- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да нямаш гадже на 15?
Искам вашето мнение дали е нормално да си нямаш все оште дадже на 15 години. Това прави ли те още малък или...?
еми зависи от човека брато..аз съм на 16 в момента и нямам но и не искам да имам така си ми е по добре..като ти тряя секс има хиляди момичета за уан найт екшън за кво ти е приятелка мани ги тия..
Проблемът е че дори и с език не съм се целувал!![]()
Обаче дай малко оточнение...Сега в момента нямаш гадже или попринцип си нямал..
Както и да е...Лично според мен това,че един човек си има гадже не го прави по-голям...По-скоро постъпките показват колко е голям човек,а не броя на гаджетатаТова е моето мнение.В момента и аз нямам приятел,но не се чувствам малка или нещо от рода
![]()
A na 19 ?![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
emi spored men nqma ni6tu stranno v tova, naistina zavisi ot 4oveka , koi kogato si hvane togava :P a btw trudno li ti e da govori6 s momi4eta, 6tot tova ponqkoga e problem
![]()
![]()
Az SaM MaLka I SladKa InTriGa!Pp
ae hora napulno normalno si e... vij sq az sam momi4e na 16 i nqmah priqtel do predi 8 meseca... hvanah si edno svqstno mom4e i ve4e 8 meseca sme zaedno i aaz ne bqh se celuvala no ne e stra6no... vsi4ko 6te e dobre nikoi nqma da ti se smee za tva ili da te podigrava.. vseki 4ovek si e razli4en iz4akai podhodq6tiq 4ovek.. ane samo ei taka da si s nqkoi![]()
Не, абсолютно никакъв проблем немам с момичета, даже много си допадаме, но може би проблема е в това, че аз съм се много позанимавал да сваля някой, абе нз?
Ami nishto nenormalno nqma.
Eating isn't cheating - Arnold
Според мен е нормално.Има много хора..ето още живи са.Ще намериш и ти твоя човек
Нормално е.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
не е нормално естествено. ерген ще си останеш!![]()
![]()
![]()
![]()
споко пич аз съм на 16 почти и само съм се целувала, а съм сравнително зряла за възраста си така, че споко всичко с времето си![]()
![]()
Готин мечПървоначално написано от crazy_didi
![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
mmm znam 6tom nqma6 problem s momi4etat na4i moe da ima6 gadje no prosto te e strah 4e nemoe se celuva6 predpolagam 6tot i az bqh taka az sam na 16 do 15 godini nz kvo e tova gadje pa kamoli celuvane s ezik ma edin den si4ko stana i taka brato nese pritesnqvai za celuvaneto prosto se ostai i to samo si idva prosto fani momi4e:P
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
pf, 4e to ako triabva6e postoianno da si s niakoia![]()
spx normalno e
Тва е Soul Slayer беПървоначално написано от BurnInMyLight
![]()
По темата:Всеки си има различни възприятия кое е нормално и кое не
I believe only in death itself
Нормално, що да не е... макар, че има хора на по 15, които имат повече сексуални партньори от родителите си...
Развален си тва е ..
normalno e da imash priqtelka kogato ti pojelaesh
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
винаги съм казвала, че за тези неща няма нормално и ненормално. Всичко е строго индивидуално. Аз съм на 15 в момента нямам гадже но съм имала, най-добрата ми приятелка е на 16 и е нямала. Не е грозна или дебела, напротив по нищо не отстъпва на останалите идоста и се лепят, но тя не желае да прибързва и прочие...има си някакви нейни съображения поради които смята че още не се е появил подходящия с който да се "обвърже" дори и сега когато на тази възраст се знае че е просто временна занимавка. Всичко си е на човека, ако се притеснява, че е на 15 а още няма гадже-не не е нормално, но ако си е на 15 и смят, че не му е нужно за момента е напълно нормално и правилно.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Спокс, много хора са като теб. Ще му дойде времето!
Човек не трябва да ти пука. Ти май почваш да се комплексираш от това даже...
Аз скоро правя 19 и не се оплаквам от липса на момичета. Но ни една не ме грабва, а пък за 1-2 седмици няма смисъл - не съм такъв човек.
(макар и някой път да давам шанс, яко видя, че някоя наистина ми се кефи).
Имах и аз период, в който исках много гадже чаках тръсих лутах се, разни забивки ала-бала нищо. Общо взето исках нещо по-сериозно, ама нищо не стана...момичетата не са кой знае колко, които искат това. Накрая момичето само дойде, когато бях спрял да я търся...така, че споко има си време за всичко. И макар и да не бяхме малко заедно пак не стана... Общо взето всичкото е за временно и за добиване на опит явно. Когато му дойде времето, тогава ще се усети
Ще дойде и първата целувка и ще видиш, че не е нищо сложно просто се оставяш на течението и на сърцето, А пък ако искаш тренирай с доматчувал съм че помага. Това в кръга на шегата...
А отностно момичетата - еми излизай повечко, отпускай се, говори с тях, бъди мил, но и се бъзикай с тях. Резултатите няма да закъснеят![]()