.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Нормално ли е да нямаш гадже на 15?

Искам вашето мнение дали е нормално да си нямаш все оште дадже на 15 години. Това прави ли те още малък или...?

еми зависи от човека брато..аз съм на 16 в момента и нямам но и не искам да имам така си ми е по добре..като ти тряя секс има хиляди момичета за уан найт екшън за кво ти е приятелка мани ги тия..

Проблемът е че дори и с език не съм се целувал!

Обаче дай малко оточнение...Сега в момента нямаш гадже или попринцип си нямал..
    Както и да е...Лично според мен това,че един човек си има гадже не го прави по-голям...По-скоро постъпките показват колко е голям човек,а не броя на гаджетата Това е моето мнение.В момента и аз нямам приятел,но не се чувствам малка или нещо от рода

A na 19 ?
    Insanity gives me wings !
    С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless

emi spored men nqma ni6tu stranno v tova, naistina zavisi ot 4oveka , koi kogato si hvane togava :P a btw trudno li ti e da govori6 s momi4eta, 6tot tova ponqkoga e problem
    Az SaM MaLka I SladKa InTriGa! Pp

ae hora napulno normalno si e... vij sq az sam momi4e na 16 i nqmah priqtel do predi 8 meseca... hvanah si edno svqstno mom4e i ve4e 8 meseca sme zaedno i aaz ne bqh se celuvala no ne e stra6no... vsi4ko 6te e dobre nikoi nqma da ti se smee za tva ili da te podigrava.. vseki 4ovek si e razli4en iz4akai podhodq6tiq 4ovek.. ane samo ei taka da si s nqkoi

Не, абсолютно никакъв проблем немам с момичета, даже много си допадаме, но може би проблема е в това, че аз съм се много позанимавал да сваля някой, абе нз?

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami nishto nenormalno nqma.
    Eating isn't cheating - Arnold

Според мен е нормално.Има много хора..ето още живи са.Ще намериш и ти твоя човек

Y O U A L L S U C K B A W L Z ! ! !

Град
    в мечтите ти
    Нормално е.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

не е нормално естествено. ерген ще си останеш!

da,normalno e ne se pritesnqwai;)

споко пич аз съм на 16 почти и само съм се целувала, а съм сравнително зряла за възраста си така, че споко всичко с времето си

Цитирай Първоначално написано от crazy_didi
    споко пич аз съм на 16 почти и само съм се целувала, а съм сравнително зряла за възраста си така, че споко всичко с времето си
    Готин меч
    Insanity gives me wings !
    С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless

Град
    sofiq
    mmm znam 6tom nqma6 problem s momi4etat na4i moe da ima6 gadje no prosto te e strah 4e nemoe se celuva6 predpolagam 6tot i az bqh taka az sam na 16 do 15 godini nz kvo e tova gadje pa kamoli celuvane s ezik ma edin den si4ko stana i taka brato nese pritesnqvai za celuvaneto prosto se ostai i to samo si idva prosto fani momi4e :P
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

pf, 4e to ako triabva6e postoianno da si s niakoia
    spx normalno e

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BurnInMyLight
    Цитирай Първоначално написано от crazy_didi
    Готин меч
    Тва е Soul Slayer бе
    По темата:Всеки си има различни възприятия кое е нормално и кое не

I believe only in death itself

Град
    РЮАР
    Нормално, що да не е... макар, че има хора на по 15, които имат повече сексуални партньори от родителите си...

Голям фен
    Развален си тва е ..

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    normalno e da imash priqtelka kogato ti pojelaesh

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    винаги съм казвала, че за тези неща няма нормално и ненормално. Всичко е строго индивидуално. Аз съм на 15 в момента нямам гадже но съм имала, най-добрата ми приятелка е на 16 и е нямала. Не е грозна или дебела, напротив по нищо не отстъпва на останалите идоста и се лепят, но тя не желае да прибързва и прочие...има си някакви нейни съображения поради които смята че още не се е появил подходящия с който да се "обвърже" дори и сега когато на тази възраст се знае че е просто временна занимавка. Всичко си е на човека, ако се притеснява, че е на 15 а още няма гадже-не не е нормално, но ако си е на 15 и смят, че не му е нужно за момента е напълно нормално и правилно.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Спокс, много хора са като теб. Ще му дойде времето!

Човек не трябва да ти пука. Ти май почваш да се комплексираш от това даже...
    Аз скоро правя 19 и не се оплаквам от липса на момичета. Но ни една не ме грабва, а пък за 1-2 седмици няма смисъл - не съм такъв човек.
    (макар и някой път да давам шанс, яко видя, че някоя наистина ми се кефи).
    Имах и аз период, в който исках много гадже чаках тръсих лутах се, разни забивки ала-бала нищо. Общо взето исках нещо по-сериозно, ама нищо не стана...момичетата не са кой знае колко, които искат това. Накрая момичето само дойде, когато бях спрял да я търся...така, че споко има си време за всичко. И макар и да не бяхме малко заедно пак не стана... Общо взето всичкото е за временно и за добиване на опит явно. Когато му дойде времето, тогава ще се усети

Ще дойде и първата целувка и ще видиш, че не е нищо сложно просто се оставяш на течението и на сърцето, А пък ако искаш тренирай с домат чувал съм че помага. Това в кръга на шегата...

А отностно момичетата - еми излизай повечко, отпускай се, говори с тях, бъди мил, но и се бъзикай с тях. Резултатите няма да закъснеят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си