- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сериозен въпрос на тема.. срамни устни !!!
predi nqkolko dni edna moq sau4eni4ka mi spodeli ne6to i iskah da vi popitam .. normlano li e ednata sramna ustna da e po golqma ot drugata?? tq imala takuv problem i e dosta pritesnena..strah q e 4e priqtelq i nqma da q haresa taka i q izbivat kompleksi.. molq vi kajete mi kakvo da i kaja za da q uspokoq..dosta e depresirana..![]()
Ако има дупка между двете устни всичко е наред .
Ама няма смисъл да се комплексира...До колкото знам тва не е единичен случай...А и в крайна сметка все е мекичко,влажничко и сладичко...Според мен няма място за притеснение!
В човешкото тяло нищо не е еднакво, така че не виждам място за притеснение.
+1Първоначално написано от angel_girll
kompleksarka!
Да, нормално е. В човешкото тяло нищо не е абсолютно симетрично.
+1Първоначално написано от dajdostih
![]()
^^да, абсолютно нормално
много момичета имат различни по големина срамни устни. това е често задаван въпрос, чийто отговор се намира във всяка съвременна книга за тийнейджъри и гинекологични порблеми!
![]()
Аз ще си призная че имам същия проблем ... и то разликата е видима , и мен също ме смущава понякога , нооо си казвам че просто така ме е създала природата и е нормално и толкова. Приятеля ми нищо не е казал по въпроса , мисля че не му пречи. Кажи на приятелката си , че е нормално и да не се притеснява.Първоначално написано от House^mania...
+1Първоначално написано от krem4et0
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
и аз съм така,
и аз се срамувам от това,
но няма как да го променя и просто съм се примирила![]()
![]()
няма любов
Първоначално написано от angel_girll
+1
LIVERPOOL FOREVER !!!
дам на мен па лявата ми цица е малко по малка от дясната.спокоооо ако па нещо0 ти напраи на въпрос му кай да си купи вибрираща вагина дет срамните и устни са 1 към 1 и го еби в газа
![]()
![]()
xhhaxhAXhAHXaxaHxaxaxAhxahxhaxhAHxAПървоначално написано от dajdostih
И аз с1м на това мнение....![]()
ae ti si mn zle oba4e... ne vijda6 li 4e se pritesnqvam za momi4eto !! nqmam takuv problem i ne sam 4uvala drugi hora da go imat za tva pitam za6toto mi e stranno i neponqtno !!Първоначално написано от IvOnDa
ne ste li zabelqzvali 4e na jenite ednata gyrda e po golqma ot drugata![]()
Има много случаи на едната гърда да е по-голяма или едната устна... или единия крак...![]()
Ама мен ме интересува дали едната дупка й е по-голяма от другата ?![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Първоначално написано от krem4et0
+1Първоначално написано от dajdostih
![]()
Живота е една голяма курва която никои не може да я наебе!!!
успокои я и и кажи,че при абсолютно всяко момиче е така.При едни е много малка разликата а при други доста голяма,но момчетата това не ги интересува.Ние момичетата се впрягаме много повече в тези неща. Както казаха няма абсолютно еднакви части от човешкото тяло , така че няма за какво да се притеснява..................... иии да си призная и при мен има видима разлика .... ама не ми пука вече ......![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
mnogo pravilno go kazaПървоначално написано от Black`Wings
Първоначално написано от IvOnDa
of ti pa pak po4va6 s tvoite tupi izkazvaniq.. ot kade go izmisli tva 4e na nqkoi momi4eta ednata im gurda e po golqma ot drugata![]()