- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Идея за СЕКС среща ?!?!
Искате ли да си напраим някакъв чат там да си разменим снимки и да си спретнем някакви неангажиращи срещи, защото искам да опитам некой нов партньор вече![]()
Quod me nutrit me destruit
ОРГИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ![]()
![]()
![]()
Най - много да уредим срещата ... да отидем на нея... и да те изг1рбат от бой...![]()
защо? аз не искам да правя оргия а да си намеря нова мацка :ППървоначално написано от gPa3HuTeJl
И мислиш ли, че ще си намериш нова мацка и тя ще е точно от тоя форум ?
И мислиш ли, че веднага ще ти бадне в обятията като те види ?
Не мислиш ли, че трябва да излезеш на чист в1здух ?
Успокой се пий един валериан, не съм казал че ще стане нещо да направим дори нещо като форум среща.
awe si4ki forimski sre6ti si gi praqt v sofiq.bahmy samo sofiqnci li ima tyka
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
София е столица ииии става здраво изселване по-посока столичката.Тука Враца от +100000 (уж толко по данни от '92) е станала сигурно по-малко от 40000.Не пречи човек да се метне до София да се срещне с готини хора
А по темата - има предостатъчно момичета.Я излез в някой клуб/дискотека да видиш колко мацки има (глей да се не метнеш на някоя с гадже,тия които са изцяло женска компания, например 5-6 момичета, обикновено са от групичката с незаети момичета).Там е удобно място да намериш партньорка..В сайт за тийнейджъри предложение за секс среща - сори ама за мен това не е на место.
xaxaxaxa nova mackka nemislq ,4e tyk nqkoq 6te ti varjeПървоначално написано от model4e 19
![]()
Разменете си скайповете и се уговорете там. Това не ви е агенция за запознанство.