- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Пусни ужасен слух за предишния :D
Бърка в дупето на коня![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Коня му бърка в ...![]()
![]()
![]()
любовница е на този прословут кон![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
неподкупен е като адвокат ... тц
Criminals Robbing Innocent Motherfuckers Everytime
Кучетата не могат да я понасят...където я видят почват да я гонят, за да я ухапят![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
uahanaapa ot vu6kaagmurnalaa see be6e f petuk 13 f edna gigantska kupa s te4en 6okoladd
izqqla e do dnes na sletobqdd ;d mrasnicaaaaaaa ne mi ostafi pone malko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!
селянин
iz4ukaannnn brutalnooo s razpraann zadnikk ...
Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!
е*е се със животни![]()
![]()
hodi da pi6kaa v saksiiite na mama![]()
![]()
![]()
оди да ака и после същото си го папа
tcccccccccc![]()
![]()
![]()
napraoo .. ;d
Burkaa si f nosleetyy i si lapaa prastite sled tfa![]()
![]()
![]()
![]()
прави си салата от анално мариновани краставички![]()
кучето му прави федерки![]()
Вчера го видях да лапа на Азис в тоалетните на НДК
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
възмутил се е че той не е лапал на азис...
В стаята си държи плакат на ЦСКА![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
Играе си със суполите![]()
![]()
мноо спами
Носи женско бельо![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
има тъп аватар![]()
![]()
тайно ме желае