- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Пусни ужасен слух за предишния :D
Ms.SuNsHiNe Се превърна в убийца на унищожителите на насекоми поради простата причина че избили всички калинки които я навестяваха от 4 години насам...![]()
![]()
![]()
Тихо,че ще поръчам препарат против бръмбари та хептен на сухо да останеш![]()
Weedey обожава да рисува графити![]()
Devil's eye na temata se pishe pishi UJASNI sluhove za predishniq... Koe e UJASNOTO na grafitite? Devil's eye tainichko si mechtae da e na mqstoto na Ms.SuNsHiNe i da ima vyzmojnost i tq da si naprai kefa s nqkoq kalinka ili brymbarche![]()
![]()
Знам че не е ужасно и че е супер яко,но не се сетих друго...
Добре ммм тогава....въпросното момче,което обича графитите си мечтае да е един от бръмбарите,за да има възможност да направи нещо с някоя калинка
![]()
krade tamponi ot magazinite i nadnicha v mujkite toaletni tyrseshta lubow![]()
FlipY си мечтае да е един от мъжете в тоалетните...![]()
Obicha da se pravi na jenska akulaПървоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
![]()
Ne zabravqi che i ti si po-golqma ot men ne hodi sama v tymnite ulichki che she ti haresa rolqta na jenskata akulaПървоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
![]()
men pone me byrkat s chovek
Dokato nqkoi bqga ot groznata mi mutra zoolozite te presledvat misleiki che si izbqgal jiraf ot zooparka![]()
az se chudq shto si v daskalo samo s jenki ; )
Ms.SuNsHiNe ;] обича да я изнасилват коне
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Първоначално написано от glezli4ka483
го прай под път и над път (не че е гадно за момчетата ама за някой момичета е )![]()
А докато ние с нея се цункаме по дупетата мис съншайн седи отстрани и си лиже зърната че и тя да усети малко възбуда![]()
Но ме караш да ти го бода анално налиПървоначално написано от cooool
Много ий харесва
![]()