.
Отговор в тема
Страница 8 от 20 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 481
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    - Escada- Into the blue
    - Bvlgari- Omnia
    - Calvin Klein- Euphoria
    Tezi sa strahotni....iame po4ti ednakyv vkys :P
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Подариха ми на Elizabeth Arden - Sunflowers ,но е много тежък и не ми харесва въобще . От време на време се пръскам с Jadore , но най-често си ползвам на Davidoff - Cool Water !Сега през лятото обаче не ползвам много , много парфюми , защото става тежко . Пръскам се със спрей за тяло от AVON -Naturals (черна череша и индийско орехче) !

Angel ... toi mi e lubimiq.. V momenta polsvam Dolce & Gabbana - The one.

Град
    Plovdiv
    Armani Code лилавия обожавам го

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Подариха ми на Elizabeth Arden - Sunflowers ,но е много тежък и не ми харесва въобще . От време на време се пръскам с Jadore , но най-често си ползвам на Davidoff - Cool Water !Сега през лятото обаче не ползвам много , много парфюми , защото става тежко . Пръскам се със спрей за тяло от AVON -Naturals (черна череша и индийско орехче) !
    Попринцип всички парфюми на Elizabeth Arden са тежички. И аз не ги харесвам.

mm tozi mi e podaryk

Град
    Electric Avenue
    Ооо, много.., но напоследък тия,които си взех от Гърция едни есенциики и Paco Rabanne Black Xs for her

Аз ползвам Black Xs на Paco Rabanne , Chopard и Valentino ....насита нямам от един но съм доволна и от трите....само дето първия не е много траен

Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK
    Givenchy - Blue Label (50ml за 45

Град
    СофиЯ
    GMV-Girl(65 лв си го взех)
    понякога и с Dolce i Gabbana розов е,не знам как се казва(120 лв)
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

She (is sexy) tova e lilavata seriq poprincip ne se rasq pove4e ot 40 lv za parfmi i dezdoranti i tn

Аз сега съм с Puma Create..Малко старичък,но е много добър..Абе, Пума са най-яките.

Цитирай Първоначално написано от merilin_
    Armani Code лилавия обожавам го
    Toq e dobyr daam
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Повече от фен

Re: Какъв парфюм ползвате?!

Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    M daam nz dali ima takava tema...am pie6ete...kakav e liubimiq vi parfium? kakav polzvate v momenta? :P

Amm da kaja za sebe si az v momenta polzvam ``Omnia`` na Bvlgari ....``Apple`` na Nina Ricci ...Na Giorgio Armani ``ARMANI CODE`` i na Paco Rabanne ``XS BLACK`` :P No nai sam si dovolna ot Omnia-ta na Bvlgari
    I az nai si obicham Omnia-ta :] inache sushto polzvam i chanel 5 :] ama toi e po-tejuk

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Love^^
    Carolina Herrera- 212 Sexy
    toq e mn dobyr
    Ми сигурно...
    При положение, че сигурно не си го и помирисвала...
    Някой по-долу спомена, че ползва 5th Avenue.
    Хъх, това може би е най-отвратителният парфюм, който някога съм ползвала, ама просто ми беше подарък и реших да го пробвам.
    opffff mili4ka....ne samo 4e sam go pomirisvala...a i sam go imala! i iam mn ne6ta....koito nqma da vidi6 ti prez celiq si jalyk jivotec! i pak ti kazvam....ako ima6 ne6ty da mi kazva6 pi6i mi go na LS nikoi ne e dlajen da ti 4ete prostotiite....ako ima6 ne6to...kazvai mi go na LS
    ей, клоун грозен с цици... като имаш пари, които не ти изкарваш за каква се мислиш? парите правят човека богат, но не и умен ...
    за каква се имаш ти, бе смешка селска? мога да ти обещая, че хората, които сега си траят и нямат големи финансови възможности ще бъдат амбицирани и ще успеят ...
    а ти ще правиш свирки за матури и др. работи цял живот
    +1

Абе Емо дол тва че тоя парфюм е гаден за тебе не значи, че за сички е така. Пфф.. само колко си противоречиш бе момиче.....дано се осъъзнаеш някой ден

abe q po spokoino seki si polzva kot mu haresva teq komentari mi zaprili4aha na selskiq pazar 6e se izbiete be

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Be delicious woman на DNKY
    харесвам и зеления ситру и Boss Femme - Hugo Boss
    mindscan

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз имам 5 -6 парфюма , повечето не съм си ги купувала , обикновено така се случва , че ми ги подаряват Не съм фенка на супер скъпите и марково парфюми , някои не са нищо особено , но ми вършат отлична работа
    Ето показвам ги

Отляво - надясно , първия е Omina на Bvlgari - обожавам го , страхотен е , подариха ми го за абитуриентската. Чак ми се свиди да се пръскам , че е само 25мл , и го ползвам за специални случаи
    После за Black Cobra - също подарък , и Verona - paris - към него има и лосион за тяло , много хубаво миришат
    Малкото шишенце е някакво си FeelingGosh - мама ми го подари
    Avon body spray naturals с черна череша и индийски орехче - гледам че много хора го имат същия
    И розовото е на Fabio Verso - My star - ей тоя сама си го купувах

Май съм единствената , чиито парфюми не са всичките маркови , ама май съм и единствената , която пусна снимка

Carolina Herera,Escada & XS
    There's a curse between us,between me and you...

Предварително се извинявам за спама, но предпочитам да попитам тук отколкото да правя нова тема. Значи искам да попитам за този парфюм на Ейвън - Tahitian Holiday. Дали е дълготраен и мирише ли хубаво (да знам че това е относително, но все пак може да кажете дали мирише сладко, свежо, тежко и т.н.) Нямам възможност да отида до офис на Ейвън да го помириша така че вие сте моята надежда. Предварително благодаря на отговорилите.

Град
    Plovdiv

..

bvlgari black edin ot nai-qkite parfiumi

Цитирай Първоначално написано от malka_blizalka
    Предварително се извинявам за спама, но предпочитам да попитам тук отколкото да правя нова тема. Значи искам да попитам за този парфюм на Ейвън - Tahitian Holiday. Дали е дълготраен и мирише ли хубаво (да знам че това е относително, но все пак може да кажете дали мирише сладко, свежо, тежко и т.н.) Нямам възможност да отида до офис на Ейвън да го помириша така че вие сте моята надежда. Предварително благодаря на отговорилите.
    Ако харесваш аромата на кокос, значи ще ти допадне.Много е свеж, също така сладникъв и напомня за морето.Не е тежък и за цената си е горе-долу дълготраен :P

Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    Цитирай Първоначално написано от malka_blizalka
    Ако харесваш аромата на кокос, значи ще ти допадне.Много е свеж, също така сладникъв и напомня за морето.Не е тежък и за цената си е горе-долу дълготраен :P
    Благодаря ти много!

Roberto Cavalli black
    mnogo krasiv aromat ima i go obojavam
    osven nego mnogo harevam si4ki ot seriqta na Lancome.
    The glass is never half empty or half full, the glass is just twice as big as it needs to be.

Град
    in youR dReams (mm)
    Bvlgari omnia
    Givenchy summer cocktail и Chanel Coco modmaiselle
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си