,кажи че само искаш да ти помирише парфюма.Той на това предполагам няма да се съпротиви и тогава направи обратното.Целуни го докато се е навел да ти подуши парфюма.
Идеята е че ще си му в интимната зона и почти 100% няма да отрече.Аз обикновено първо подушвам парфюма и след това целувам и никога не са ми се противили досега и обикновено ми казват, че им харесва такаСтава "спонтанно" все едно
Успех с целувката!
ti p1k mu kaji nqma celuvka,nqma sex (tantu za tantu se pak)ne bz
za tfa s parfiuma s1m 100% s1glasna, no spored mene 6tom ti e nalojil voab6te takova uslovie toi iska ti da napravi6 ''parvata kra4ka'',demek (pu da ne e mek) te ''izprobva'' dali ti stiska i dali tolkova go iska6
![]()
![]()
za6to da se napiem i da palzim kato mojem da se napu6im i da letim!?!?!?
Vyrti si ezi4eto byrzo i palavo pred liceto mu,i go liji po vrata(she stane lud )
![]()
Мойто момче като ми бяга го бутам не леглото да легне разкрачвам се и сядам на "малкия приятел" започвам да го целувам от едната страна на вратлето и по едното уше и после като минавам на др уше си доближавам устните точно до неговите и аха да го целуна обаче нема.. и така той мн се дразни и самичак си ме обръща и се нахвъря да ме целува![]()
като пораснете малко над 12 може и да стане
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Първоначално написано от svetliovn
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
xa moito gaje su6to taka kazva6e ponqkogahva6ta6 go leko i po4va6 da go gali6 po topkite
naprao 6e poludei
![]()
na 16 sam .. prosto iskam savetПървоначално написано от skatemore
![]()
...да си дойдем на думата. ^^Първоначално написано от angel_girll
![]()
Нямало да даде... къде ще ходи? ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хаха и моя така се правеше веднъж....аз се ядосах,ама след малко като си "изпросих" целувката и ми беше много по-сладка от обикновено! :P
a kak si q izprosi?? kaji pone 1 na4in plsПървоначално написано от rame
![]()
ahaha tva mom4etata mn 4esto go pravat .... nz za6to ama sig im pisne vinagi te da pravat 1vata kra4ka ... emi kVo da ti kaja nqkak si go kiSs i posle se drupni, za da mu stane po- interesno i toi sam 6te iska da tenz pri mene deistva.... uspeh :P
JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P
nqma celyvka nqma sex +1Първоначално написано от perverzna
![]()
Уф, целувките не са поредната игра, показана ви от възпитателката в детската градина. като искам целувка, просто го поглеждам и той знае, че искам да ме целуне. Ако пък не се усети му залепвам 1 и си вкарвам езика между устните му.....Какви са тия гоненици и игри. Моят много обича да се целуваме..
съгласна съм с начинитеописани по-горе, сосбено онова за щепсела![]()
аз лично, често изпусам нещо точно пред него и леко се навеждам, като се отърквам в него, особено ...ТАМ...![]()
друг вариант: заставаш пред него и изведнъж си вдигаш крака и обгръщаш кръста му с него, особено ефектно е ако си с къса пола. след това приближаваш устните си много близо до неговите и го галиш с ръце. когато поиска да те целуне, просто избягваш целувката му докато просто не те хване и не те разцелува и...![]()
az bih go uhapala![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ами не помня точно....май посегнах да го целуна,той се дръпна,щото "съм се държала лошо с него и нямало да ме целува"Първоначално написано от House^mania...
Аз продължих да опитвам,той се дърпаше,но накрая "склони",и тогава аз се дръпнах!
Само че след няколко секунди го целунах изненадващо и беше много яко!
![]()
Няма целувка...наказан е за 2 месеца.![]()
![]()
дърпаш го и го целуваш какво толкова сложно има, като той иска ти да го направиш давай. няма да боли
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
Ritni go v korema toi shte se navede hvani go za ushite i go celuni![]()
Първоначално написано от RyAn
![]()
![]()
![]()