.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Има хора на 40 без човек до себе си, това прави ли ги деца?

Цитирай Първоначално написано от oRiGiNaL
    Човек не трябва да ти пука. Ти май почваш да се комплексираш от това даже...
    Аз скоро правя 19 и не се оплаквам от липса на момичета. Но ни една не ме грабва, а пък за 1-2 седмици няма смисъл - не съм такъв човек.
    (макар и някой път да давам шанс, яко видя, че някоя наистина ми се кефи).
    Имах и аз период, в който исках много гадже чаках тръсих лутах се, разни забивки ала-бала нищо. Общо взето исках нещо по-сериозно, ама нищо не стана...момичетата не са кой знае колко, които искат това. Накрая момичето само дойде, когато бях спрял да я търся...така, че споко има си време за всичко. И макар и да не бяхме малко заедно пак не стана... Общо взето всичкото е за временно и за добиване на опит явно. Когато му дойде времето, тогава ще се усети

Ще дойде и първата целувка и ще видиш, че не е нищо сложно просто се оставяш на течението и на сърцето, А пък ако искаш тренирай с домат чувал съм че помага. Това в кръга на шегата...

А отностно момичетата - еми излизай повечко, отпускай се, говори с тях, бъди мил, но и се бъзикай с тях. Резултатите няма да закъснеят
    Прав си, аз търсих търсих, ама.... нищо! Спрях да търся и започнаха да валят предложения, ама тоя път.... спрях замалко. Просто не ми трябва да се обвързвам. Нямам нужда... и така. Не ти трябва гадже, повярвай - свързано е с куп задължения и проблеми. Ще те натоварва много, ще иска внимание, абее... мани. А за целуването въобще не се притеснявай - има време за всичко. Не е сложно, не е кой знае колко голяма работата. Кво ти пука дали си имал гадже или не... живей си там щастливо безгрижно пък квото ще да става.

Що за тъпотия е това дали е нормално, не направо си закъснял никоя няма да те погледне... Щом си пропуснал момента да си ванеш гадже на 15, тва е най-вжната възраст и ако пропуснеш оставаш без гадже цял живот...
    Някои хора пускат много глупави теми поне за мен тази е много ама много глупава. Нищо не е видял от живота и пита глупави въпроси

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Хехе спокойно, всичко си идва с времето
    Сега опознавай момичетата, като фр, после ще бъдеш най-добрия любовник

Честно казано-да! От една страна е така,защото повечето ДЕЦА от 11-12 нагоре вече мислят само за ''любов''... Не че е чак толкова ненормално,дори е повече от нормално,просто в днешно време рядко се среща! Не трябва да унивашаш заради това! Даже се радвай! Това,което твойте връстници са преживели,на теб тепърва ти предстои! А това са неща,които се случват веднъж в живота и те остават завинаги! Неща от типа на 1ва истински целувка,1вото сериозно гадже,че даже и сексът! Те носят със себе си незабравима тръпка,която е веднъж в живота и доста хора,биха искали пак да я изпитат,включително и аз! Радвай се,че имаш нормално детство! Не мисли само за това да си хванеш гадже или да се влюбиш,или нещо подобно,това ще се случи от само себе си,когато най-малко го очакваш и ще видиш колко е сладко
    Успех!

Еми при някои и нормално !! И твойто време ще дойде не се притеснявай!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Какво му е ненормалното още да се водиш в графа "келеш" и да не се занимаваш с гаджета?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от poltergais
    Що за тъпотия е това дали е нормално, не направо си закъснял никоя няма да те погледне... Щом си пропуснал момента да си ванеш гадже на 15, тва е най-вжната възраст и ако пропуснеш оставаш без гадже цял живот...
    Някои хора пускат много глупави теми поне за мен тази е много ама много глупава. Нищо не е видял от живота и пита глупави въпроси
    Щом пита,значи за него/нея това е от значение! Ти може да си нямал/а такива терзания и ок-браво! Нали това е форум,в който всеки пита за проблемите,които истински го вълнуват. ако на теб не ти харесва темата,просто не постваи тук. Всеки е различен,ценностите му са различни,интересите му,проблемите му и всичко... Нормално е да пита,след като гледа как всичко живо се е*е кат невидяло,натиска се по кафета и долнопробни дискотеки и прочие прочие...

Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    Щом пита,значи за него/нея това е от значение! Ти може да си нямал/а такива терзания и ок-браво! Нали това е форум,в който всеки пита за проблемите,които истински го вълнуват. ако на теб не ти харесва темата,просто не постваи тук. Всеки е различен,ценностите му са различни,интересите му,проблемите му и всичко... Нормално е да пита,след като гледа как всичко живо се е*е кат невидяло,натиска се по кафета и долнопробни дискотеки и прочие прочие...
    Не ми се вярва точно това да го/я интересува дали е нормално да си няма гадже на 15.

Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    Не ми се вярва точно това да го/я интересува дали е нормално да си няма гадже на 15.
    Еми то това си е реалността,така че е напълно вероятно. Може да е нещо подсузнателно. + това аз просто предполагам,а не твърдя!

Град
    София
    ха ха ха ха
    Абе хора... какво толкова сте се загрижили за тия гаджета- не знам. Вярно е,че е готино да се гушкаш с някого, но възрастта..15год- не сте в критическата,не сте на 50г сами и с деца. Я се стегнете. Живота е пред вас. Аз на 17г се целунах за пръв път, но съм оцеляла и нищо ми няма.. поне така мисля, де
    Smile!?

По-ненормално е да питаш подобен въпрос.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Нормално е да нямаш гадже на 15 и това не би те направило малък. Гаджето не е фактор за това дали някой е пораснал или не.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    ми то има хора, които до 20 все още не са имали любовни връзки, така че споко.
    след 20 можеш да почнеш да се притесняваш ;D

Иначе аз съм на 16 (клонящо към 17 вече) и не съм имал гадже, а в момента нямам и желание всъщност...
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Нормално е да нямаш гадже на 15 и това не би те направило малък. Гаджето не е фактор за това дали някой е пораснал или не.
    Точно така!Недей да взимаш пример от всички други недонае*ани к*пеленца.Бъди различен!
    offline forever!

ami az sa6to sam na 15 i poznavam mnogo hora na moqta vazrast koito vse o6te ne sa se celuvali a ima i takiva koito sa ve4e kurvi i kurvari ot klasa taka 4e tova e napalno normalno az naprimer zapo4nah da izlizam o6te ot mnogo malka po diskoteki i zapo4nah da ob6tuvam s mnogo hora koito sa po golemi ot me i zatova moje bi ot malka si iam priqteli a sega hodq s mom4e na moqta vazrast ot moq klas s koito mnogo se obi4ame i hodim ve4e godina taka 4e ogledai se okolo teb ako tova ti e problem 4e nqma6 priqtelka haresai si nqkoe momi4e ot tvoq klas u4ili6teto e mnogo podhodq6to mqsto za zaribqvki
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    be 4ovek napulno normalno e,az imam priqtel koito e po4ti na 18 i o6te ne e imal priqtelka

epa normalno e .......spoks 6te si nameri6 kat mu doide vremeto.

You all suck dickZoRRZzZz !!!!!

Гледай филма 40 year old virgin и щи мине!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.
    Виж сега, на този въпрос няма правилен отговор, защото всеки живее със своите лични виждания и представи, които може да нямат нищо общо с твоите.
    Сега някой може да каже-"Много си зле, представям си колко сдухан и комплексиран си..." ала бала, обаче ти едва ли ще седнеш да рониш сълзи.
    За други пък, може да бъде напълно нормално/прибавям и себе си в това число/.
    За всяко нещо си има време.На сила хубост не става.Ще види, че един ден ще си имаш приятелка и ще бъдеш щастлив, стига да проявиш необходимото търпение и да не падаш духом.Да не възприемаш себе си като дефектен, недорасъл, непълноцен, а да се уважаваш такъв какъвто си.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Изцяло в границите на нормалното е въпреки, че сегашното поколение се развива много бързо и на по 12-13 години започват да водят полов живот някои от момичетата. Всичко с времето си...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Цитирай Първоначално написано от Bon_bOn_ChE
    Обаче дай малко оточнение...Сега в момента нямаш гадже или попринцип си нямал..
    Както и да е...Лично според мен това,че един човек си има гадже не го прави по-голям...По-скоро постъпките показват колко е голям човек,а не броя на гаджетата Това е моето мнение.В момента и аз нямам приятел,но не се чувствам малка или нещо от рода
    +1 не си само ти спокс познавам мнооого момчета на твойта възраст,които също не са имали и не са се целували това не е нещо срамно
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Изцяло в границите на нормалното е въпреки, че сегашното поколение се развива много бързо и на по 12-13 години започват да водят полов живот някои от момичетата. Всичко с времето си...
    Ммм, факт за половината от тези момичета, на дали ще бъде нормално да си нямаш гадже, но пък какво значение има тяхното мнение или това на който и да е било друг.
    Никой няма право да съди или да демонстрира колко "оборотен" и търсен е.
    Пък и самия въпрос е някак си дразнещо зададен-"Нормално ли е?"твърде разтегливо понятие.С риск да се повторя-всеки пречупва нещата през своята си призма и ако не е широко скроен на дали ще разбере възгледите на хората с различно от негово мнение.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ako porastvahme 4rez broq na gadjetata,polovinata ako ne i pove4e balgarski momi4eta 6tqha da se konkurirat po opit i vazrast s babite si palni gluposti sa tova,jivei si jivota,vsi4ko si idva samo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си