- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- една тежка катастрофа... :((((
Здравейте.
Поводът поради, който пиша настоящата тема е изключително тъжен.
Днес, сутринта на 23-ти април почина Поли.Другото момиче, участвало в инцидента е Мира.В момента тя е в Пирогов в тежка кома.
Шофьорът е невредим, но е в голям шок поради случилото се.До колкото съм запозната-в случая, не той е бил виновникът за голямата трагедия / и тримата са 12-ти клас/
Зная, че тази тема е поредната разказваща за жертвите на пътя, но наистина се замислете над това какво богатство е живота.Колко много възможности ни предоставя той.Още поемайки си първата глътка въздух, ние забогатяваме.Печелим толкова много възможности, но всъщтност използваме много малка част от тях.Защото си казваме-Живота е пред нас.Дали, обаче наистина е така, дали това не е само една заблуда...![]()
Наистина ми е доста трудно да разсъждавам, усещам, че мисълта ми е хаотична и несвързана, но ще ви кажа едно нещо-Живей днес и сега, защото утре може да не дойде, а вчерашните преживявания си остават в миналото....
И в заключение-Бог да те прости, Поли...![]()
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
е така става като немгат да карат никои не им е виновен то и трябва да спът да дават книшки на тапанари![]()
![]()
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Доколкото разбрах, Поли е починала още вчера вечерта, а едва тази сутрин се разбра за инцидента.
Сигурна ли си, че Мира е в кома? Доколкото разбрах, има хематом (кръвоизлив) в главата, но като цяло е добре? Утре щяло да се разбере дали има нужда от операция. Ужас, надявам се да се оправи.
Колкото до Поли - първоначално не поварявах. Всъщност, още не мога да го проумея, не мога да го приема. Беше добро момиче, никой не заслужава да си отиде толкова млад.
Шофьорът е виновен, според мен. Карал е с несъобразена скорост, не е овладял колата и е станала тази трагедия. Днес останах потресена, защото той отново караше. Дори се усмихваше.
Почивай в мир, Поли!
Класната е отишла днес да дарява кръв.
Не мога да твърдя за достоверност на информацията.
Пиша това, което ми е казано.
Аз също не мога да повярвам, че подобно слънчево и чаровно момиче като Поли вече не е част от този свят.
Разбрах, че състоянието на Мира се подобрява...
![]()
Да много точно казано живота е едно огромно богатство, но не всеки осъзнава какво държи в ръцете си.Трябва да сме щастливи, да живеем щастливо, да се радваме дори и на малките неща.......Да не се ядосваме за глупости, защотоо има къде по важни неща от някакви незначителни проблемчета....Дано другото момиче да се оправи
![]()
...
![]()
![]()
Това е ужасно. Днес живота е пред теб, утре зад гърба ти, заедно с всичко, от което не са ти дали възможност да се възползваш и чиято красота ти е била отнета от чуждата беотговорност и глупост. Никой не може да се предпази от това да не стане жертва... Всички загинали деца - почивайте в мир!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Не познавам Поли, както и другите пострадали от инцидента, но съм, направи потресен от скритата война по пътищата. Това е направо УЖАСНО!!! Имам чувството, че откакто започнаха да вървят кампаниите за безопасност по пътищата стават повече и повече инциденти...
Нелепо е хората да загиват така, особено младото поколение, пред което стои целия живот...
Почивай в мир, Поли.
Ето една малк, но доста тъжна статистика, по мои лични изчисления за отсечката Владая - Драгичево и то само за последните 2 месеца:
средно на всеки 3 дни стават 3-4 леки ПТП и 1 ТЕЖКО ПТП, най-рисковите дни са понеделник(сутрин) и петък(следобяд) както и празничните дни(просто тогава е най-натоварено движението.
За последните 2 месеца има 34 пострадали при ПТП в този участък, от които 9 смъртни случая....
Нека всички почиват в мир!!!
Нека се надяваме, че пияната и луда българска, шофьорска глава няма да взима повече жертви...
Дано живите пострадали от инцидента, за който се говори в темата да се възстановят благополучно!
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
; ( ; ( ; ( Почивай в мир Поли... ; ( ; ( ;(
Мира, дано се оправиш........ ; ( ; ( ; (
бубоо права си живота е мн гаден![]()
![]()
и суров понякога
![]()
![]()
понякога ти поднася това което най-малко очакваш
![]()
Ох, и аз днеска сутринта разбрах за катастрафота и за това, че Поли (май най-добрата и приятелка)е починала, а Мирето е с хематом в главата ...
Познавам Мирето и сега ми е супер гадно и тъжно.. Прочетох в 1-2 поста тук, че състоянието и се подобрявало и всичко е ОК .. Дано като сте го писали сте знаели наистина инфото, а не сте си писали просто за идеята...
Наистина инцидентите по пътищата зачестиха, но.. за това са си виновни шофьорите и хората, които се возят в тези коли..
Както повечето пъти стават, виновният(в случая шофьорът)остава жив, другите или умират, или се борят за живота си..
Затова мислете преди да карате, мислете и преди да се качите в нечия кола
Не е гъзария да летиш със 100км в час по булеварда
Защото направиш ли го, имо шанс да разказваш за "екстремното чувство, което си изпитал" горе на оня свят![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Лошото е, че всеки дава противоречива информация и все още не се знае какво точно е състоянието на Мира.Първоначално написано от miloto_girl-4e
Писала съм това, което съм чула и разбрала. Нищо не се знае със сигурност.
Днес беше погребението на Поли.
Днес бях на опелото на Поли.
Беше ужасно, никога няма да забравя болката и страданието в очите на братчето и, никога.
И не пиша просто ей така за да пълня форама.Не знаете каква трагедия е това....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мир на праха им.
Недей така.Първоначално написано от Мо6no
Само Поли е мъртва.
Състоянието на Мира е много тежко има увреждания в мозъка и няколко операции са и направили за страшно кратък период от време.
Шофьорът е в шок от случилото се, аз не по-малко....
Бог да те прости, Поли!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бог да те прости Поли.Както и всички намерили смърта си по пътищата в България
От началото на годината катастрофите вече са 1953, убитите на пътя са 248, а ранените - 2430.
Хора осъзнайте се малко стига с това бясно каране!!!!
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
Аз така и не можах да разбера каква е била причината за смъртта на Поли...![]()
Рали, беше ужасно.
По главата нямаше видими следи от рани, но ръцете и бяха гипсирани до ноктите, ако ме разбираш какво имам предвид.
Щях да припадна, когато видях братчето и което е колкото моето, въобще голяма трагедия....![]()
![]()
Аз съм въпросното братче на Поли и всъщност по главата й имаше много рани,но не се забелязваше,защото в ВМА я бяха мазали с някви кремове и са я възстановявали по снимка.А за мнението малко по-горе,където пише,че шофьора е вземал наркотици според мен не е истина,защото в писмото от КАТ не беше споменато нищо такова.Гадното обаче е,че дори не са му взели книжката и той сега си кара спокойно и хич не му пука.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Имам огромен опит в нямането на опит!
Пич,върви напред и мачкай наред!