- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв парфюм ползвате?!
Tezi sa strahotni....iame po4ti ednakyv vkysПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
![]()
:P
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Подариха ми на Elizabeth Arden - Sunflowers ,но е много тежък и не ми харесва въобще . От време на време се пръскам с Jadore , но най-често си ползвам на Davidoff - Cool Water !Сега през лятото обаче не ползвам много , много парфюми , защото става тежко . Пръскам се със спрей за тяло от AVON -Naturals (черна череша и индийско орехче) !![]()
![]()
![]()
Armani Code лилавияобожавам го
Попринцип всички парфюми на Elizabeth Arden са тежички. И аз не ги харесвам.Първоначално написано от dark_sw
Ооо, много.., но напоследък тия,които си взех от Гърция едни есенциики и Paco Rabanne Black Xs for her
Аз ползвам Black Xs на Paco Rabanne , Chopard и Valentino ....насита нямам от единно съм доволна и от трите....само дето първия не е много траен
![]()
GMV-Girl(65 лв си го взех)
понякога и с Dolce i Gabbana розов е,не знам как се казва(120 лв)
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
She (is sexy) tova e lilavata seriq poprincip ne se rasq pove4e ot 40 lv za parfmi i dezdoranti i tn
Аз сега съм с Puma Create..Малко старичък,но е много добър..Абе, Пума са най-яките.![]()
Toq e dobyr daamПървоначално написано от merilin_
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
I az nai si obicham Omnia-ta :] inache sushto polzvam i chanel 5 :] ama toi e po-tejukПървоначално написано от Playlife_f
Първоначално написано от Emo Doll
Абе Емо дол тва че тоя парфюм е гаден за тебе не значи, че за сички е така. Пфф.. само колко си противоречиш бе момиче.....дано се осъъзнаеш някой ден
abe q po spokoino seki si polzva kot mu haresva teq komentari mi zaprili4aha na selskiq pazar 6e se izbiete be![]()
![]()
![]()
Be delicious woman на DNKY
харесвам и зеления ситру и Boss Femme - Hugo Boss
mindscan
Аз имам 5 -6 парфюма , повечето не съм си ги купувала , обикновено така се случва , че ми ги подаряватНе съм фенка на супер скъпите и марково парфюми , някои не са нищо особено , но ми вършат отлична работа
Ето показвам ги
Отляво - надясно , първия е Omina на Bvlgari - обожавам го , страхотен е , подариха ми го за абитуриентската. Чак ми се свиди да се пръскам , че е само 25мл , и го ползвам за специални случаи
После за Black Cobra - също подарък , и Verona - paris - към него има и лосион за тяло , много хубаво миришат
Малкото шишенце е някакво си FeelingGosh - мама ми го подари![]()
Avon body spray naturals с черна череша и индийски орехче - гледам че много хора го имат същия
И розовото е на Fabio Verso - My star - ей тоя сама си го купувах
Май съм единствената , чиито парфюми не са всичките маркови , ама май съм и единствената , която пусна снимка![]()
Carolina Herera,Escada & XS![]()
There's a curse between us,between me and you...
Предварително се извинявам за спама, но предпочитам да попитам тук отколкото да правя нова тема. Значи искам да попитам за този парфюм на Ейвън - Tahitian Holiday. Дали е дълготраен и мирише ли хубаво (да знам че това е относително, но все пак може да кажете дали мирише сладко, свежо, тежко и т.н.) Нямам възможност да отида до офис на Ейвън да го помириша така че вие сте моята надежда. Предварително благодаря на отговорилите.![]()
![]()
bvlgari blackedin ot nai-qkite parfiumi
![]()
Ако харесваш аромата на кокос, значи ще ти допадне.Много е свеж, също така сладникъв и напомня за морето.Не е тежък и за цената си е горе-долу дълготраен :PПървоначално написано от malka_blizalka
Благодаря ти много!Първоначално написано от borovinkaa
![]()
Roberto Cavalli black
mnogo krasiv aromat ima i go obojavam
osven nego mnogo harevam si4ki ot seriqta na Lancome.![]()
The glass is never half empty or half full, the glass is just twice as big as it needs to be.
Bvlgari omnia
Givenchy summer cocktail и Chanel Coco modmaiselle
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.