- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да нямаш гадже на 15?
това е нормално да нямаш гадже на 15
+1Първоначално написано от Virtual^Reality
ee az sym na po4ti 17 i si neam ... nE sE E svyr6il sveta !![]()
![]()
Нормално е.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
защо да не е нормално ?
не е нормално да се чудиш такива простотий. що кво става, ако до 15 си нямаш гадже ? свършва света ли ?
живей си живота, дивей, ходи насам натам и си гледай интересите
в такъв момент както може да ти помогне едно гадже, така може и да ти навреди![]()
Нормално е ,но не знам защо се притесняваш толкова?Предполагам ,че приятелите ти имат,а ти не и се чустваш тъпо? Споко не търси защото няма да намериш!Всичко във този живот идва изведнъж като ураган и после със същото темпо си отива!
П.П. Спокойно има време за всичко! (Макар ,че аз съм на принципа:,,Никога нямам свободно време!'' )
УСПЕХ! :P
Първоначално написано от ScionOfStorm
То и на 80 е нормално, ама т'ва е друг въпрос наистина.![]()
Що си мислиш, че е задължително.. няк'во такова О.о ?
pove4e ot normalnoПървоначално написано от ton4oss
spox az i az s1m na 15 ma tva ne me pritesnqva 4e ne hodq s nikogo v momenta imam predvit 4e ne trea da si hva6ta6 priqtelka ei taka bez ni6to samo za da ima6 i da ne se izlaga6 spox tva ne e nai vajnoto kogato si na 15 !!!
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
normalno e nima iska6 nqkoi koito da ti mrunka samo da te luje 6te doide pravilniq 4ovek a i az sum na 15 i si nqmam gadje i ne mi i trqbva
moni
ne e normalno izostanal siПървоначално написано от ton4oss
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
+111111111111111Първоначално написано от MASTERDICK
Ако си все с тия лапешки разсъждения(като въпроса ти)-ест. че си малък..и милион гаджета да имаш,това не те прави по-голям
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
не е нормално до сега трябваше да си изпълнил репертоара на митьо пищова ..Първоначално написано от ton4oss
![]()
![]()
ДА, НЕПървоначално написано от ton4oss
Първоначално написано от Say It Right
Еми,за някои не нормално,за други значи,че си скапаняк/чка и за нищо не ставаш..
За мен лично няма значение,пък и все някога ще ПРОимаш гадже![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Mi normalno e estestveno...too 80% ot momichetata sa kurvi...ima vreme da sreshtnesh tvoeto momiche :P
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Първоначално написано от alex_devv
![]()
![]()
![]()
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Като гледам как пишеш "шт" е нормално да си нямашшш .. Брат/сестра, има време за всичко.Първоначално написано от ton4oss
..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Напълно нормално за мен
По-добре да нямаш на 15, отколкото да имаш.. като гледам днешните 15-годишни гаджосани..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ!!!
Това все пак не е някаква даденост!
Цял живот пред всеки![]()
Нормално ли е да си толкова зле???Всички момчета от класа ми си нямат гаджета нито пък някога са имали.. говоря са сериозни и те са на 15 .. Какъв ти е проблема не разбирам,ако искаш да имаш гадже направи нещо по въпроса ... Макар,че може би просто още не ти е време ... За къде бързаш?!?
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98