.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Малки дупчици по лицето

Здравейте,
    от скоро забелязах следният проблем взаимствам 99% от ужасен проблем с пъпките...
    И така:
    До преди няколко месеца в продължение на може би 3 год. имах ужасни проблеми с кожата на лицето си под формата на тежко акне. Използвал съм какви ли не методи за отсраняване му... кремове, лусиони, лекарства, мазила, дори и антибиотици... но без никакъв ефект. След като доста рових из този форум и няколко други видях доста позитивни мнения и коментари за продуктите "Zineryt" и "Акне Аут" - лусион и серум. Все още ги използвам, макар, че проблема изчезна, като тук-таме понякога се появи някоя малка пъпка, но определено не е проблема, който беше преди.
    От скоро обаче след като смело се поглеждам отблизо в огледалото преди да изляза или докато се бръсна забелязвам много малки дупчици, някои и малко по-големи (ако мога така да ги нарека) от лявата и дясната страна на лицето, които както казах според мен са от пъпките... Забелязват се от много близко, но лично мен ужасно ме дразнят... Бих искал да попитам някой имал ли е подобен проблем, както и има ли начин за отстраняването му...
    Четох и ми препоръчаха някакви пилинг маски... екстракти от чаено дърво, но представа нямам за какво става въпрос.
    Ще се радвам и ще съм Ви много благодарен ако помогнете...

приятелят ми има на места.Мен лично не ме притесняват.А и казваш,че се виждат от близо,повярвай ми на никой не му прави впечатление това.А трикове и мехлеми няма.Пилинг маските са за почистване на черни точки.При момичетата върши работа фон дьо тен

Цитирай Първоначално написано от samonervi
    приятелят ми има на места.Мен лично не ме притесняват.А и казваш,че се виждат от близо,повярвай ми на никой не му прави впечатление това.А трикове и мехлеми няма.Пилинг маските са за почистване на черни точки.При момичетата върши работа фон дьо тен
    Емии.. теб не те притесняват, но и на него сигурно му е кофти от тях.. малки са, но дразнят ужасно... За трикове бях чувал преди много време да говори някой, но не бях на такъв финален етап, че да мисля за това.
    А и това за фон дьо тена - на вас ви върши работа, но аз немам намерение да се мацонтя с гримове и там разните ви цапотии

ебем ли го,ама една авърка ги премахна,като ходеше на солариум

sig mnogo hora sa ti go kazvali ama otidi pak na dermatolog

Цитирай Първоначално написано от F@ntom4e
    Това ще е крайният вариант, ако не намеря друг начин за решаване на проблема... но все пак се надявам да има някакъв вариант с крем, някакво лекарство за мазане и т.н...
    Какви ли не глупости има измислени

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от dotnet
    Това ще е крайният вариант, ако не намеря друг начин за решаване на проблема... но все пак се надявам да има някакъв вариант с крем, някакво лекарство за мазане и т.н...
    Ем то нали ти е ясно че дерматолога отначало точно това ще направи - ще ти испише някакъв крем. По-добре недей да си губиш времето ами направо отивай!

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Цитирай Първоначално написано от dotnet
    Ем то нали ти е ясно че дерматолога отначало точно това ще направи - ще ти испише някакъв крем. По-добре недей да си губиш времето ами направо отивай!
    +1 , но се съмнявам да има крем , който да успее да ти възстанови кожата . Все пак там липсва кожа , макар и малко , но все пак не трябва да съм толкова черногледа .... Успех !

Guest
    май химически пилинг е варианта, но той е доста болезнен, не знам дали ако не се забелязват много в твоя случай си струва.

лазерен пилинг боли ама е най-ефикасен или с ултра звук

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Това според мене са разширени пори, особено след като си имал такова
    тежко акне, радвай се че си го разкарал. Нормално е да имаш разширени пори, от много време се занимавам с козметика, ще ти напиша сега какво можеш да направиш, но това не се маха, имай предвид. И аз имам, почти всички имаме, и мене ме дразнат, ама това е положението. Идеята е да не ги оставиш да станат по- големи. Не спирай да си използваш твойте си неща против акне и си купи стягащ лосион с грейпфрут или пилинг маска пак с грейпфрут. А има са една нова, много яка маска на Нютрогена 3 в 1...и тя помага...Следвай инструкциите на опаковката и успех..

Give me your best shot motherfucker!

mdaaaa! tekiva dup4ici ostavat sled tejko akne! no stiga da ne e mn nqma za kvo da se pritesnqva6 to ima nqkvi pruceduri za da se minimalizirat (pitai koje lekar ili v nqkoi hubav salon) no ako samo ti si gi vijda6 ... nqma za kakvo da se trevoji6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си