.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем с кодеци за филми и daemon tools :)

Здравейте!Понеже съм със сравнително нов комп и нямам доста от нужните програми и настройки та...да минем по същество...Нямам кодеци ( поне така ми казаха ) за гледане на филми и много моля някой да ми прати Вторият проблем е че вече имам свален речник и една игра (GTA) които изискват daemon tools.Аз си я изтеглих но нещо не ми се получиха нещата с инсталацията. Посъветваха ме да я деинсталирам и да пробвам пак.НО я няма в control panel...намерих я ( ) но пък сега не ще да се трие...
    общо взето , ако някой е по-навътре с нещата ( и има малко време и търпение ) го моля да ми помогне мерси предварително , masters

Голям фен Аватара на Ruthless
    Здравей!

Относно кодеците, можеш да си ги изтеглиш от тук:
    http://fileforum.betanews.com/detail...d/1094057842/2

Ето ръководство за инсталация и работа с Daemon Tools:
    http://www.kaldata.com/articles.php?...howarticle=160

Влез в Start -> Settings -> Control Panel -> Add or Remove Programs , намери я , кликни веднъж върху нея и избери Remove, след което следвай инструкциите за да я деинсталираш. Ако наистина я нам, а и да е там следвай следните инструкции:

2. Влизаш в:
    C:\Program Files
    C:\Documents and Settings\All users\Application data
    C:\Documents and Settings\Твоя Username\Application data
    C:\Documents and Settings\Твоя Username\Local Settings\Application Data

И преглеждаш за папки на програмата, която искаш да премахнеш от твоя компютър.

Преди това се увери, че имаш отметка на Show hidden files and folders (Start->Settings->Control Panel->Folder options-> "View"
    увери се , че можеш да виждаш скрити файлове и папки като сложиш отметка(точка) на Show hidden files and folders) .

След това ги почисти и от Recycle Bin (кошчето).

3. Отвори Start > Programs > Accessories > System Tools > Disk Clean-up . Сложи отметка на всички предложени неща и потвърди с ОК. Когато изчистването приключи , програмата ще се затвори сама.

вече ми пратиха кодеците, и все пак благодаря мерси много и за полезните съвети...100% ще са ми от полза , но точно в proram files папката на daemon tools не ще да се трие...почнах да трия файловете 1 по 1 но има някой при които ми излиза следното: cannot delete....... acces is denied.Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is noe currently in use. мисля , че не е in use , но как мога да проверя

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    alt control delete -> processes -> i gleda6 ;]
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

проверих на няколко пъти, но... ги няма...

Голям фен Аватара на Ruthless
    Стартирай Daemon Tools, избери десен бутон на мишката върху иконката му в долния десен ъгъл (червен цвят), избери Virtual CD-DVD ROM -> Unmount all drives и опитай отново да почистиш Daemon Tools.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си